Jes
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Ma ja, Turkinje onda prolaze, nebitno svakako jer nama ne igra ulogu.bordobijeli je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:05Belgija ispada ako izgubi. Al ne dajem ni 1% Turskoj, sto kazes nama svejedno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne moze ti Jones u ovakvoj reprezentaciji imati tek 15ak suteva,pola utakmice sam imao osjecaj da je dovedena da pravi blokove u napadu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Najgore su svemu što nemamo taj dan odmora koji nam je bas potreban
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
U koliko sati bi trebala bit sutra tekma, ako se zna?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jeste,možda bi nam više odgovarala Češka jer igra dosta sporije.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo je naša najsrčanija reprezentacija u bilo kojem sportu od nezavisnosti. Curama ne da se nema šta zamjeriti nego im se treba nakloniti.
- NerminFatic
- Kontakt:
I ja mislim. Slovenke su igrale kao drogirane, sve na trku dobile i agresivnost. Nama takvi ne odgovaraju.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:10Jeste,možda bi nam više odgovarala Češka jer igra dosta sporije.
Jednostavno, Lojino neznanje i katastrofalna odbrana su nas kostali. Mozemo mi pisati sta hocemo, ali ovaj poraz se nije smio desiti. Imale bi dan vise da odmore i isle bi direktno u 1/4 finale protiv Ruskinja. Njih smo vec dobijali i tu bi postojala neka nada. Ovako, u najboljem slucaju idemo na 1/4 finale protiv reprezentacije koja je prvi favorit turnira i tu nemamo ni promil sanse.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 20 jun 2021, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Turnir se seli u Valenciju znaci ili u 6 igraju ili u 20 :45
I zato, nazalost i sutra gubimo ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne zna on akcije napraviti za nju, a i objektivno ako protivnički trener ima imalo mozga (kao što je ovaj Slovenac imao), udvajaj Jones odmah, i ok ona otvori pasom šut nekoj našoj igračici, al' to je dobar rizik za preuzeti kada je u pitanju ženska košarka, njihov šut je dosta dosta nestabilniji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma dobro i Slovenke je srala trojka u 2/4 bas puno, bilo je tu i otvoreni suteva, ali ponovo 6 trica su zabile u 2/4 (66,7%) i tu se napravila velika prednost.
Svakako da je falila reakcija sa klupe u 2/4 , ali veliki je ovo uspjeh ove ekipe, da je samo jos jedna igracica bila raspolozena suterski uz Maricu i Jones danas uzelo bi se ovo na kraju.
Svakako da je falila reakcija sa klupe u 2/4 , ali veliki je ovo uspjeh ove ekipe, da je samo jos jedna igracica bila raspolozena suterski uz Maricu i Jones danas uzelo bi se ovo na kraju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znate li ko je jači, Češka ili Hrvatska?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2/4 je vise na dušu curama nego selektoru. Jbg radili smo greške koje se ne smiju u pionirima raditi
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Možda nas opet Ruskinje dočekaju u QF ako okrenu Francusku večerasGhuraba je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:11Jednostavno, Lojino neznanje i katastrofalna odbrana su nas kostali. Mozemo mi pisati sta hocemo, ali ovaj poraz se nije smio desiti. Imale bi dan vise da odmore i isle bi direktno u 1/4 finale protiv Ruskinja. Njih smo vec dobijali i tu bi postojala neka nada. Ovako, u najboljem slucaju idemo na 1/4 finale protiv reprezentacije koja je prvi favorit turnira i tu nemamo ni promil sanse.

-
- Kontakt:
Češka je blagi favorit na papiru od Hrvatica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mi igramo sutra u Francuskoj. Pošto su dvije utakmice u Francuskoj vjerovatno će biti termini 15h/18h ili 20:45.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:12Turnir se seli u Valenciju znaci ili u 6 igraju ili u 20 :45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.