Evo, molim te mozes naci sta sam ja pisao za to 784 karte.samoSA je napisao/la: ↑22 jun 2021, 13:06Nisi ti mene drug shvatio,znas koliko mene boli neka stvar za Sabrinu,ja sam vec u godinama isao sam gledati Susica (ne ovog sad hadalja) kad mi je bilo 5 godina i od tada sam zavolio FKS i volim ga i dan danas.Ali ne bitno je to ono sto sam zelio reci da ovakav pristup pa i tog Nama i Sabrine prema klubu cini ono sve sto FKS nije nikada bio niti ce biti.Ok Nam dao pare,kupio dao Sabri da se malo igra menadjera sve je nama to jasno al zbog toga se proda 784 karte za derbi ako mozes skontat uopste o cemu govorim.Zip je napisao/la: ↑22 jun 2021, 12:15Bas zbog ovakvog stava ljudi ne dolaze na stadion![]()
![]()
Slusa li ti sebe?
Pa bas zbog tebe i takvih kao ti, koji misle da mahala upravlja klubom dolazi sve manje i manje ljudi. Mozemo i ovako.
Tvoj, a i problem takvih kao ti, je sto mislite i zivite da je sve ovo neka teorija zavjera. Da je neko ovde instaliran da urusi klub, pazi sad, koji je bio haman pa ugasen 2013 godine.
Ja znam, i sam sam isfrustriran, losim zavrsetkom sezone. To se nije smjelo desiti.
Al za mene, glavni razlog je PODCJENJIVANJE i lagani ulazak u polusezonu misleci da ce to lagano ici, samo od sebe.
Vi mislite da je Vinko u dogovoru sa vicom namjerno ovo uradio
Samo me zanima, da li vi slusate i citate sta pricste i pisete?
To je u vasim glavama da je klub Sabrinin. Vi tu osobu ne mozete, a znamo zbog cega. Zato sto je otjerala jednog placenika sa laznom ljubavi prema klubu. Ti mozda direktno nisi ta osoba, al jedini razlog sto se ovako pise o Sabrini je bas taj otkaz. Naravno, kad se nakon toga desi nesta lose(i bilo je losih poteza) bude lose uradjeno, onda se to sve uveze lijepo i kazu " e jes vidio kako nas levati"![]()
Zato kazem, bujrum otkupite klub oa upravljajte njime. Ovde se iz sjene zeli unistiti klub, ja to tako vidim, gledam i znam. I ja me zelim biti dio toga. Ti bujrum, prikljuci se laznoj brigadi.
Konkretno ti si bio sasvim oke forumas, al trpas mi neke stvari koje nemaju veze sa realnoscu.
Pa se ovde na to pisalo, "nije to mjerodavno, karte su se pocele prodavati poslije derbija" bla bla bla
Pod svaku cijenu se zeli opravdati vjernost navijaca i pod svaku cijenu se zeli "ukopsti" sadasnja struktura uprave kluba.