FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi znamo da ce Milicevic biti bivsi, jos na zimu, kao i Vladan, sad hocel ovaj otic nakon raskida ugovora to niko ne zna.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
On i još par njih nisu dobili, ostali jesu. Zašto i oni nisu dobili, ako su drugi dobili plate ? Odjednom ste se pojavili i imate tačne informacije. Gdje ste do sada bili, da nam to napišete ? Evo ti npr. ne znam da si ikada prije pisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:43Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujtefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:38Ima li još nešto provjereno, po tvome oni godinu nisu dobili niti jednu km.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32
Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslije
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mogu misliti koliko su mu dali (Milicevicu) kad je produzio..i na kraju jos ni marke nije vidio od novog ugovora. 
Ima logike da te plate sto su mu duzni ne isplate a u zamjenu da dobije free papire (zamislite da ga je neko platio bubam 150k € i onda samo igracu prebacimo pare sto smo duzni).
Svi zadovoljni; skinuli smo igraca sa visokim primanjima, on moze birati dje ce. Mi za njegovu platu dovedemo dva igaca, tri. Nebitno.
Ocito da rezemo troskove, podrzavam. Sto bi davao mil na plate (i placao drzavi) kad te van terena mogu sikanirati; nemam nista protiv da budemo „razvojni“ klub koji ce okupljati najvece potencijale, uz par iskusnijih, i razvijati tu omladinu.

Ima logike da te plate sto su mu duzni ne isplate a u zamjenu da dobije free papire (zamislite da ga je neko platio bubam 150k € i onda samo igracu prebacimo pare sto smo duzni).
Svi zadovoljni; skinuli smo igraca sa visokim primanjima, on moze birati dje ce. Mi za njegovu platu dovedemo dva igaca, tri. Nebitno.
Ocito da rezemo troskove, podrzavam. Sto bi davao mil na plate (i placao drzavi) kad te van terena mogu sikanirati; nemam nista protiv da budemo „razvojni“ klub koji ce okupljati najvece potencijale, uz par iskusnijih, i razvijati tu omladinu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Pisem na ovoj temi otp. mjesec dana drugfks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:01On i još par njih nisu dobili, ostali jesu. Zašto i oni nisu dobili, ako su drugi dobili plate ? Odjednom ste se pojavili i imate tačne informacije. Gdje ste do sada bili, da nam to napišete ? Evo ti npr. ne znam da si ikada prije pisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:43Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujte
Nisam prije toga pisao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zašto nisi ? Skupljao informacije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:04Pisem na ovoj temi otp. mjesec dana drugfks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:01On i još par njih nisu dobili, ostali jesu. Zašto i oni nisu dobili, ako su drugi dobili plate ? Odjednom ste se pojavili i imate tačne informacije. Gdje ste do sada bili, da nam to napišete ? Evo ti npr. ne znam da si ikada prije pisao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:43
Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujte
Nisam prije toga pisao

-
- Kontakt:
Nisam nista,rekao sam maloprije,nemam ja pojma nistafks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:14Zašto nisi ? Skupljao informacije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:04Pisem na ovoj temi otp. mjesec dana drug
Nisam prije toga pisao![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma 3 4 3 igrati je vrh formacija, samo ako ih mogne kondicioni spremiti da trče, jer je zahtjevnaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:03Sablić, navodno, forsira 352. Po trenutno raspoloživom kadru, ja bih to (čisto moje razmišljanje i ako bude malo sretniji rasplet) organizovao kao 343, ili 3412.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
Oremuš i Fanimo bi pokrivali bokove bez klasičnog beka, dakle uz aut-liniju i goni gore-dole. Ova trojica naprijed igrali bi visoki presing sa pritiskon na štopere, a Adukor bi markirao protivničkog zadnjeg veznog. Andrej bi bio lutalica koji bi osvajao teren i po osvojenoj lopti istu slao Dalu, Zinedinu, ili Đaniju, ili na odbranu razvučenu našim napadačkim duom. Naravno, može i skroz na bočnu stranu
U odbrani je to 532. Ovdje je sinhoronizacija vrlo bitna. U napadu bi stajali visoko, a u odbrani duboko, što znači da u odbrani moramo napuniti našu trećinu, kao neka zona i prisiliti protivnika da puca iz daljine. To iziskuje istu kretnju svih igrača. Ako napadač napravi korak, istovjetan korak mora napraviti i stoper. Ko je služio vojsku, zna o čemu pričam.
.
Kanurić
Kurdić Dupovac Bešić
Oremuš Đokanović Sušić(po pol. sa Zinedinom) Salčin
Fanimo Mešanović Jukić(daj Bože neko pojačanje)
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
fks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:14Zašto nisi ? Skupljao informacije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:04Pisem na ovoj temi otp. mjesec dana drug
Nisam prije toga pisao![]()

-
- Kontakt:
Kako bas on i par igrača? Ako je se plata dijelila svi su je dobijao ili nije niko. Ako nisi siguran, nemoj, brate, pisati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:43Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujtefks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:38Ima li još nešto provjereno, po tvome oni godinu nisu dobili niti jednu km.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:32
Ja ne lazem ja govorim provjereno,vi ako hocete vjerujte.Hrvoje moze u bilo kojem trenutku kada god hoce dobiti slobodne papire i otici.A to ce vjerovatno i uraditi jer uprava ne misli da mu isplati sve dugove.Citiraj me poslije
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Slazem se,i meni odlicna formacija,mislim da bi nama bas lezala kad bi se navikli i spremili dovoljno igrace fizicki.Jer to je dosta zahtjevna formacija.Bekovi ti moraju puno vise trcati jer umjesto LB i RB sad ce igrati kao LM i RM i pored drzanja sredine morali bi se vracati nazad konstantno.Ovaj sastav sto si nabrojao ekstra,samo kad bi jos to krilo stiglo neko...Onda bi bilo topDave je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:21Ma 3 4 3 igrati je vrh formacija, samo ako ih mogne kondicioni spremiti da trče, jer je zahtjevnaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:03Sablić, navodno, forsira 352. Po trenutno raspoloživom kadru, ja bih to (čisto moje razmišljanje i ako bude malo sretniji rasplet) organizovao kao 343, ili 3412.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
Oremuš i Fanimo bi pokrivali bokove bez klasičnog beka, dakle uz aut-liniju i goni gore-dole. Ova trojica naprijed igrali bi visoki presing sa pritiskon na štopere, a Adukor bi markirao protivničkog zadnjeg veznog. Andrej bi bio lutalica koji bi osvajao teren i po osvojenoj lopti istu slao Dalu, Zinedinu, ili Đaniju, ili na odbranu razvučenu našim napadačkim duom. Naravno, može i skroz na bočnu stranu
U odbrani je to 532. Ovdje je sinhoronizacija vrlo bitna. U napadu bi stajali visoko, a u odbrani duboko, što znači da u odbrani moramo napuniti našu trećinu, kao neka zona i prisiliti protivnika da puca iz daljine. To iziskuje istu kretnju svih igrača. Ako napadač napravi korak, istovjetan korak mora napraviti i stoper. Ko je služio vojsku, zna o čemu pričam.
.
Kanurić
Kurdić Dupovac Bešić
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nekim igracima su duzni vise a nekima manje,na to sam mislio.Nisu svima isti iznos duzni.Nisu svima iste plate,znaci logicno da nisu svima isti iznos para duzniobrijanopile je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:25Kako bas on i par igrača? Ako je se plata dijelila svi su je dobijao ili nije niko. Ako nisi siguran, nemoj, brate, pisati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:43Ne shvatas me,niko nije rekao da nisu godinu dana nista dobili...Gdje sam to napisao?Ali jedan dobar iznos plata on i jos par igraca nisu dobili.I po svim pravilima oni mogu kad god hoce dobiti slobodne papire.Ja znam da je to istina i tacno,vi ako hocete vjerujte
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ok necu nista ovdje pisati,sto saznam drzat cu za sebe a vi cekajte da Sjeverna Koreja i faktor i sportske objavi.
Od sad ovdje cu samo iznositi svoja licna misljenja a sve ostalo cu drzati za sebe
Od sad ovdje cu samo iznositi svoja licna misljenja a sve ostalo cu drzati za sebe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hebib igra djaba i od njega hrana
Zato sam i napisao; "ko je vojsku služio..." Ovde je slaba tačka 10-ka, odnosno centralni vezni. U modernom fudbalu, desetka je "umrla".Dave je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:21Ma 3 4 3 igrati je vrh formacija, samo ako ih mogne kondicioni spremiti da trče, jer je zahtjevnaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:03Sablić, navodno, forsira 352. Po trenutno raspoloživom kadru, ja bih to (čisto moje razmišljanje i ako bude malo sretniji rasplet) organizovao kao 343, ili 3412.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
.
Kanurić
Kurdić Dupovac Bešić
Eh sad, da li je to Sušić, ili Dal, ili Đani, ili Zinedin, vrag će ga znati. Uglavnom, prežvakanu 4231 ne bih nikad igrao.
Nista ja nazalost ,nisam pobrkao. Stvarnost i sadasnji momenat nam je tezak i crn. Buducnost je neizvjesna. Ovo je nas najgori trenutak od 1946-e. Tako da malo realnosti je potrebno. Istini valja gledati u oci a koliko god to tesko bilo,bolje je. Lakse se zivi,vise se postize.fks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:31Željezničar je sa druge strane, ti si nešto pobrkao.Antikloc je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:55Ocito je da mnogi nisu svjesni tezine situacije u klubu. Nema para. Dugovi rastu iz dana u dan. Pojedinci zive u oblacima ,pricaju o pojacanjima o borbi za titulu,o konferencijskoj ligi ! A nasa realnost je bankrot,borba za licencu i borba za opstanak u PL.
Svima smo duzni i svaki novi dan smo duzni jos vise. Sada slijedi rasprodaja ovoga sto imamo i dogovori sa igracima kojima smo duzni.
Igraci su pod zastitom UEFE,svima moras ispostovati ugovor ,finansijski dio ugovora a za to nema para. Ovo sto su postigli sa Milicevicem je dobro u ovoj situaciji,rijesio si dug prema njemu,rijesio si njegova buduca potrazivanja,sve cisto s njim. Dobro bi bilo kad bi ostali igraci sa velikim platama pristali na ovu soluciju. Problem ce biti ako neki od igraca ,ovo ne budu htjeli.
Od obecanja i suplje nema fajde. Treba se okrenuti cinjenicama i radu !!
Ko jos vjeruje u bosanski dinamo,u brutalne dominacije,u pisanje po sirotinji ,u evropske iskorake taj boluje od teskih sizofrenih poremecaja !!
Necemo bas toliko crniti sliku jbt. Ja vjerujem dok je Tana mi necemo tu sudbinu doziviti sigurno, jos se on pita mnogo vise nego sto mi znamo..
-
- Kontakt:
Brate meni da je neko ponudio u 7 godina 3 titule 3 kupa i 2 play offa EL ja bi bez razmisljanja potpisaoAntikloc je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:44Nista ja nazalost ,nisam pobrkao. Stvarnost i sadasnji momenat nam je tezak i crn. Buducnost je neizvjesna. Ovo je nas najgori trenutak od 1946-e. Tako da malo realnosti je potrebno. Istini valja gledati u oci a koliko god to tesko bilo,bolje je. Lakse se zivi,vise se postize.fks74 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:31Željezničar je sa druge strane, ti si nešto pobrkao.Antikloc je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:55Ocito je da mnogi nisu svjesni tezine situacije u klubu. Nema para. Dugovi rastu iz dana u dan. Pojedinci zive u oblacima ,pricaju o pojacanjima o borbi za titulu,o konferencijskoj ligi ! A nasa realnost je bankrot,borba za licencu i borba za opstanak u PL.
Svima smo duzni i svaki novi dan smo duzni jos vise. Sada slijedi rasprodaja ovoga sto imamo i dogovori sa igracima kojima smo duzni.
Igraci su pod zastitom UEFE,svima moras ispostovati ugovor ,finansijski dio ugovora a za to nema para. Ovo sto su postigli sa Milicevicem je dobro u ovoj situaciji,rijesio si dug prema njemu,rijesio si njegova buduca potrazivanja,sve cisto s njim. Dobro bi bilo kad bi ostali igraci sa velikim platama pristali na ovu soluciju. Problem ce biti ako neki od igraca ,ovo ne budu htjeli.
Od obecanja i suplje nema fajde. Treba se okrenuti cinjenicama i radu !!
Ko jos vjeruje u bosanski dinamo,u brutalne dominacije,u pisanje po sirotinji ,u evropske iskorake taj boluje od teskih sizofrenih poremecaja !!
U problemima smo zbog dugova i sve to stoji ali sada da je najgore od 46.naravno da nije
U puno vecim belajima smo bili 2000-2013 kada smo znali biti po 6-7 godina bez trofeja
U prvom kolu u Evropi nas konobari glat nabijali
Nez kako nam se sve preko noci samo okrenulo,sta je bilo od jednom nikada mi nece biti jasno
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jun 2021, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jes glupo uspoređivati, ali pogledaj npr inter ili celzi koji igraju 352 odnosno 343 kakvu dominaciju imaju, naravno moraju igrači biti prespremni, ali realno možemo biti u našoj ligi kao što su oni u europskom fudbaluVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:43Zato sam i napisao; "ko je vojsku služio..." Ovde je slaba tačka 10-ka, odnosno centralni vezni. U modernom fudbalu, desetka je "umrla".Dave je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:21Ma 3 4 3 igrati je vrh formacija, samo ako ih mogne kondicioni spremiti da trče, jer je zahtjevnaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:03Sablić, navodno, forsira 352. Po trenutno raspoloživom kadru, ja bih to (čisto moje razmišljanje i ako bude malo sretniji rasplet) organizovao kao 343, ili 3412.
Bešić-Dupovac-Kurdić
Andrej-Adukor
Oremuš. Fanimo
Mustedanagić
(Varešanović)
(Salčin)
Dervišagić Mešanović.
.
Kanurić
Kurdić Dupovac Bešić
Eh sad, da li je to Sušić, ili Dal, ili Đani, ili Zinedin, vrag će ga znati. Uglavnom, prežvakanu 4231 ne bih nikad igrao.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Ma piši ti, samo nemoj nezvanične informacije takve nas unistise. Znamo mi da smo dužni, nije to neka novost. E, jos dodavat ulje na vatru, nema potrebe. Zna li se ista za Kova, je li otisao da podapise?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:34Ok necu nista ovdje pisati,sto saznam drzat cu za sebe a vi cekajte da Sjeverna Koreja i faktor i sportske objavi.
Evo i oni tebe selame!