FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebaju pare za Dulju, a on 100% moze otici u neki klub iz cvajte ili tako...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je isplatiti pare igračima pa makar niko više ne došao...
Zadovoljan Šabanović, Hebibović, Dušan Hodžić, Milanović, Handžić su bolji od nezadovoljnih Fanima, Mešanovića, Tatara, Rahmanovića i Oremuša.
Zadovoljan Šabanović, Hebibović, Dušan Hodžić, Milanović, Handžić su bolji od nezadovoljnih Fanima, Mešanovića, Tatara, Rahmanovića i Oremuša.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hoćel bit kakvog čartera do Moldavije, zna li se šta?
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pobjegao mi je forumas zadnji put vidjen na Kromolju odaziva se na ime zip.
Pronalazacu slijedi nagrada!
Pronalazacu slijedi nagrada!
-
- Kontakt:
Jasno, hvala na pojašnjenju, i ostalim koji su kulturno odgovorili.Testo je napisao/la: ↑19 jun 2021, 14:13Ne postoji liga Lihtenštajna.BegizSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:37Stani sad, ispade Lihtenštajnska liga jača od našehordasDoboj je napisao/la: ↑19 jun 2021, 13:05
Šta je to Morto pogrešno rekao? Istina da imaju bolju infrastrukturu i plate vjerovatno ali mi bi se poubijali da pored takvih uslova budemo 30. liga na svijeta. Ova naša kukuruz liga na 36.
![]()
Koji je izvor?
Svi njihovi klubovi se takmiče u švicarskom fudbalskom sistemu.
Imaju samo kup, preko kojeg se bira predstavnik u evropskim takmičenjima.
Ševelj sigurno nije promašaj.
Teško je promašiti sa mladim igračem koji ima jake reference za svoje godine, a ako Hrvatska selekcija to nije onda ne znam šta je. U najmanju ruku vratiće ti se uloženo.
Sablic zeli dovesti jos jednog mladica iz Hajduka (igrao u PL vec, domaci igrac).
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Gdje je igrao u PL?
Ili koji je incijal?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima Muratovic i Sosic
Mario Čuić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
N.M
Ja kakvi ovde sve kreteni pišu, gluho bilo.
Muratovic igrao za Slobodu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
-
- Kontakt:
Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
Sušić je bio na slikama na prvom treningu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisam rekao da je napravio loš potez, nego za ove što se prosipaju i porede naš klub i klub u Poljskoj. Koga boli qurac što smo mi veći klub historijski, kad trenutno igramo u najobičnoj kaljuži, a Poljaci ispred nas.obrijanopile je napisao/la: ↑19 jun 2021, 16:52Ne bih se složio da je napravi los potez, ni da je to njegov maximus. Ako pogledaš ovaj klub u koji je otišao vidjet ces da su oni prodali, sad, igrača za 5 miliona eura R.B Salzburgu... Mislim da je mogao bolje, a da i ovo nije los potez. Moze još napredovati, sigurno je u klubu koji je više praćen nego mi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Adukor je u Gani, ima bracnih problema rjesava to. Tako je obrazložio Vrlo vjerovatno da se mu se uruciti papiri jer nema potrebe da opet cekamo 6 mjeseci da bi usao u formu.Historicar je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:57Zanima me jel Adukor, Fanimo i Sušić treniraju sa ostalim momcima u Butmiru ? Osim onda sa prve prozivke, nije vise bilo nikakvih slika sa treninga.bordobijeli je napisao/la: ↑19 jun 2021, 20:45Umjesto stalni prepucavanja daj nek neko napiše trenutno koji igraci su u trenaznom procesu.
Sušić trenira, Sabljić će da ocjeni da li će ostati ili ići. Kako kaze trener ovo sto sad pruza nije na nivou na kojem se ocekuje od njega, poznaje ga Sabljic jako dobro...
Fanimo 50-50... Vrlo moguce da bude transfer od preko 500K EUR. Inace za sada je korektan.