FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo sam istrazivao ovog Milosevica i sa ekipom Buducnosti je izgleda imao odlicne rezultate.
Bio je sportski direktor od 1.10. 2019 do 3 decembra 2020.
"Milošević je funkciju preuzeo u oktobru prošle godine, praktično kada je Mijač postao predsjednik.
Na Miloševićevu preporuku Mladen Milinković je došao na mjesto trenera.
Budućnost je prošle sezone dominantno osvojila titulu, a već je obezbijedila jesenju krunu - ima deset bodova više i utakmicu manje tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva."
Nakon ovog jesenjeg dijela je smijenjen sa funkcije, nije poznat razlog smjene..
Ako se ne varam Buducnost je u evropi u tom periodu napravila iznenadjenje i prosla Astanu i plasirala se u 3 pretkolo evropske lige gdje je izgubila od Sarajeva..
Jedino me brine sto se taj covjek ne zadrzava puno u klubovima, bude par mjeseci i ode. U Buducnosti je bio malo jace od godinu dana a u ostalim klubovima po par mjeseci..
"Milošević je funkciju preuzeo u oktobru prošle godine, praktično kada je Mijač postao predsjednik.
Budućnost je prošle sezone dominantno osvojila titulu, a već je obezbijedila jesenju krunu - ima deset bodova više i utakmicu manje tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva."
Nakon ovog jesenjeg dijela je smijenjen sa funkcije, nije poznat razlog smjene..
Ako se ne varam Buducnost je u evropi u tom periodu napravila iznenadjenje i prosla Astanu i plasirala se u 3 pretkolo evropske lige gdje je izgubila od Sarajeva..
Jedino me brine sto se taj covjek ne zadrzava puno u klubovima, bude par mjeseci i ode. U Buducnosti je bio malo jace od godinu dana a u ostalim klubovima po par mjeseci..
Ma nama pozicija SD nije toliko potrebna kad mi nemamo budzet koji cemo dati tom covjeku pa da on dovodi. Jedino je potrebna zbog ove situacije sa ostavkama i sto su ocigledno nesposobni za bilo kakvo pregovaranje. Inace, najbolja opcija u nasem slucaju bi bila da trener sa UO razmatra opcije i sklapa tim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma sve 5, ko god da dodje za sp.direktora i trenera nama svejedno. TREBAJU PARE!Brkooo je napisao/la: ↑17 jun 2021, 13:09Malo sam istrazivao ovog Milosevica i sa ekipom Buducnosti je izgleda imao odlicne rezultate.
U ovom trenutku je najmanje bitno ko su igraci, ko je SD, ko je trener jer nam oni ne mogu donijeti pare u Klub koje su potrebne da se ne ugasimo.
Pa ne bih rekao da je najmanje bitno jer nam od njih zavisi opstanak u ovoj ligi. Prelahko su ovo nasi shvatili sve i ofulali pravac u kojem su trebali ici jos od maja. Ponasaju se kao da su utuvili sebi u glavu da mi ne mozemo ispasti nikad iz ove lige jer smo mi Zeljo. Mozes cak pogrijesiti sad i sa trenerom jer je duga sezona, ali mora se neka solidna ekipica napraviti.
Ovo garant dosli zbog one odluke Disciplinske komisije jer uvijek bude sastanak nakon izvlacenja."Stav pet klubova, Sarajeva, Tuzla Cityja, Slobode, Veleža i Željezničara je da se ne prisustvuje događajima koje organizira Savez. Željeznicar vjerovatno zbog nesređene situacije je danas prisustvovao izvlačenju, ali jedinstveni smo. Zbog ignorantskog odnosa Saveza prema klubovima sad zasad nećemo prisustvovati događajima u njihovoj organizaciji. A kasnije, ko zna", rekli su nam iz Tuzla Cityja.
U momentu u kakvom smo sad , opstanak kluba najmanje ovisi od pozicije na tabeli. Nadam se da ce se rijesiti pitanje nove skupstine, novog UO te da cemo u prvi plan napokon staviti teren.LjoZee je napisao/la: ↑17 jun 2021, 13:43Pa ne bih rekao da je najmanje bitno jer nam od njih zavisi opstanak u ovoj ligi. Prelahko su ovo nasi shvatili sve i ofulali pravac u kojem su trebali ici jos od maja. Ponasaju se kao da su utuvili sebi u glavu da mi ne mozemo ispasti nikad iz ove lige jer smo mi Zeljo. Mozes cak pogrijesiti sad i sa trenerom jer je duga sezona, ali mora se neka solidna ekipica napraviti.
Ako se imenuje sportski direktor, to bi trebalo da znaci da se ima za nesto. Inace nema logike. Kao sto je @brkoo napisao, Milosevic izgleda interesantna osoba koja je nesto napravili sa Buducnost, a isto ima inostrano iskustvo. Jos bi se na neki nacin vratio kuci, sto je meni plus. Ja sam samo skeptican sto se tice izbor trenera. Mi ne smijemo da fulimo sa trenerom, a i sa evt igracima, jer nama slijedi borba za svaki bod.
Odmah imenovati trenera i izvršiti prozivku igrača.
Pokušati dovesti slobodne, a kvalitetne igrače.
Finansije rješavati ''u hodu'', jer biće ABD, nešto para od prodaje Amira, Džeke, ulaznica, poslovnih prostora, sponzora...
Mora se samo što prije reagovati.
Ima igrača od koji se neki siugurno mogu dovesti kao npr. golman Azir Muminović, Čurjurić, Sipović, Memija, pa i Vojo možda, jer je u TC došao Krpić...sl. (Liga svakako ima 2 ili 3 igrača koja su malo iznad ostalih, a sve ostalo je u 5 deka).
Uostalom, trebaju se angažovati ovi iz kluba, ne znam šta čekaju više, a ako neće nek se sklone.
I povratkom navijača, vratiće se največa snaga ŽELJE!
Finansije rješavati ''u hodu'', jer biće ABD, nešto para od prodaje Amira, Džeke, ulaznica, poslovnih prostora, sponzora...
Ima igrača od koji se neki siugurno mogu dovesti kao npr. golman Azir Muminović, Čurjurić, Sipović, Memija, pa i Vojo možda, jer je u TC došao Krpić...sl. (Liga svakako ima 2 ili 3 igrača koja su malo iznad ostalih, a sve ostalo je u 5 deka).
Uostalom, trebaju se angažovati ovi iz kluba, ne znam šta čekaju više, a ako neće nek se sklone.
-
- Kontakt:
To sve para sto ce biti je vec potroseno, odnosno ode na pokrivanje onoga sto do sad plivamo.. A vidimo kako ovi rjesavaju finansije u hodu..1921TM87 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:23Odmah imenovati trenera i izvršiti prozivku igrača.
Pročepit će negdje.
Dobili su od Nurke dopust da neki mogu kasniti..Vanadij je napisao/la: ↑16 jun 2021, 12:15Ko trenira, evo juricic i ostali na moru odmarajuBenderrr je napisao/la: ↑16 jun 2021, 12:00Da si živ i zdrav pripreme su krenulePametinikaddosta je napisao/la: ↑16 jun 2021, 11:53
Idemo prečicom ka stramputici, niti trenera, niti igrača niti priprema... baš su dobre ove promjene, da te Bog sačuva... kakva će nova skupština biti
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Cuj neki, a 15 ih u rosteru
Bilo bi sve imenovano da nema sabotirnaja i pritiska od jutos od strane "Željovaca".
kao sto bi senad h rekao imena kolega imena ko blokira nema vise trpanja pod tepih ako znas info tebra na sunce jer nas je ovo guranje stvari u polutajne i dovelo do ovoga sad
Ako znate,bujrum napisati imena,sve nesto gurate pod tepih a lafo znate,to je izmedju ostaog i dovelo do ovog stanja.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
[quote=delinjo post_id=8381921 time=1623939771 user_id=37500]
Ako znate,bujrum napisati imena,sve nesto gurate pod tepih a lafo znate,to je izmedju ostaog i dovelo do ovog stanja.
[/quote]
Ne govori istinu da ne kazem laze.Klasicni spinovi duvnjaka i comp.
[/quote]
Ne govori istinu da ne kazem laze.Klasicni spinovi duvnjaka i comp.
- MocMahale444
Da neko nešto zna do sad bi neko (normalan) popizdio pa iznio sve što zna, ko i šta opstruira. To što neko pokušava svoj (NE) rad želi predstaviti takvim da postoje negativne struje i da neko opstruira njihov rad, da ne mogu u miru raditi ne pije vode, pogotovo ova struktura koja prvo nema i neće unijeti jedan jedini dinar u Klub.
Nijednog igrača nigdje, Mekić hoda po Dolac Malti, Bekrić i Juričić na moru, Malić kod kuće, nemamo trenera ali su zato pripreme počele (neki su dobili dozvolu da ostanu duže, a liga počinje za mjesec)
Nijednog igrača nigdje, Mekić hoda po Dolac Malti, Bekrić i Juričić na moru, Malić kod kuće, nemamo trenera ali su zato pripreme počele (neki su dobili dozvolu da ostanu duže, a liga počinje za mjesec)

mosa lošmi stićko tit-ula!
Imaju dopust od Memica1921boy je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:46Da neko nešto zna do sad bi neko (normalan) popizdio pa iznio sve što zna, ko i šta opstruira. To što neko pokušava svoj (NE) rad želi predstaviti takvim da postoje negativne struje i da neko opstruira njihov rad, da ne mogu u miru raditi ne pije vode, pogotovo ova struktura koja prvo nema i neće unijeti jedan jedini dinar u Klub.
Nijednog igrača nigdje, Mekić hoda po Dolac Malti, Bekrić i Juričić na moru, Malić kod kuće, nemamo trenera ali su zato pripreme počele (neki su dobili dozvolu da ostanu duže, a liga počinje za mjesec)![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.