FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2021, 22:50

Bruka je da jedan klub kao što je FKS ima ovako sramotan marketing, neaktivnost i loše vođenje društvenih mreža. Zgrožavam se svaki put kad vidim tu neaktivnost, bukvalno ne mogu da shvatim to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2021, 23:02

Historicar je napisao/la:
20 jun 2021, 22:36
Možda su i otišli negdje na pripreme, ali mi to ne znamo :D
🇰🇵🇰🇵🇰🇵
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2021, 23:03

BordoSarajevo je napisao/la:
20 jun 2021, 22:05
Jel moguće da im je teško bacit par slika sa treninga da vidimo makar ko je tu, ko trenira.. da ne govorim o spisku igrača koji su tu, o igračima koji nisu stigli i njihovom stanju, o nekim izjavama igrača...

Jedini je Damir Kasum pokušao biti transparentniji ali u krivom smijeru. Aktivirao se na društvenim mrežama jer sigurno ne može sam svašta pisat putem oficijalne stranice kluba ali nije transparentnost kluba ona njegova lična tužba i slično. Nas zanima minimum informacija o igračkom kadru i par slika sa treninga dnevno. Mislim i ovo je od njega PLUS za razliku od ranije ali mora to bolje, preciznije i ažurnije. Njemu minimalna prolazna ocjena, ostalim najmanja moguća zbog neispunjavanja javnog obećanja sa pressa.

Doduše, puštali su svjesno u javnost s kim se pregovara kad je bio izbor trenera da vidimo da nešto rade ali stadoše skroz od tada.

Stvarno prije su svaki trening bar par slika objavljivali,vrlo cesto i video uz to.Sad ne objavljuju ni to.Jako lose vodjenje stranica na drustvenim mrezama...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2021, 23:08

AlfredNobel je napisao/la:
20 jun 2021, 22:50
Bruka je da jedan klub kao što je FKS ima ovako sramotan marketing, neaktivnost i loše vođenje društvenih mreža. Zgrožavam se svaki put kad vidim tu neaktivnost, bukvalno ne mogu da shvatim to.
Pa jest,a fkt samo malo vise truda da uloze vidio bi se efekat. Ne treba ni spominjati kakve sve mogucnosti danas postoje na tom polju.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 jun 2021, 23:11

ado-hz je napisao/la:
20 jun 2021, 22:46
Ponudjen nam je ovaj španac
Jordi El Niño Polla
Nije bas mlad 26god al lik ubija...udara i lijevom i desnom ko Šuker....dobar iz prekida...opasan u duel igri posebno 1 na 1.
Tehnicar par excellence ;)
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :urnebes:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2021, 23:13

Kada smo vec kod vodjenja stranica na drustvenim mrezama
U svakom velikom i profesionalnom klubu ima par ljudi koji su placeni da vode te stranice stvarno profesionalno
To su ljudi koji imaju zavrsene kurseve i akademije za to i koji stvarno znaju sta rade
A kod nas izgleda to moze voditi ko hoce...
Otvorite instagram stranicu Dinama i Osijeka i onda otvorite nasu.Razlika je ocigledna
-Nema u zadnje vrijeme nijedna slika ili video sa treninga
-Kada igrac odlazi,svaka slika je ista,to je slika tog igraca i preko toga napisano "Hvala" i to koriste vec godinu i po
-Edit rezultata nakon kraja utakmice nam je 2 godine isti dizajn...
-Nema nikakvog marketinga ni reklamiranja dresova,salova i slicno.To bi nam siguran sam diglo prodaju u fan shopu
-Nema nista orginalno
-Nenormalno im dugo treba da objava kada dodje neki igrac,ali dobro to se moze pogledati kroh prste jer momci koji vode strancu dobiju naredjenje iz uprave kada sta da objave
-Nista orginalno i novo na nasoj stranici nema...

Mora se i na ovom dijelu dosta poraditi da bi klub ozbiljnije izgledao,trenutno mozda smo samo malo bolji od kona po tom pitanju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 jun 2021, 23:18

Pa tebi oko marketinga je zaduzen onaj Bakir sto je bio u onom Bordo podcastu, sta ocekujes onda, mn je muka od ona dva predstavljanja Darka i Vicka neki pokreti kamerom, cisti amaterizam, a ova neaktivnost na stranici je druga prica
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jun 2021, 23:23

Ova uprava bi najsretnija bila da vodi Olimpik i da nikom nista ne moraju odgovarati, da niko nista ne preispituje, niti da im se postavljaju "skakljiva" pitanja o cudnom poslovanju i jos cudnijiem uhljebljavanju mnogih u administraciji kluba.

Zatvaraj omladinski pogon, Butmir od prvog dana je zatvoren kao NATO baza, niko nikakvog pristupa nema, ko sta u klubu radi i za sta je odgovoran, niko blage veze nema.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2021, 23:24

Aduka87 je napisao/la:
20 jun 2021, 23:18
Pa tebi oko marketinga je zaduzen onaj Bakir sto je bio u onom Bordo podcastu, sta ocekujes onda, mn je muka od ona dva predstavljanja Darka i Vicka neki pokreti kamerom, cisti amaterizam, a ova neaktivnost na stranici je druga prica
Hahahahahahahahhaha stvarno sta je ono
Ono je za plakati :urnebes:

Hajd za Vicka i nekako,onaj uvod dosta dobar i originalna ideja ali poslije su skroz sa pokretima kamerom sve usr.ali
A ono za Darka nemam rijeci :urnebes:

Pa daj meni ono mogu i ja
Gledam onaj video kako je Barsa predstavila Depaya i pogledam ovo nase i place mi se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 jun 2021, 23:28

Ni oni nisu plate primili mozda zato :shhh:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 20 jun 2021, 23:29

Aduka87 je napisao/la:
20 jun 2021, 23:18
Ko jos onako predstavlja igraca? Pogledaj Osijek kako predstavi igrace i opcenito njihov marketing. Nista ih vise ne kosta od naseg, a razlika nebo i zemlja. Osijek u 5 dana priprema 2 pressice odradili vec od 20tak minuta. Zadnja pressica naseg kluba je bila ored Europske utakmice, al protiv BMG.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 20 jun 2021, 23:33

ado-hz je napisao/la:
20 jun 2021, 22:46
Ponudjen nam je ovaj španac
Jordi El Niño Polla
Nije bas mlad 26god al lik ubija...udara i lijevom i desnom ko Šuker....dobar iz prekida...opasan u duel igri posebno 1 na 1.
Tehnicar par excellence ;)
Preskup nažalost, trenutno pregovaramo sa bivšim juniorom Barcelone Nacho Vidal-om.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 20 jun 2021, 23:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
20 jun 2021, 23:24
Gledam onaj video kako je Barsa predstavila Depaya i pogledam ovo nase i place mi se
:tokralju:
Sve mi znamo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2021, 23:35

zagorski je napisao/la:
20 jun 2021, 23:08
Pa jest,a fkt samo malo vise truda da uloze vidio bi se efekat. Ne treba ni spominjati kakve sve mogucnosti danas postoje na tom polju.
Ma ovo je bruka i sramota. Onaj klip i predstavljanje Ševelja je smijurija, ono bi mogao sklopiti i dijete iz grafičke škole u Filmori ebenoj.

Neću dužiti, zato što imam barem deset detaljnih postova o tome kako bi se to moglo urediti, a ne dati nekakvim likovima koji imaju osnovno znanje Photoshopa i video editinga. Samo kažem, sad bih im mogao dati imena barem petorice ljudi, koji se bave web dizajnom, fotografijom, video editingom i koji imaju bolesnu kreativnost. Platiš dvojicu recimo i pokriju ti sve te segmente. Ali, džaba je to pričati.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 jun 2021, 23:43

Sad ce sabra pitati HOS TI
NEMA NAZAD

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2021, 23:47

Ma nebitan je taj edit, ti videi i te gluposti.
Uzmi telefon, svaki telefon od 200+KM ima dobru kameru, slikaj par sličica sa treninga, bez yebenog edita i efekata ubaci na facebook i instagram, snimi izjavu igrača, bez edita i efekata, kropovanja, objavi na društvene mreže, dovoljno je.

Krenuše odlično sa bordo sedmicom, jedva sam čeko novu epizodu da gledam, neko sam ko svaki članak, svaki video prilog, svaku izjavu nekog iz kluba nađem, vidim, pročitam, pogledam. Al kako vrijeme odmiče, sve jedno te isto na bordo sedmici, isti sadržaj, na kraju se svede da pratimo oporavak teško povrijeđenih igrača i komentar doktora.
Daj yebemu nekog zanimljivijeg, GLAVNOG trenera, najboljeg pojedinca zadnje utakmice, Sabrinu, nekog iz uprave. Ne mora to svaki put bit 40 minuta, nek bude 7 minuta, al novitet, novi sadržaj, nekad neka zayebancija sa igračima, nekad kraći snimak treninga da se osjeti atmosfera, dolazak/odlazak igrača u kamp, malo više snimaka o kampu, ti novi tereni, zayebancije iz autobusa, neke anegdote..

Mislim i ovo je realno top, većina svjetskih klubovi nemaju nešto ovako al je postalo monotono, i ja koji sve pratim do najsitnijeg detalja gubim interes jer znam sve šta će biti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 jun 2021, 23:49

BordoSarajevo je napisao/la:
20 jun 2021, 23:47
Ma nebitan je taj edit, ti videi i te gluposti.
Uzmi telefon, svaki telefon od 200+KM ima dobru kameru, slikaj par sličica sa treninga, bez yebenog edita i efekata ubaci na facebook i instagram, snimi izjavu igrača, bez edita i efekata, kropovanja, objavi na društvene mreže, dovoljno je.

Krenuše odlično sa bordo sedmicom, jedva sam čeko novu epizodu da gledam, neko sam ko svaki članak, svaki video prilog, svaku izjavu nekog iz kluba nađem, vidim, pročitam, pogledam. Al kako vrijeme odmiče, sve jedno te isto na bordo sedmici, isti sadržaj, na kraju se svede da pratimo oporavak teško povrijeđenih igrača i komentar doktora.
Daj yebemu nekog zanimljivijeg, GLAVNOG trenera, najboljeg pojedinca zadnje utakmice, Sabrinu, nekog iz uprave. Ne mora to svaki put bit 40 minuta, nek bude 7 minuta, al novitet, novi sadržaj, nekad neka zayebancija sa igračima, nekad kraći snimak treninga da se osjeti atmosfera, dolazak/odlazak igrača u kamp, malo više snimaka o kampu, ti novi tereni, zayebancije iz autobusa, neke anegdote..

Mislim i ovo je realno top, većina svjetskih klubovi nemaju nešto ovako al je postalo monotono, i ja koji sve pratim do najsitnijeg detalja gubim interes jer znam sve šta će biti.
To onda nije profi, a mi valjda težimo ka najboljem. Nismo Metalleghe pa da ne fotografiše s LG Cookijem.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 jun 2021, 23:49

2021. godina mi ne znamo ni ko je na pripremama, nigdje slika
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jun 2021, 23:53

I taj Bakir je garant preko veze ubačen u klub.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 21 jun 2021, 00:02

Siguran sam da ovdje s foruma, čak je neko i spominjao, ima par likova koji znaju sta rade, u smislu snimanja, montaže edit-a i marketinga
Ne znam sto se ne pokusa s necim novim, doduše mislim da se našima ne odvajaju pare na neke ekstra profi objave, a i realno sta ce nam kad dovodiš nekog ko je potpuno novo ime u našem fudbalu. Kad bi bilo neko skupo i poznato ime, siguran sam da bi ekvivalent tome bilo i kvalitet predstavljanja igrača.
A u vezi samih treninga i materijala koji nam je dostupan sa istog nema se sta reci osim kritike da bi barem nesto trebali izbaciti kao što su do sad.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.