BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 10:48
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 10:37
BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 10:16
Nam, čovjek koji je svakodnevno pratio klub, dolazio, mislio na sve, pisao svakodnevno statuse o nama, dovodio našu djecu i rukovodstvo kluba u Vijetnam, kad god objavi sliku sa porodicom vazda je u našoj opremi, obezbjedio i više nego što treba, rješavao probleme, plaćao igrače kad se uopšte nije igralo..
Sve to odjednom stade, i to baš stade u periodu kad politika uđe u fudbal/savez, kad počeše nezapamćene krađe, lopovluci, malverzacije..
Ja mislim da je čovjek od nas odusto zbog gore navedenih razloga ili je baš ova pandemija na njega i te kompanije baš ostavila traga, možda i oboje. Ja ne vjerujem u nemogućnost slanja para.. ja bi sad halalio 2 sezone da ništa ne osvojimo ako će čovjek nastavit ulagat kao do prošle godine. Valjda na dobro izađe..
Ima logike,vrlo je moguce da je ovo tacno sto si napisao
Ako je tako da ne zeli vise da ulaze pare u nas,ok.Uredu,postujem odluku.Ni ja ne bi feninga ulozio gdje znam da ce me sudije pokrasti i gdje mi se ne isplati ulagati.Nam je dosta uradio za nas,da nije Nama bojim se da ove zadnje sezone ne bi ni u prvih 6 ekipa zavrsili.Cvrsto 2.mjesto,kup i play off EL ok uspjeh kada pogledamo sve probleme u kojima smo i koliko nam je bodova samo oduzeto zbog sudijski lakrdija.Nam voli klub vise nego sto pojedini misle i siguran sam da ce on ostati sa nama i kada je najteze a to je sada
Čovjek je uložio, vidio kakvo je stanje, ne planira ulagat više što nažalost razumijem. Tu je glavni, nadgleda, nema šta izgubit. Dao klub u ruke našim ljudima sa strategijom trošite koliko zaradite, ako dugovi baš narastu i ne vidi neki izlaz i dobit, nije se obavezo da on mora te dugove vraćat, onda može skroz otići ili dat nekom drugom klub u ruke, tj. upravljačka prava. To je moja teorija, volio bi da nije tačno.
Niko sretniji od mene da Nam uloži kao do sada i da bude maximalno uključen u klub ali kako se odvija situacija, bliža je teorija iznad. Vidjet ćemo.
Valjda mognemo na stadion i valjda dođemo tobe pa da tribine bar donekle popunimo i budemo jedna od financijskih inekcija klubu.
Covjek je fkt pokusao nesto ozbiljno od nas da napravi,ali djaba kada je funkcionisanja kluba pustio u ruke nesposobni ljudi i oni rade sta hoce
Ja bi vise nego ista volio samo da se isplate dugovi i da se sve vrati u normalu i da nastavi ulagati(naravno uz novu sposobnu upravu kojoj bi stalo da klub napreduje a ne samo svoj licni interes)
Ako ne zeli vise da ulaze,uredu,njegova odluka ima pravo.Onda bi bilo najbolje da proda klub nekom drugom investitoru koji bi imao slicne vizije
Mislim i da je ovo sto nema publike skroz financijski unistilo ne samo klubove iz BiH vec iz cijelog svijeta
Mi smo izgubili sigurno bar milion KM od ulaznice od kada nema publike.
Nadam se sad da ovi idioti bolesni iz "kriznog staba" nece nista mjenjati i da se bar u nekom broju vratimo na tribine,to bi puno pomoglo i financijski i igracima i sve.
Borcu protiv Tuzle City bilo dozvoljeno max.3000 navijaca oni pustili 10.000 i prosli nekaznjeno.Jos nije bilo ni distance ,niti je iko maske nosio
Ja bi isto uzvratio,trenutno moze 500 po tribini,namjerno bi pustio 2000 po tribini i da vidim hoce li sta ko reci