Slažem se Jones definitivno neće ponoviti ovakvu partiju kao jučer,Marici još treba vremena da uđe u ritam nakon ozljede.Što se tiče budućih plejeva vidjećemo kako će se razviti Mitrić i Spahić koje su u koledzu,Tu je i Gligić naravno koja je imala odlicnu sezonu u Orlovima.Ghuraba je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:02Realno, i Jones i Marica u rukama imaju 10-ak poena vise nego sto su danas zabile, a sve ostale su dale vjerovatno najvise sto mogu. Turska se ne smije potcijeniti i ove nekakve kvote su cista glupost. Djevojke sutra moraju imati pristup jednak danasnjem i rezultat aBd sigurno nece izostati.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:01To je najbolja stvar Jones je imala 4/11 ,A opet smo ih razbili sa +15.Veliki posao su odradile ona i Marica u obrani.Delić i Tavic obje imaju iskustva igranja u Francuskoj ligi i kada malo više zapnu obje mogu dosta pomoći reprezentaciji.
Ova reprezentacija bi nas mogla uveseljavati i u nadolazecim godinama. Deura i Vrancic su jedine usle u 4. deceniju zivota (i to tek prosle godine), a ostale su mahom stare oko 25 godina. Dodati na ovaj roster jos Tamaru Kapor i nadati se da se sto prije rijese te nesuglasice sa sestrama Zubac, mada nisam bas optimistican po tom pitanju. One bi nam bas dobro dosle da pojacaju kvalitet na pozicijama 2/3 i 4/5. Jos bi nam falila jedna mladja na poziciji organizatora i to je super roster za buducnost.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- 
				ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Isto tako sumnjam da će se ponoviti tricijada od juče.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:09Slažem se Jones definitivno neće ponoviti ovakvu partiju kao jučer,Marici još treba vremena da uđe u ritam nakon ozljede.Što se tiče budućih plejeva vidjećemo kako će se razviti Mitrić i Spahić koje su u koledzu,Tu je i Gligić naravno koja je imala odlicnu sezonu u Orlovima.Ghuraba je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:02Realno, i Jones i Marica u rukama imaju 10-ak poena vise nego sto su danas zabile, a sve ostale su dale vjerovatno najvise sto mogu. Turska se ne smije potcijeniti i ove nekakve kvote su cista glupost. Djevojke sutra moraju imati pristup jednak danasnjem i rezultat aBd sigurno nece izostati.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:01To je najbolja stvar Jones je imala 4/11 ,A opet smo ih razbili sa +15.Veliki posao su odradile ona i Marica u obrani.Delić i Tavic obje imaju iskustva igranja u Francuskoj ligi i kada malo više zapnu obje mogu dosta pomoći reprezentaciji.
Ova reprezentacija bi nas mogla uveseljavati i u nadolazecim godinama. Deura i Vrancic su jedine usle u 4. deceniju zivota (i to tek prosle godine), a ostale su mahom stare oko 25 godina. Dodati na ovaj roster jos Tamaru Kapor i nadati se da se sto prije rijese te nesuglasice sa sestrama Zubac, mada nisam bas optimistican po tom pitanju. One bi nam bas dobro dosle da pojacaju kvalitet na pozicijama 2/3 i 4/5. Jos bi nam falila jedna mladja na poziciji organizatora i to je super roster za buducnost.
Razumijemo seeffe_sa je napisao/la: ↑18 jun 2021, 08:14U pravu si ti tu sve. Ali sam više htio reći bilo je pobjeda, nije sada samo da smo navikli na poraze. I generalno sam mislio i na velike pobjede u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:25
Ovo je nešto svježe, realno mi na velikim takmičenjima u zadnjih 10 godina, u svim ekipnim sportovima, nismo ostvarili neki podvig, obično smo bili samo prolaznici.
Muška repka tri prvenstva, pobjeda je bilo, ali opet od tri pokušaja nismo uspjeli proći grupu. Repka fudbal jedno prvenstvo, nismo napravili podvig, rukomet dva prvenstva, nismo napravili podvig.
Ostale selekcije nisu ni igrale velika takmičenja, dobro bilo je mladih selekcija košarkaških na prvenstvima (fantastičnih uspjeha je bilo, od onog četvrog mjesta U18, preko zlata Musine generacije do onog historijskog nastupa čini mi se U17 repke na Svjetskom), bilo je i kadeta u fudbalu na prvenstvima, ali to je ipak omladinski nivo.
Eventualni prolazak košarkašica u nokaut fazu bi sasvim sigurno bio najbolji sportski rezultat ekipnih selekcija naše države u zadnjih 20 godina. Čast sjedećoj odbojci, ali ovo je neki drugi nivo.
A generalno se ono smijemo kada se kaže za svaku imalo značajnu utakmicu da je historijska. To historijska novinari napušu. Ako si na neko takmičenje već ranije otišao, ne može ti kvslifikaciona za isto biti historijska.
A ovo je sada kod djevojaka historijsko, jer je prilika za naredni krug, čak i za četvrtfinale, a plus pobijedile su favorita i još pobijedile na EP nakon što nam tamo selekcija 22 godine nije učestvovala.

Sretno djevojkama danas!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nakon fenomenalne pobjede na startu Eurobasketa nad Belgijom, ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će igrati protiv Turske, ali će biti lišena usluga jedne igračice.
U pitanju je Irena Vrančić koja zbog povrede propušta današnji duel. Naime, u pitanju je ozljeda tetive na desnoj nozi zbog koje će propustiti okršaj sa Turskom, prenosi BH Radio 1. To predstavlja određeni problem za selektora Gorana Loju, no nadamo se kako se to neće odraziti na finalni ishod. Vrančić će, u svakom slučaju, biti na klupi našeg tima, ali u igru gotovo sigurno neće ulaziti.
Bh. košarkašice svoj meč drugog kola Evropskog prvenstva igraju od 12 sati u Strazburu protiv Turske i važe za favorita.
Ukoliko opravdamo taj epitet, osigurat ćemo historijski rezultat i plasirat ćemo se u drugu fazu Eurobasketa u maksimalno kratkom roku.
Ima li prenos gdje

mrtvi baho uvijek nadje nacin da komentarise reprezentativni sport
ide na mute, ne pada mi na pamet da ga slusam

ide na mute, ne pada mi na pamet da ga slusam
Zar naše cure nisu talentovane za košarku, ovo je faktički reprezentacija Republike Srpske, bez obzira na to djevojkama želim puno sreće i da sa današnjom pobjedom osiguramo drugi krug.

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Strašno

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
						- anonymousHD
- Kontakt:
Ma šalim se, čitam komentare na portalima u Srbiji
 šta će tek pisati ako osvojimo medalju.
 šta će tek pisati ako osvojimo medalju.Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
						- 
				HeraklitMracni
- Kontakt:
Baho rekao da neće vise komentarisat reprezentativne sportove al evo vrati se  

- Shategabri
- Kontakt:
Sve su one naše.
Milica Deura (kapiten), Marica Gajić, Irena Vrančić, Nikolina Delić, Anđela Delić, Jonquel Jones, Matea Tavić, Melisa Brčaninović, Miljana Džombeta, Dragana Domuzin, Nikolina Džebo i Nikolina Babić.

Koševo Zapad
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."  
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
						M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Ne znam kako ga nije vise stid da komentarise nesto sto nema pojma...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad je Rusiji Amerikanac donio titulu prvaka Evrope zašto nebi cure iz RS-a BosniShategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:03Sve su one naše.
Milica Deura (kapiten), Marica Gajić, Irena Vrančić, Nikolina Delić, Anđela Delić, Jonquel Jones, Matea Tavić, Melisa Brčaninović, Miljana Džombeta, Dragana Domuzin, Nikolina Džebo i Nikolina Babić.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Baš zašto ne bi cure iz BiH donijele sportski uspjeh reprezentaciji BiH.EC3 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:07Kad je Rusiji Amerikanac donio titulu prvaka Evrope zašto nebi cure iz RS-a BosniShategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:03Sve su one naše.

Ja garantujem zivotom da Jones igra bolju odbranu od Dzanana Muse

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Neko dobar stream?