AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Da nema Ibre koji je ove sezone spasavao milan milion puta, ova bi ekipa bila kao i prosle sezone, previse je penzionera na terenu... ps vidim po komentarima da se bojite Intera, s pravom jer ako se ne varam ako inter dobije 2 zaostale tekme eto ih na 3 boda 
Pazza Inter Amala
Nekada se vrijedilo nervirati zbog Milana ali vise to nije slucaj i ne moze me vise nista iznenaditi od ovih istrosenih levata,ali najvise me nervira ono **** od alegrija,pa koji je to anonimus za ne povjerovat. Uglavnom ne pada mi na pamet da vise gledam Milan u kojem igra Seedorf i strasni Bonera mada ja to uvijek kazem pa opet svaku tekmu gledam ali sto je previse previse je,pa nemoc koju su pokazali protiv jedne od tri najgore ekipe u ligi i ekipe koja je ubjedljivo primila najvise golova govori da trenutna ekipa levata (cast izuzecima kojih je vrlo malo) nema umijeca da osvoji scudetto i porazi kao veceras dokaz su za to 
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ako je išta pozitivno iz onoga sinoć je očigledan napredak abatea i vidi se da neko s njim radi i to dobro. Pored vec postojeće brzine počeo je izgleda glavom igrati, nekoliko sjajnih prodora i ulazaka, znao je nekoliko puta fino zatvoriti svoju stranu i zaustaviti napade. Vidjet ćemo protiv Balea
.
I poslije kao nije najbolji napadac svih vremena ?! najkompletniji napadac ikadaInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
majstor bio,majstor ost'o...

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Dobar ti je post bio na temi o Realu. Slatko sam se nasmejao. Ali ne preteruj. Najboljeg treba traziti ovde:juznjak> je napisao/la: I poslije kao nije najbolji napadac svih vremena ?! najkompletniji napadac ikada

Marco Unico o Ronaldo Fenomeno?
Za mene je bolji Ibrahimovic od njih . Sjecas se one pete protiv Italije na Euru ? on je imao peh i karijeri da je igrao za levatsku repku ,da je kojim slucajem bio Brazilac i tamo igrao ...proglasili bi njega 3-4 puta za najboljeg igraca .
[youtube][/youtube]
Najkompletniji napadac ikada , i Capelo je jednom prilikom izjavio da je Ibra bolji od Van Bastena .
[youtube][/youtube]
Najkompletniji napadac ikada , i Capelo je jednom prilikom izjavio da je Ibra bolji od Van Bastena .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Capelo? i ja sam se baš fino nasnijao, ne samo da su Basten i El Fenomeno bolji od njega, nego ti mogu sad ofrlje nabrojati bar 10 koji su bolji...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
pa hajde nabroj da vidimomuXmania je napisao/la:Capelo? i ja sam se baš fino nasnijao, ne samo da su Basten i El Fenomeno bolji od njega, nego ti mogu sad ofrlje nabrojati bar 10 koji su bolji...
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Raul, batistuta, fenomeno, basten, henry, shevchenko, shearer, romario, gerd miller, pele... evo usput tačno 10 ako želiš mogu nabrojati i 20 nije mi mrsko...
- senad_flamin
- Kontakt:
Uz MvBa i o Fenomena, ovi su bolji od Zlatana:

Ne znam ni jednoga drugog igraca koji je u stanju postici gol na ovakav nacin
[youtube][/youtube]
A sto sam se izgrijesio zbog Ibrahimovica na PES-su,doduse na dvici,ne mozes ga zaustavit nikako
[youtube][/youtube]
A sto sam se izgrijesio zbog Ibrahimovica na PES-su,doduse na dvici,ne mozes ga zaustavit nikako
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
nisu valjda samo oni bolji, nastavi...
To je zato sto si neobjektivni fanboy.senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!
Ibrahimovic<3
- senad_flamin
- Kontakt:
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!MaGiCa je napisao/la:To je zato sto si neobjektivni fanboy.senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!
Ibrahimovic<3
jestel zavrsili ....molio bih da vase najbollje napadace pisete na nekoj drugoj temi...ovo nije mjesto ni tema za to...
-RIVALDO-
Prvo trazis, a onda se zalis.senad_flamin je napisao/la:
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!
jestel zavrsili ....molio bih da vase najbollje napadace pisete na nekoj drugoj temi...ovo nije mjesto ni tema za to...
Odluci se, covece.
Trenutno je najbolji napadac i to daleko. A sto se tice svih vremena slazem se da su bolji Batistuta, Ronaldo,Pele i mozda Van Basten koji je je rekao nedavno da je Ibra i bolji igrac od njeg. No sad nevazno. Ima Milan i vecih problema od poredjenja igraca.
Teska srca priznajem da je Milan prosjecan klub koji je daleko od titule i prolazka Totenhema...sa onim matuzalemima veoma tesko 
1921-2011
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Nije da tražim raspravu ali na osnovu čega su ti pojedinci i tih dodatnih 10 komada bolji?muXmania je napisao/la:Raul, batistuta, fenomeno, basten, henry, shevchenko, shearer, romario, gerd miller, pele... evo usput tačno 10 ako želiš mogu nabrojati i 20 nije mi mrsko...
Nisam neki fanatik za ibrom i recimo u nekim situacijama Pipo kao napadač mi je bolji(draži?) ali teško da je i jedan od nabrojanih kompletniji kao igrač pa i kao napadač. Postigao je golova koje mnogi nisu vidjeli ni na tvu.
Raul? Shearer? Svi sjajni napadači ali nikada nisu imali gracioznost koju ibra ima u specifičnim situacijama.
Kao što neko reče da je kojim slučajem Brazilac, Argentinac, Španac.....daleko bi bio više cjenjeniji bilo među javnošću bilo među fifa/uefa glavonjama.
Ako mogu ikoga staviti ispred to su Basten i Ronaldo ali u konačnici sve subjektivno. Za Pelea ne mogu ništa reći, nisam živio u tom vremenu i drugačiji se fudbal igrao, te da nije igrao u jačim svjetskim ligama.
Raul? Shearer? Henry? Sheva? Žalim ali ne. Sve odreda sjajni napadači ali nikad spektakularni kao Ibra. Svidjelo se to nekome ili ne. Igrao za inter, milan , barsu...nebitno , dugo već vremena to mislim i stalno me u to uvjerava iznova.
Trenutno, ne samo najbolji napadac, vec mozda i najkompletniji igrac opcenito, prosla vremena nisu bitna, govorimo o sadasnjosti
Nijedan igrac na svijetu nije u stanju dati gol na nacin na koji to Ibra radi, covjek sa tolikom visinom da posjeduje takvu tehniku, takvu kontrolu lopte, plus-sut, skok igra, duel igra, snaga, okretnost, kug-fu kretnje i potezi itd itd. mozda ga malo brzina haba, al boze moj niko nije savrsen
Nijedan igrac na svijetu nije u stanju dati gol na nacin na koji to Ibra radi, covjek sa tolikom visinom da posjeduje takvu tehniku, takvu kontrolu lopte, plus-sut, skok igra, duel igra, snaga, okretnost, kug-fu kretnje i potezi itd itd. mozda ga malo brzina haba, al boze moj niko nije savrsen
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.