Ovog jednog sa 22 prodali u AZ za 2.5m
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je dobro za nas
1 igrac od kojeg treba strahovati manje

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Neka neka samo nek se oni opustaju i neka prodaju
Ne znaju oni ko je Anel Hebibovic i Selmir Pidro i da imamo igraca koji je na Evropskom prvenstvu
Vidjet ce oni svog Boga

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jest, ali oni će za tih 3,5 miliona dovest 3-4 vrhunska igrača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:47To je dobro za nas
1 igrac od kojeg treba strahovati manje![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
@zuka, koliko su uopste relevantne informacije na tm oko visine obestecenja,mislim generalno?
On je prosle godine prodat, daj Boze Moldavce prociNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:54Neka neka samo nek se oni opustaju i neka prodaju
Ne znaju oni ko je Anel Hebibovic i Selmir Pidro i da imamo igraca koji je na Evropskom prvenstvu
Vidjet ce oni svog Boga![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pa sta ce im kad znaju da ce ispast od nas svakakoNirton je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:56Jest, ali oni će za tih 3,5 miliona dovest 3-4 vrhunska igrača.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:47To je dobro za nas
1 igrac od kojeg treba strahovati manje![]()
![]()

Neka pitaju komsije svoje Helsinborg i Orebro kako su prosli sa nama

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Milsami-Sarajevo 1:2Aduka87 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:06On je prosle godine prodat, daj Boze Moldavce prociNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:54Neka neka samo nek se oni opustaju i neka prodaju
Vidjet ce oni svog Boga![]()
![]()
![]()
Sarajevo-Milsami 1:0
Elfsborg-Sarajevo 2:1
Sarajevo-Elfsborg 2:0
Slikaj ovo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
belosevic23 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 10:32Vladanov transfer prvobitno pisao 500k evra, sad piše 300k evra, cirkus kolorado u sjevernoj koreji

-
- Kontakt:
Vazi li gol u gostima vise?
Procitao sam prije mozda mjesec dana da su ga skroz ukinuli iz fudbala?
Procitao sam prije mozda mjesec dana da su ga skroz ukinuli iz fudbala?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ne vazi u produzecima, u regularinih 90 minuta gol u gostima vazi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja sam procitao da je skroz ukinut,sad nez
Moze li neko provjeriti?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Naravno da jeste, al za gazdu, zaboravlja se kako ustvari fukkcioniše klub, ima upravljacka prava i prodaje za koliko mu volja, znaci on odlucuje hoce li nekoga dati prodati za 300k ili 800k. Uzeli mi od Konf.lige 1,5 mil, ili 500k, u klub ce uci onoliko koliko tata kaze, odnosno koliko mu volja da ulaze.Aduka87 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:41Naravno da je bolje uzet milion KM nego 600k KMpropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:34A kakva je ustvari razlika je li 300k ili 500k, gazda kupuje gazda prodaje za koliko mu volja, i vi se kao nesto brinete je li milion ili manje. Ibret!!![]()
-
- Kontakt:
Pitari po malo otvaraju oci,sto je dobro.
Samo sto poznavajuci nas mentalitet,nista mi poduzet necemo dok nas skroz ne upropaste.
Pozdrav zipu,samo pozitiva!
Samo sto poznavajuci nas mentalitet,nista mi poduzet necemo dok nas skroz ne upropaste.
Pozdrav zipu,samo pozitiva!
-
- Kontakt:
Sto znaci da smo izgubili klub i da je sve ustvari nebitno.propoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:23Naravno da jeste, al za gazdu, zaboravlja se kako ustvari fukkcioniše klub, ima upravljacka prava i prodaje za koliko mu volja, znaci on odlucuje hoce li nekoga dati prodati za 300k ili 800k. Uzeli mi od Konf.lige 1,5 mil, ili 500k, u klub ce uci onoliko koliko tata kaze, odnosno koliko mu volja da ulaze.Aduka87 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:41Naravno da je bolje uzet milion KM nego 600k KMpropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:34
A kakva je ustvari razlika je li 300k ili 500k, gazda kupuje gazda prodaje za koliko mu volja, i vi se kao nesto brinete je li milion ili manje. Ibret!!![]()
To moze samo da bude pokazatelj koliko ozbiljnog investitora imamopropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:23Naravno da jeste, al za gazdu, zaboravlja se kako ustvari fukkcioniše klub, ima upravljacka prava i prodaje za koliko mu volja, znaci on odlucuje hoce li nekoga dati prodati za 300k ili 800k. Uzeli mi od Konf.lige 1,5 mil, ili 500k, u klub ce uci onoliko koliko tata kaze, odnosno koliko mu volja da ulaze.Aduka87 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:41Naravno da je bolje uzet milion KM nego 600k KMpropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:34
A kakva je ustvari razlika je li 300k ili 500k, gazda kupuje gazda prodaje za koliko mu volja, i vi se kao nesto brinete je li milion ili manje. Ibret!!![]()
Ne pricaj gluposi dijete drago,bolje prvo nauci kako funkcionise kapitalizam. ' Gazda ' losim radom kluba,losim rezultatima gubi vrijednost osnovnog kapitala. Gubi vrijednost dionica-odnosno upravljackih prava. Vrijednost upravljackih prava Sarajeva u naprimjer kantonalnoj ligi ,maltene ne postoje,dok plasmanom i igranjem recimo grupa lige prvaka,vrijednost raste,tako i zarada 'gazde'. Osim toga postoji UO da stiti interese kluba. A postoje i konzumenti proizvoda-potrosaci ,tojeste navijaci. Klub pripada navijacima,jer ako oni dignu ruke od kluba i 'gazda' i 'gazde' mogu kljuc u bravu i zaboraviti sve pare ,koje su ikad ulozili !!propoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:23Naravno da jeste, al za gazdu, zaboravlja se kako ustvari fukkcioniše klub, ima upravljacka prava i prodaje za koliko mu volja, znaci on odlucuje hoce li nekoga dati prodati za 300k ili 800k. Uzeli mi od Konf.lige 1,5 mil, ili 500k, u klub ce uci onoliko koliko tata kaze, odnosno koliko mu volja da ulaze.Aduka87 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:41Naravno da je bolje uzet milion KM nego 600k KMpropoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 13:34
-
- Kontakt:
Cuj ovog.Antikloc je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:37Ne pricaj gluposi dijete drago,bolje prvo nauci kako funkcionise kapitalizam. ' Gazda ' losim radom kluba,losim rezultatima gubi vrijednost osnovnog kapitala. Gubi vrijednost dionica-odnosno upravljackih prava. Vrijednost upravljackih prava Sarajeva u naprimjer kantonalnoj ligi ,maltene ne postoje,dok plasmanom i igranjem recimo grupa lige prvaka,vrijednost raste,tako i zarada 'gazde'. Osim toga postoji UO da stiti interese kluba. A postoje i konzumenti proizvoda-potrosaci ,tojeste navijaci. Klub pripada navijacima,jer ako oni dignu ruke od kluba i 'gazda' i 'gazde' mogu kljuc u bravu i zaboraviti sve pare ,koje su ikad ulozili !!propoklopac je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:23Naravno da jeste, al za gazdu, zaboravlja se kako ustvari fukkcioniše klub, ima upravljacka prava i prodaje za koliko mu volja, znaci on odlucuje hoce li nekoga dati prodati za 300k ili 800k. Uzeli mi od Konf.lige 1,5 mil, ili 500k, u klub ce uci onoliko koliko tata kaze, odnosno koliko mu volja da ulaze.
Hahahahahahhahahagagagagagagaga