Ako nista ne lupaju cifre pa poslije da se nema za hljeba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stanojevic nije los igrac,ali realno bilo bi puno bolje vratiti Crepulju ili Kapica koji su za par dana slobodni igraci takodjer
Jer realno za skoro isto para mozemo dovesti Kapica koji je bolji igrac od Stanojevica
Ali eto,ako Sablic misli da mu je Milos potreban,neka ga dovedu
Jer realno za skoro isto para mozemo dovesti Kapica koji je bolji igrac od Stanojevica
Ali eto,ako Sablic misli da mu je Milos potreban,neka ga dovedu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav ba Stanojevic. Pa i ja cu igrst srcem i dat 100% za klub al to i dalje ne znaci da sam kvalitet il da je on kvalitet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo promjeni formaciju na 3412, Varesanovic prelazi na poluspica. Ukoliko Sevelj dodje mislim da on ide na desnog stopera, a Adukor ispada iz sastava.
Ne razumijem vracanja Lazica i Stanojevica, prvo stranci, drugo od kad su napustili nas klub nisu odigrali ozbiljne utakmice. Mogli su oni trenirati kao najveci profesionalci u svijetu, ali kad ne odigras ozbiljnu utakmicu duze vrijeme... Pogotvo Stanojevic nakon one nezgodne povrede. Bolje je vratiti Kapica i pokusati Anela Hadzica dovesti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Je.bo Anela Hadzica,ka.rina od igraca i covjeka.Lafo voli klub a malo mu bila lova koju smo mu davali proslo ljeto,ne znam tacno koliko smo mu davali ali provjereno znam da bi bio u top 5 najplaceniji igraca lige.Sad neka mu propada karijera,sta nas briga.I njemu i onom BeqirajuNisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:23Samo promjeni formaciju na 3412, Varesanovic prelazi na poluspica. Ukoliko Sevelj dodje mislim da on ide na desnog stopera, a Adukor ispada iz sastava.
Ne razumijem vracanja Lazica i Stanojevica, prvo stranci, drugo od kad su napustili nas klub nisu odigrali ozbiljne utakmice. Mogli su oni trenirati kao najveci profesionalci u svijetu, ali kad ne odigras ozbiljnu utakmicu duze vrijeme... Pogotvo Stanojevic nakon one nezgodne povrede. Bolje je vratiti Kapica i pokusati Anela Hadzica dovesti.
A za Kapica se slazem
Za par dana istice mu ugovor,i ima nase drzavljanstvo
On je tip igraca koji nam sad treba
On ili Crepulja koji je takodjer slobodan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Nadam se da ga nece dovest, veliki minus za Sablica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas... cupanje, trka i zalaganje u rangu rahmanovica svaku tekmu... meni mnogo drag igrac, prizivao sam ga zadnje dvije pauze..BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:47Normalno da nas puca nostalgija za tim vremenima jer smo tad osvajali trofeje, da me neće pucat nostalgija za ovih zadnjih pola godine gdje mi je pojačanje Cmiljanić i gdje smo doživili historijsku sramotu?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:52Meni je van pameti vraćati igrača kojeg boli qurac za fudbalom. Zaebava se po selu, vozi traktore, derneči itd. Odmah vidiš kakve su ambicije tom igraču i koliko ga zanima lopta. Ko ga ima na Instagramu, može vidjeti sve to. Koliko znam, Milošu su pokazana izlazna vrata upravo zbog javašluka, raznoraznog mahalanja i zaebavanja. Ako griješim, neka me neko ispravi. Ljudi bi ga vratili samo zato što ih puca nostalgija za tim vremenima.
Okej mi je da se vrate Lazić, Crepulja, Kapić i družina, to su igrači kojima je karijera i dalje na prvom mjestu. Ja sam protiv njegovog dovođenja, ali ako Sablić procijeni da mu može biti od pomoći, onda okej, ne mogu ja tu ništa.
To što on derneči, snima se kako vozi traktor, ne znači da ne trenira i održava kondiciju koju je uvijek imao i uvijek je bio jedan od najspremnijih u ekipi. Sjećam se jedne prilike, naši u karantinu, sutradan važna utakmica, Stanojević objavi sliku jede čips i kolu, meni bi neozbiljno, gdje češ to pred važnu utakmicu, sutradan Stanojević ne staje cijelih 90 minuta, leti.
Laziću karijera na pravom mjestu? Pogledaj samo koliko je minuta odigrao taj Lazić od kako je otišao od nas.
Što se mene tiče, najviše bi volio da vratimo što je više moguće igrača iz šampionske generacije, drago mi je za Lazića, vratio bi Stanojevića, pogotovo Crepulju, pa čak i Halilovića kojeg sam pljuvao. To su sve igrači koji su dali značajan doprinos u historijskom rezultatu našeg kluba i koji su bili dio ekipe koja je imala strašnu atmosferu.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžić i Filipović, nije toliko teško.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Izgleda da dolazi, znaci igramo sa 2 spica
-
- Kontakt:
Ok de profa sad predji na druge,imas dosta posla ovdje da ispravljas po cijeli dan,mene malo preskoci.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:57Bravooo !Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:19
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesoraima da betonira travnjak
drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne
jel treba tacka na kraju Vanja?
![]()
![]()
Tako sam ja i mog Bizzija izdresirao![]()
![]()
evo opet tacka na kraju

Ma ne mogu ja ostale pratiti dok ti ne budes tip- top.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:00Ok de profa sad predji na druge,imas dosta posla ovdje da ispravljas po cijeli dan,mene malo preskoci.Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:57Bravooo !Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:19
Hajde Stanojeee !! Evo uzvicnik za Vanju profesoraima da betonira travnjak
drugi put kad neko iz uprave spomene akademiju i samoodrziv klub treba ga pljunuti na ulici kad se sretne
jel treba tacka na kraju Vanja?
![]()
![]()
Tako sam ja i mog Bizzija izdresirao![]()
![]()
evo opet tacka na kraju![]()
Necu da se ljudima zavrti u glavi dok citaju tvoj post jer onako smisleno napisana tvoja zapažanja zasluzuju punu pažnju.
Samo kad se sjetim koliko je trebalo vremena da prestanes pisati dva zareza...

-
- Kontakt:
A inače on je promašaj od igrača ? Ne doprinosi bas nista na terenu ?feniksptica je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:19Kakav ba Stanojevic. Pa i ja cu igrst srcem i dat 100% za klub al to i dalje ne znaci da sam kvalitet il da je on kvalitet
- feniksptica
- Kontakt:
Imamo Djokanovica, ako ode imamo Adukora a treca opcija treba biti akademac. Ne treba nam na istoj poziciji dva strancaajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:12A inače on je promašaj od igrača ? Ne doprinosi bas nista na terenu ?feniksptica je napisao/la: ↑18 jun 2021, 10:19Kakav ba Stanojevic. Pa i ja cu igrst srcem i dat 100% za klub al to i dalje ne znaci da sam kvalitet il da je on kvalitet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ima li neko pravu informaciju jel dolazi Nedim Hadzic ili ne?Da vise rijesimo tu dilemu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prvi pasus brkaš kruške i jabuke, niko nije rekao da trebaš biti nostalgičan za Cmiljanićem. Ako je tako, hajmo onda i Puzigaću vratiti na beka, Kallasija isto, Okića i kompaniju, jer i za njima treba biti nostalgičan, jer eto osvajali su trofeje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 09:47Normalno da nas puca nostalgija za tim vremenima jer smo tad osvajali trofeje, da me neće pucat nostalgija za ovih zadnjih pola godine gdje mi je pojačanje Cmiljanić i gdje smo doživili historijsku sramotu?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:52Meni je van pameti vraćati igrača kojeg boli qurac za fudbalom. Zaebava se po selu, vozi traktore, derneči itd. Odmah vidiš kakve su ambicije tom igraču i koliko ga zanima lopta. Ko ga ima na Instagramu, može vidjeti sve to. Koliko znam, Milošu su pokazana izlazna vrata upravo zbog javašluka, raznoraznog mahalanja i zaebavanja. Ako griješim, neka me neko ispravi. Ljudi bi ga vratili samo zato što ih puca nostalgija za tim vremenima.
Okej mi je da se vrate Lazić, Crepulja, Kapić i družina, to su igrači kojima je karijera i dalje na prvom mjestu. Ja sam protiv njegovog dovođenja, ali ako Sablić procijeni da mu može biti od pomoći, onda okej, ne mogu ja tu ništa.
To što on derneči, snima se kako vozi traktor, ne znači da ne trenira i održava kondiciju koju je uvijek imao i uvijek je bio jedan od najspremnijih u ekipi. Sjećam se jedne prilike, naši u karantinu, sutradan važna utakmica, Stanojević objavi sliku jede čips i kolu, meni bi neozbiljno, gdje češ to pred važnu utakmicu, sutradan Stanojević ne staje cijelih 90 minuta, leti.
Laziću karijera na pravom mjestu? Pogledaj samo koliko je minuta odigrao taj Lazić od kako je otišao od nas.
Što se mene tiče, najviše bi volio da vratimo što je više moguće igrača iz šampionske generacije, drago mi je za Lazića, vratio bi Stanojevića, pogotovo Crepulju, pa čak i Halilovića kojeg sam pljuvao. To su sve igrači koji su dali značajan doprinos u historijskom rezultatu našeg kluba i koji su bili dio ekipe koja je imala strašnu atmosferu.
Lazić u smislu da trenira i pazi na sebe.
Kakav Halilović? Smlata obična, više loših stvari uradio nego dobrih, tjerali ga tad i sad ga trebamo vraćati?
Crepulja može, odličan igrač, sve ovo ostalo odron.
Ali, sva sreća da se ne pregovara ni s jednim od tih, samo s Ševeljom.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 18 jun 2021, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Imas mozda kakvu temu,pravopis i slicno pa predji tamo,bolje da zapazis kad ti neko napise mani me seVanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:05Ma ne mogu ja ostale pratiti dok ti ne budes tip- top.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:00Ok de profa sad predji na druge,imas dosta posla ovdje da ispravljas po cijeli dan,mene malo preskoci.
evo opet tacka na kraju![]()
Necu da se ljudima zavrti u glavi dok citaju tvoj post jer onako smisleno napisana tvoja zapažanja zasluzuju punu pažnju.
Samo kad se sjetim koliko je trebalo vremena da prestanes pisati dva zareza...![]()

-
- Kontakt:
Evo sportsport pise da su obavili prvu rundu pregovora sa Milosem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!