Samo da znaš da su se i Cristiano Ronaldo i Mourinho potpisali na ovaj dreslosmi je napisao/la: Svaka mu cast za ovo,jedini igrac Reala koga postujem.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Puuuuusti snovi njihovianonymousHD je napisao/la:Samo da znaš da su se i Cristiano Ronaldo i Mourinho potpisali na ovaj dreslosmi je napisao/la: Svaka mu cast za ovo,jedini igrac Reala koga postujem.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sretan rođendan, Keita!

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Sve najbolje brate mumine Keita u daljnjem životu.Sretan rođus. 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
i sta...sad pickonju treba postovat....placenik...anonymousHD je napisao/la:Samo da znaš da su se i Cristiano Ronaldo i Mourinho potpisali na ovaj dreslosmi je napisao/la: Svaka mu cast za ovo,jedini igrac Reala koga postujem.
samo za casiljasa respect iz reala...ostalo..otom potom..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Moze li8 mi neko molim vas napisat najbolju stranicu za stream?Vidim neko je pisao na str. od neke kladionice...
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
http://www.bet365.com/extra/Streaming/arapinho1 je napisao/la:Moze li8 mi neko molim vas napisat najbolju stranicu za stream?Vidim neko je pisao na str. od neke kladionice...
samo se moras registrovat... minut posla
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Nazalost ta stranica nas je iznevjerilaT-MAC je napisao/la:http://www.bet365.com/extra/Streaming/arapinho1 je napisao/la:Moze li8 mi neko molim vas napisat najbolju stranicu za stream?Vidim neko je pisao na str. od neke kladionice...
samo se moras registrovat... minut posla
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hule_barca
- Kontakt:
pu....miky_hz je napisao/la: Nazalost ta stranica nas je iznevjerilajel sada moras imati koji dinar na racunu da bi mogao gledati utakmicu....tako da pocnite vec traziti druge solucije...ja sam skinuo sopcast i gledao mancester slika savrsena skoro ko na tv-u
kako sta...pojasni malo...da i ja to uradim..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
Barsu ocekuje veoma teška utakmica veceras, Malaga je opasan protivnik do bola.
Izdrzi Almeria

Hvala Almeria,e sad uzeti Malagu i mahati sa plus 4 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bravo momci
Pep bez rizika,standardnih 11 pocinje mislim da netrebam sad pisati pojedinacno 
Mogao bi ovaj vikend sto se sportskih rezultata tice biti iz snova. Ocekujem veceras laganu pobjedu i bijeg na +4 nakon prvog dijela sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma yebo Real, treba se okrenuti sebi i utakmici sa Malagom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.