Hvala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala
A prije tog Komazec nas hvali na sva usta, te mu drago što je kod nas, te uživa, te zadovoljan, ja kontam evo ga do kraja karijere kod nas kad kroz dva dana nas napustiHistoricar je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:50Ovo isto kao kad su u januaru 2014 raskinuli sa Komazecom, tada našom prvom zvijezdom.Ništa nije nagovještavalo, samo iz čista mira vijest da je ugovor raskinut, bez ikakvog konkretnog objašnjenja Kusturice, Selimovića i Ibrakovića.
ajdohordas je napisao/la: ↑16 jun 2021, 17:02Ko vam je to rekao i gdje ste procitali za Miličevića ?
Sto letite sa pljuvanjem i kukanjem kad vijest nije zvanična ?
Glavic mi se zacrvenio od boje tvoga karmina.Zoran28 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:48Da je neko s karakterom, mozda bi se bar zacrvenio...feniksptica je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:04zagorski je tvrdio da Pejovic radi u talu s Vicom i da ce njemu odmah prec. Samo kazem
Jest pa da ti uz tu ponudu propadne i Fanimova prodajaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:49Ako prodamo Fanima ja bi uz njega gratis nudio i Pidru ..
Ko dovede Lazica pored Kurdica taj je debil najveci,da je neki dobar stoper pa ok,ovako smijesno..samoSA je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:37Pa to je i meni krivo imamo mi nasih igraju po posudbama zar nije bolje praviti Mujakica lv2 od njih nego ove polovnjake dovoditiMortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:32Neće te koštati puno (plate), nije star i slobodan je igrač. U prvom mandatu je bio korektan, ja ga ne pamtim kao lošeg stopera. Ima boljih ali ok je.
Mene zanima šta će biti sa Kurdićem? Gdje god da je išao igrao je u prvoj postavi, naše je dijete i mlad je, što ne bi on igrao uz Dupovca?
Barem cemo prvo pretkolo docekati fizicki spremni. Ovaj novi moze biti los, ali nikako gori od profesora. Ovim putem ga pos.erem jos jednom jer sam procitao uhljeba od prvog dana. Profesore, tvoj naredni strucni stab je Bracin!Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 17:52Nego sta cemo sa najboljim kondicionim u drzavi,prosli put je bio problem sto je otjeran,a sad se usutili svi,ili je zato sto ga nije kesoljub otjerao pa nema veze ko ga yebe i nije neki strucnjakjedva ga vratili i sad opet noga cccc ko je imao muda ponoviti to
pitam za jarana.
Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever i 26 gostiju.