Bez pretjerivanja molim.mahic je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:34mene vise interesuje s' kim cemo potencijalno igrati u polufinaluMirza25 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:30Ovaj hrvatski komentator je svršavao na lošu igru Jonesove iz prvog poluvremena. Ubijen je u pojam u drugom. Kakvo samo potcjenjivačko komentarisanje. Ovo je užitak od pobjede. Juče sam pomislio da nam je dato da uzmemo hrvatice i da se tako plasiramo. I neka je ovako bilo.
Zna li neko koje su potencijalne repke u oidgravanju od 5-8 mjesta?
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Ovi lokani homofobi, da li bi zabranili Jones da igra za BiH, zato sto je lezba? 

-
- Kontakt:
Semper je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:11Mi sutra nemamo ni promil sanse, nasa reprezentacija nema nikakav sistem igre. Pobjeda protiv Belgije je nesto nerealno jer imam osjecaj da su Belgijanke taj dan promasile apsolutno sve. Protiv Turske je bila patnja a Tuska je najslabija ekipa na turniru. Realno nas kvalitet je izmedju 16. i 24. mjesta u Evropi.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Sad smo postali nerealni i prekosutra kada nas Francuska razbije bit ce psovanja ovim djevojkama.
Po meni ja bi se vise cuvao za taj plasman od 5-8 mjesta jer prvih 6 repki sa prvenstva ide na SP i tu je nasa sansa.
Bjelorusija je mnogo ozbiljnija repka od Svedske koje vecinu poena postizu sutom za 3 pa ako ih krene onda sipaju sa svih pozicija.
Bjelorusija ima isto amerikanku koja je i bolja od Dojkic mislim da se zove Bentley ili tako nest i imaju jako visoke centre i krila i mnogo su opasne.
Svedsku mislim da bi lako pobjedili dok za Bjelorusiju i nisam tako siguran i tu su sanse 50-50
Po meni ja bi se vise cuvao za taj plasman od 5-8 mjesta jer prvih 6 repki sa prvenstva ide na SP i tu je nasa sansa.
Bjelorusija je mnogo ozbiljnija repka od Svedske koje vecinu poena postizu sutom za 3 pa ako ih krene onda sipaju sa svih pozicija.
Bjelorusija ima isto amerikanku koja je i bolja od Dojkic mislim da se zove Bentley ili tako nest i imaju jako visoke centre i krila i mnogo su opasne.
Svedsku mislim da bi lako pobjedili dok za Bjelorusiju i nisam tako siguran i tu su sanse 50-50
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Bravo cure!!!

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Aham hvala vam na informaciju nisam to znao da smo bili već 1999...Madal je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:21Nije nam ovo prvi nastup na eurobasketu, mi smo izmislili žensku košarku na ovim prostorima samo smo pali qurcu za uši zadnjih 20ak godinaHarise je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:18Plako sam od dragosti prvi put smo na Euro Basket i stigli smo do cetvrto Finale! Svaka čast za naše Kraljice i naši Košarkaši su imali slićan uspijeh 1993 kada smo u vrijeme rata stigli do cetvrto Finale protiv Hrvatske i tada su naši prvi put bili na Euro Basket.![]()
-
- Kontakt:
osjecaj mi govori da ce protiv francuske biti ludnica kao protiv litvanije
kakve prenose imaju ove djevojke, ko moze garantovati da nece biti tako
kakve prenose imaju ove djevojke, ko moze garantovati da nece biti tako
Sto nisu fanaticosi bili vcrs
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JohnCleese
- Kontakt:
Igraj moja Hrvatska kad te vidim ja srce mi gori nja nja nja ...

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Šteta što je Nikolini zaključan profil na instagramu 

Ko ne voli Želju, jadna mu majka.