FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To je nasa realnost sto se prije pomirimo sa tim da cemo i narednih 25 godina kuburit u ovoj ligi bolje ce nam bitiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:36Ma brate ako ces ti svako malo ispadati od ekipa kao sto su Zarija,Kukesi i Zeta a pritom u 25 godina ne napraviti nikakav iskorak(grupna faza)onda nemoj ni igrati EvropuNirton je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:26Sto to? Izgubili smo 2017. od Zarije, pa smo opet imali uspjeha u Evropi kasnije. Igrali smo 2-2 sa Atalantom, egal sa BATE-om i Celticom, play off Evropske lige.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 09:19
Ma mogu oni analizirati koliko god hoce,ali ako nasi ne budu u stanju proci ih iz 2 utakmice volio bi da vise nikad ne izborimo Evropu
Igras protiv ekipe koja je bila 3. u Moldaviji,ako nisi u stanju njih proci iz 2 utakmice onda stvarno ne znam
Ja sam 2017 rekao,ponovi li nam se ikad nesto slicno kao protiv Zarije ja stvarno ne znam sta cu
Dovoljno je velika bruka sto su ispustili prednost od 13 bodova sad i od ovih da ispadnu
Prolaz se ne smije dovoditi u pitanje
Nisu oni ni malo losa ekipa ali razlika u kvalitetu izmedju nas i njih je velika realno
Ako ne daj Boze ispadnemo imamo osjecaj da ce cijela sezona otici u k
Igracima bi skroz otpao motiv
A to 2:2 sa Atalantom ocigledno je dato,jer da su nas tamo 5:0 - 6:0 dobili na Kosevu ne bi bilo 5000 ljudi,ovako 2:2 bilo oko 22000-24000
Bate lagano mogli proci i nabiti kofencijent,kad se samo sjetim koliko smo se ispromasivali tamo...
Ono kad kupiš Zinedina za 100 000 eura, zatim mu raskineš ugovor.
A onda prodaš onakvog golmančinu za 300 000 eura nekakvom Rakowu.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- belosevic23
- Kontakt:
Kad skontaš da je momak tu još iz akademije, koliko novca se uložilo u njega, od smještaja, trenera, ishrane, priprema sve te godine itd. i na kraju ga dadneš za 300k eura pri tome je mlad i perspektivan. Dođeš do cifre da si vratio uloženo i zaradio par hiljada eura koje ćeš dati na zaostale plate igračima. Kaže fokus akademija, a najvrijedniji eksponat dadnes za mizeriju. Sramota !
I ne znam gdje se još na Svijetu ovako mladi igrači daju toliko ispod tržišne cijene
Još sad nemaju izgovor da mu je ostalo 6 mjeseci ugovora, kao kod Tatara i Ramanovića.
Mamu li im **** glupu, primitivnu !
Mamu li im **** glupu, primitivnu !

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Trenutno sam popisan drama, nmg da vjerujem, najbolji golman lige, 23 godine, jos 3 godine ugovora i prodas ga za 300k, mn vise para usi onih prvobitnih 500k, koji qrac se desi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jbg kad te jad natjera.
Ovde ljudi nisu ni svjesni u kakvoj smo finansiskoj situaciji.
Ma ko zna koja je stvarna cifra. To 300k je nagadanje kao sto je nagadanje i da je 500k.
- belosevic23
- Kontakt:
Jad su menadžeri sabrina i kasum kad nisu u stanju osnovne troškove pokriti, nigdje sponzora nigdje ništa, samo pomuzu Nama kad zapneamypitar je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:08Jbg kad te jad natjera.
Ovde ljudi nisu ni svjesni u kakvoj smo finansiskoj situaciji.
Takvi menadžeri nek idu u Vrbanjušu ako nisu sposobni, a svoje plate od min 5k nek dadnu nekome spospobnom
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta imaš rezati, dovoljno se samo sjetiti Anel Hebibovićholyman je napisao/la: ↑21 jun 2021, 11:50Znaci izrezati njegove propustene zicere i impresivne centarsuteve iz samo 2 utakmice i pokazati nekome, pa neutralni navijac bi mu **** najmilije i njemu i onom ko ga je uvodio, a i ko je produzivao s njimHistoricar je napisao/la: ↑21 jun 2021, 08:51Da će Hebibović ostati barem još godinu, bilo mi je jasno nakon što sam ovo vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
I da je 500 k malo je kad vidimo kako igrace za milionske iznose u nasem okruzenju prodaju
Ipak je Vladan najbolji golman lige,mlad,pod ugovorom 3 god itd.Valjda nam jad ova liga i ovo sve sto se u klubu desava pa daj sta das.I onda mi ocekujemo kao neki iskorak

@Zukanovic znaš li zašto je za zinedina i transfer stavljen ?, a obrisano onih koliko se sjećam 100k€
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- belosevic23
- Kontakt:
Jedini gluplji izgovor od toga je: Bio je korektan, pa smo mu izašli u susret.
Vaše je da zastupate interese kluba, a ne da se pravite dobri prijatelji, kolege i drugovi. Bilo je još igrača sa kojim se teško rastajalo ali svi gledaju svoje interese pa tako i Vladan.
Mozda je za Vedrana placeno 500KE.
-
- Kontakt:
Kvalitet lige,ugled kluba u evropskim okvirima,trenutna finansijska situacija u klubu i prije svega sposobnost rukovodstva kluba. Sve to direktno utice na visinu transfera.samoSA je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:12I da je 500 k malo je kad vidimo kako igrace za milionske iznose u nasem okruzenju prodaju
Ipak je Vladan najbolji golman lige,mlad,pod ugovorom 3 god itd.Valjda nam jad ova liga i ovo sve sto se u klubu desava pa daj sta das.I onda mi ocekujemo kao neki iskorak![]()
oke, hvala drug
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Naravno da je bolje uzet milion KM nego 600k KMpropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:34A kakva je ustvari razlika je li 300k ili 500k, gazda kupuje gazda prodaje za koliko mu volja, i vi se kao nesto brinete je li milion ili manje. Ibret!!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Elfsborg prodao igraca 24 godina za 3.5 mio €
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, InatSilniBosanski i 70 gostiju.