Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Amir Hadziahmetovic
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma davno je on bio zreo za iskoraka.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
michplatini
- Kontakt:
Ma kakav Anderleht ,oni za tu poziciju završavaju Petrovića iz Zvezde koji je em mladji i perapektivniji za budući transfer ,još jeftiniji u ovom trenutku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedva sam ga prepoznao, jako skromno obučen.
Po meni je korektno odigrao od kad je reprezentativac, ima malo problema sa kontinuitetom u igri i fokusu.
Ma to je to yebi ga. Na momente djeluje ko ozbiljan igrač, onda se izgubi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 16:12Jedva sam ga prepoznao, jako skromno obučen.
Po meni je korektno odigrao od kad je reprezentativac, ima malo problema sa kontinuitetom u igri i fokusu.
Lijepo bi bilo da ode u neku relevantnu ligu, makar i švicarsku. Ja u Turskoj ne vidim nikakve kriterije i mogućnost za napredak.
Naravno, ne opravdavam ga ali treba reći da smo dobili dobrog reprezentativca koji moze jos napredovati...sada je vrijeme za iskorak i da se pokaže na većem nivou.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije neambiciozan vec mi mislimo da zna kobajagi nesto.
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se. Ni u jednom ozbiljnijem klubu u ligi 5 ne bi igrao nikakvu znacajnu ulogu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:58Pametan potez. Shvatio da bi van Turske imao 168 minuta ukupno odigrano u sezoni 2021/22.
Nije neambiciozan vec mi mislimo da zna kobajagi nesto.
A i fudbaler koji redovno igra u Turskoj ima mjesta u nasoj reprezentaciji da čeka priliku sa klupe.
A vidjet ćemo, možda nas iznenadi do kraja kriznog prelaznog roka.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, AA23, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, ArtemisFowl, bavariapivo, Beduin, BiH26, boki86, Bosanac90, Bosnjo22, Brazzzoo123, Brokula, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, Coolpanda24, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, donniedarko, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, exampLe., feniksptica, Frankie, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, greenwood, guillermo, Hajdeee, Halix131, HariTz, harko35, head88, Helemnejse, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, JoeBleck, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovac, krkacina, legendarnadruga, LjutaPaprika, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, majstorS35, mirsonetz, MokraKifla, Muumii, nebeskasila, NebeskaSila96, odsoli075, PeppermintSA, Principatus, prisonbreak, Proximic, random11, Rauber33, riki46, rio_Ferdy88, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Sensei, Shevko, Shogun, sLucajni, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, tuzlanskinacin, Wilshere10, Wlad55, Zeko87, zemuntrg i 578 gostiju.