FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 18 jun 2021, 01:05

Nakon Stanojevića, odmah se baciti na Crepulju :D :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jun 2021, 01:07

zagorski je napisao/la:
18 jun 2021, 00:53
AlfredNobel je napisao/la:
18 jun 2021, 00:01
Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?

Ovaj Ševelj se čini kao dobar.
Moze voziti onu masinu za odrzavanje trave u kampu ima iskustva sa traktorima pa :D
Ne mogu da vjerujem da neko priželjkuje njega, lik se sprda doslovno. I ovdje dok je bio ublehario po Otoci, vucarao se po shishama i onda očekujemo neki napredak, a vraćamo takve likove. Strašno mi je drag igrač, vazda davao sve od sebe, ali između simpatisanja nekoga i dobrobiti Kluba, uvijek biram ovo drugo.

Crepulju bih sad donio na leđima u Butmir, igračina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 jun 2021, 01:20

https://www.transfermarkt.com/martin-pa ... ler/470628

Čini se da mu je istekao ugovor, zašto ne probati?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

TiMozesSveAlJednoNe
Kontakt:

Post Postao/la TiMozesSveAlJednoNe » 18 jun 2021, 01:33

Sretno Laziću kao i našem klubu u Evropi :bih:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 jun 2021, 01:34

A Kapic

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 jun 2021, 01:55

Zasto lazic I stanojevic prije akademaca...nekontam

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 18 jun 2021, 02:19

slika
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesora :rol: ima da betonira travnjak :rol: drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne :pinokio: jel treba tacka na kraju Vanja? :plac: :rol:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 jun 2021, 02:24

nekontam nija
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 jun 2021, 02:35

18 jun 2021, 01:07
zagorski je napisao/la:
18 jun 2021, 00:53
18 jun 2021, 00:01
Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?

Ovaj Ševelj se čini kao dobar.
Moze voziti onu masinu za odrzavanje trave u kampu ima iskustva sa traktorima pa :D
Ne mogu da vjerujem da neko priželjkuje njega, lik se sprda doslovno. I ovdje dok je bio ublehario po Otoci, vucarao se po shishama i onda očekujemo neki napredak, a vraćamo takve likove. Strašno mi je drag igrač, vazda davao sve od sebe, ali između simpatisanja nekoga i dobrobiti Kluba, uvijek biram ovo drugo.

Crepulju bih sad donio na leđima u Butmir, igračina.
Pa brate mogao je shishu pusiti na poluvremenu, sto se mene tice. Taj covjek je ginuo za ovaj dres, bukvalno je orao teren, davao je rezultat i davao je ogroman doprinos u historijskoj duploj kruni. Njemu se ama bas bas nista nema prigovoriti, plus klub i zaradio koju banku na njegovom ugovoru.
Ne razumijem ja vas fakat…
Da smo mi od njegovog odlaska napredovali pa da ganjamo neke klase, kapitalce sa jakim CV, da su nam ocekivanja grupe EL ili KL ja bi razumio takvo pisanje tvoje i jos par njih ovdje… ili da smo se okrenuli ovim mladim igracima kao sto je slucaj sa ovim iz Hajduka, ali da tako kupimo i iz Partizana i Zvezde i Dinama pa hajde i to… ali nismo ni jedno ni drugo, cak smo mozda od njegovog odlaska nazadovali…
I zasto jedan takav igrac ne bi bio pozeljan u ekipi i zasto ne bi bio upgrade u odnosu na sadasnje stanje.
Ja ne kazem da u buducnosti trebamo gradit okosnicu ekipe oko kvalitete kao sto je Stanoje svakako da treba dizati ljestvicu, ali sam misljenja da nam u trenutno situaciji moze pomoci itekako, sto svojim kvalitetama sto svojom borbom, a mozda i najvise svojim manguplukom i prgavošću da malo digne momke iz mrtvila.

Ovo je sve pod uslovom da dodje, vjerovatno nema nista od toga ali eto onako diskutujemo.
Mi smo od perioda duple krune pa do sada nazadovali igracki sa kvalitetom. I svaki igrac, dobro ne bas svaki ali vecina, kada bi se sada vratio u ekipu to bi bio upgrade, odnosno bili bi na nekoj nuli tek ako me razumijes sta zelim reci.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 jun 2021, 02:52

Meni je van pameti vraćati igrača kojeg boli qurac za fudbalom. Zaebava se po selu, vozi traktore, derneči itd. Odmah vidiš kakve su ambicije tom igraču i koliko ga zanima lopta. Ko ga ima na Instagramu, može vidjeti sve to. Koliko znam, Milošu su pokazana izlazna vrata upravo zbog javašluka, raznoraznog mahalanja i zaebavanja. Ako griješim, neka me neko ispravi. Ljudi bi ga vratili samo zato što ih puca nostalgija za tim vremenima.

Okej mi je da se vrate Lazić, Crepulja, Kapić i družina, to su igrači kojima je karijera i dalje na prvom mjestu. Ja sam protiv njegovog dovođenja, ali ako Sablić procijeni da mu može biti od pomoći, onda okej, ne mogu ja tu ništa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 18 jun 2021, 03:03

Trenutno najbolje što imamo.
slika
ORIGINAL 1987

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 jun 2021, 08:13

PeakyBlinders je napisao/la:
18 jun 2021, 03:03
Trenutno najbolje što imamo.
slika
Promijenit ce se to vrlo brzo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jun 2021, 08:18

Ja bi volio vidjeti Stanojevica samo zato sto se svaku utakmicu borio sa 100% snage i svaku utakmicu sve od sebe dao.Ali ako cemo realno nije nam potreban,imamo na toj poziciji igraca,jos je stranac a po instagramu vidim da se lik previse sprda,nije ozbiljan.Ali ni Lazic nam nije trebao pored Kurdica i Besica pa je opet vracen,bio bi red da i njemu ponude onda.Jer za male pare mozemo dobiti solidnog igraca koji ce ako nista ginuti na terenu
Meni svejedno sta odluce oko njega
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 jun 2021, 08:57

Sanchez1987 je napisao/la:
18 jun 2021, 02:19
slika
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesora :rol: ima da betonira travnjak :rol: drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne :pinokio: jel treba tacka na kraju Vanja? :plac: :rol:
Bravooo !

Tako sam ja i mog Bizzija izdresirao :urnebes: :urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2021, 09:31

Još danas, ako postoji mogućnost, prodat Đokanovića a dovesti Stanojevića i dio para od Đokanovića odmah PREBACITI IGRAČIMA.

Šta igra ovaj Vicko? Desni bek? Volio bi da dođe, Oremuš može preći u vezni red, gdje se možda i bolje snalazi.

Desetka, motor ekipe, igrač tipa Crepulja, Rahmanović.. je najpotrebniji ovoj ekipi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jun 2021, 09:47

18 jun 2021, 02:52
Meni je van pameti vraćati igrača kojeg boli qurac za fudbalom. Zaebava se po selu, vozi traktore, derneči itd. Odmah vidiš kakve su ambicije tom igraču i koliko ga zanima lopta. Ko ga ima na Instagramu, može vidjeti sve to. Koliko znam, Milošu su pokazana izlazna vrata upravo zbog javašluka, raznoraznog mahalanja i zaebavanja. Ako griješim, neka me neko ispravi. Ljudi bi ga vratili samo zato što ih puca nostalgija za tim vremenima.

Okej mi je da se vrate Lazić, Crepulja, Kapić i družina, to su igrači kojima je karijera i dalje na prvom mjestu. Ja sam protiv njegovog dovođenja, ali ako Sablić procijeni da mu može biti od pomoći, onda okej, ne mogu ja tu ništa.
Normalno da nas puca nostalgija za tim vremenima jer smo tad osvajali trofeje, da me neće pucat nostalgija za ovih zadnjih pola godine gdje mi je pojačanje Cmiljanić i gdje smo doživili historijsku sramotu?

To što on derneči, snima se kako vozi traktor, ne znači da ne trenira i održava kondiciju koju je uvijek imao i uvijek je bio jedan od najspremnijih u ekipi. Sjećam se jedne prilike, naši u karantinu, sutradan važna utakmica, Stanojević objavi sliku jede čips i kolu, meni bi neozbiljno, gdje češ to pred važnu utakmicu, sutradan Stanojević ne staje cijelih 90 minuta, leti.

Laziću karijera na pravom mjestu? Pogledaj samo koliko je minuta odigrao taj Lazić od kako je otišao od nas.

Što se mene tiče, najviše bi volio da vratimo što je više moguće igrača iz šampionske generacije, drago mi je za Lazića, vratio bi Stanojevića, pogotovo Crepulju, pa čak i Halilovića kojeg sam pljuvao. To su sve igrači koji su dali značajan doprinos u historijskom rezultatu našeg kluba i koji su bili dio ekipe koja je imala strašnu atmosferu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ROMA78
Kontakt:

Post Postao/la ROMA78 » 18 jun 2021, 09:51

Hadžiću ponuđena plata 3 hiljade, on traži 6, šta će biti vidjet ćemo, ima ponudu i Zrinjskog, ne znam koliko mu oni nude.
Biti srcem vezan u tome leži snaga!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jun 2021, 09:57

Vanja8 je napisao/la:
18 jun 2021, 08:57
Sanchez1987 je napisao/la:
18 jun 2021, 02:19
slika
Bravooo !

Tako sam ja i mog Bizzija izdresirao :urnebes: :urnebes:
:tokralju: :rol:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 jun 2021, 10:00

Ja razumijem ovo vracanje. Dva su razloga. Prvi je finansijske prirode, a drugi taj sto mi sada nemamo igraca sa pobjednickim mentalitetom u ekipi. Ako izuzmemo Oremusa, Dupovca i Ahmetovica, eventualno jos nekoga, mahom su to igraci koji nisu bili dio ili barem nisu bili znacajan dio osvajanja posljednjih trofeja. Jako je bitno imati takav profil igraca, narocito kada se stvori pritisak u jednom dijelu sezone.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 jun 2021, 10:00

ROMA78 je napisao/la:
18 jun 2021, 09:51
Hadžiću ponuđena plata 3 hiljade, on traži 6, šta će biti vidjet ćemo, ima ponudu i Zrinjskog, ne znam koliko mu oni nude.
Ponudit mu samo 1000 km visu platu nego sad sto ima. I dat mu bonus u slucaju da osvoimo kup prvenstvo..

Ako nece nek ide u zrinjski sto se mene tice..

Sta je sa DALOM VARESANOVICEM JEL ON POCEO PRIPREME SA EKIPOM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Beli98, Benjolos, bvsic, Hajdeee, kogmagie46, plisek i 41 gost.