-Da Tavić ikako igra
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ko prenosi?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pozeljele stare oci mladjasne kosarkasice aaSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:52Jeste me stid, ali moram pitati: Da li u Sarajevu (bilo Istocnom ili Zapadnom) ima zenski kosarkaski klub, isto pitanje i za odbojku ?
Kad krenes iz Svrakina, gdje su nablize dvorane gdje se igra zenska odbojka ili kosarka ?
Gledao sam ja nekad ŽKK BOSNU u Skenderiji i musku odbojku, ali sad ??? Priznajte da vas je malo otislo na takve sportske dogadjaje![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Dobro, necu ici, a da li bi mogao sa zenom ?StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:34Pozeljele stare oci mladjasne kosarkasice aaSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:52Jeste me stid, ali moram pitati: Da li u Sarajevu (bilo Istocnom ili Zapadnom) ima zenski kosarkaski klub, isto pitanje i za odbojku ?
Kad krenes iz Svrakina, gdje su nablize dvorane gdje se igra zenska odbojka ili kosarka ?
Gledao sam ja nekad ŽKK BOSNU u Skenderiji i musku odbojku, ali sad ??? Priznajte da vas je malo otislo na takve sportske dogadjaje![]()
Kad si zadnji put bio na nekoj takvoj utakmici ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:34Pozeljele stare oci mladjasne kosarkasice aaSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:52Jeste me stid, ali moram pitati: Da li u Sarajevu (bilo Istocnom ili Zapadnom) ima zenski kosarkaski klub, isto pitanje i za odbojku ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnCleese
- Kontakt:
Dzombeta ima izbacaj Sase Vasiljevica 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
hahaha moderatoruMortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:38StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:34Pozeljele stare oci mladjasne kosarkasice aaSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:52Jeste me stid, ali moram pitati: Da li u Sarajevu (bilo Istocnom ili Zapadnom) ima zenski kosarkaski klub, isto pitanje i za odbojku ?
![]()

-
- Kontakt:
HvalaSunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:02
U Sarajevu imas Play Off trenutno od ženskih klubova , Zelju su ugasili u Istocnom imas Igman iz Istocne Ilidze. Play Off igra u Skenderiji i na Mojmilu, a Igman nemam pojma. Što se ženske odbojke tice imas Igman sa Ilidze igra Premijer ligu BIH

MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:38StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:34Pozeljele stare oci mladjasne kosarkasice aaSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 15:52Jeste me stid, ali moram pitati: Da li u Sarajevu (bilo Istocnom ili Zapadnom) ima zenski kosarkaski klub, isto pitanje i za odbojku ?
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Marica fkt ne igra
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ima li neko dobar link??
-
- Kontakt:
Ma samo dodji i gledajSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jun 2021, 17:47HvalaSunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 16:02
U Sarajevu imas Play Off trenutno od ženskih klubova , Zelju su ugasili u Istocnom imas Igman iz Istocne Ilidze. Play Off igra u Skenderiji i na Mojmilu, a Igman nemam pojma. Što se ženske odbojke tice imas Igman sa Ilidze igra Premijer ligu BIH, evo kazu da stariji od 30 god. ne mogu u dvoranu
![]()
Sloboda je moja nacija
Ima li neki link ne mora biti SK
Nema Bahe!!!!???
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Divan pocetak :/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.