Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne mogu da vjerujem da neko priželjkuje njega, lik se sprda doslovno. I ovdje dok je bio ublehario po Otoci, vucarao se po shishama i onda očekujemo neki napredak, a vraćamo takve likove. Strašno mi je drag igrač, vazda davao sve od sebe, ali između simpatisanja nekoga i dobrobiti Kluba, uvijek biram ovo drugo.zagorski je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:53Moze voziti onu masinu za odrzavanje trave u kampu ima iskustva sa traktorima paAlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:01Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?
Ovaj Ševelj se čini kao dobar.![]()
Pa brate mogao je shishu pusiti na poluvremenu, sto se mene tice. Taj covjek je ginuo za ovaj dres, bukvalno je orao teren, davao je rezultat i davao je ogroman doprinos u historijskoj duploj kruni. Njemu se ama bas bas nista nema prigovoriti, plus klub i zaradio koju banku na njegovom ugovoru.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:07Ne mogu da vjerujem da neko priželjkuje njega, lik se sprda doslovno. I ovdje dok je bio ublehario po Otoci, vucarao se po shishama i onda očekujemo neki napredak, a vraćamo takve likove. Strašno mi je drag igrač, vazda davao sve od sebe, ali između simpatisanja nekoga i dobrobiti Kluba, uvijek biram ovo drugo.zagorski je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:53Moze voziti onu masinu za odrzavanje trave u kampu ima iskustva sa traktorima paAlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:01Kakav Stanojević, jeste li normalni? Lik se sprda, postao terminski igrač, mozga ionako nema. Drag mi je pravo, ali hoćemo li ikad prestati baliti za takvim igračima i otvoriti oči?
Ovaj Ševelj se čini kao dobar.![]()
Crepulju bih sad donio na leđima u Butmir, igračina.
Promijenit ce se to vrlo brzo.
Bravooo !Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:19
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesoraima da betonira travnjak
drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne
jel treba tacka na kraju Vanja?
![]()
![]()
Normalno da nas puca nostalgija za tim vremenima jer smo tad osvajali trofeje, da me neće pucat nostalgija za ovih zadnjih pola godine gdje mi je pojačanje Cmiljanić i gdje smo doživili historijsku sramotu?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:52Meni je van pameti vraćati igrača kojeg boli qurac za fudbalom. Zaebava se po selu, vozi traktore, derneči itd. Odmah vidiš kakve su ambicije tom igraču i koliko ga zanima lopta. Ko ga ima na Instagramu, može vidjeti sve to. Koliko znam, Milošu su pokazana izlazna vrata upravo zbog javašluka, raznoraznog mahalanja i zaebavanja. Ako griješim, neka me neko ispravi. Ljudi bi ga vratili samo zato što ih puca nostalgija za tim vremenima.
Okej mi je da se vrate Lazić, Crepulja, Kapić i družina, to su igrači kojima je karijera i dalje na prvom mjestu. Ja sam protiv njegovog dovođenja, ali ako Sablić procijeni da mu može biti od pomoći, onda okej, ne mogu ja tu ništa.
Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:57Bravooo !Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:19
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesoraima da betonira travnjak
drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne
jel treba tacka na kraju Vanja?
![]()
![]()
Tako sam ja i mog Bizzija izdresirao![]()
![]()
Ponudit mu samo 1000 km visu platu nego sad sto ima. I dat mu bonus u slucaju da osvoimo kup prvenstvo..