Ibrahimovic

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To je zato sto si neobjektivni fanboy.senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!
Ibrahimovic<3
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!MaGiCa je napisao/la:To je zato sto si neobjektivni fanboy.senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!
Ibrahimovic<3
Prvo trazis, a onda se zalis.senad_flamin je napisao/la:
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!
jestel zavrsili ....molio bih da vase najbollje napadace pisete na nekoj drugoj temi...ovo nije mjesto ni tema za to...
Nije da tražim raspravu ali na osnovu čega su ti pojedinci i tih dodatnih 10 komada bolji?muXmania je napisao/la:Raul, batistuta, fenomeno, basten, henry, shevchenko, shearer, romario, gerd miller, pele... evo usput tačno 10 ako želiš mogu nabrojati i 20 nije mi mrsko...
Pa i Higuain je potopio Barcu (2x joj je zabio), usput da znas, Realu je zabio iz cistog ofsajdameskalin je napisao/la:Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok)) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina
pravi ofanzivac je Clarence, ali na njega je suludo trositi rijeci
Portillo je napisao/la:Pa i Higuain je potopio Barcu (2x joj je zabio), usput da znas, Realu je zabio iz cistog ofsajdameskalin je napisao/la:Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok)) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina
Arsenal pokupio 2 otpatka i ostatak utakmice njegov doprinos - 0. Mislim, ne osporavam ja njegovu kvalitetu i to, on je prekaj napadac, reko sam to u predhodnom postu, vjerovatno trenutno najbolji na svijetu, ali sa Raulom, Ruudom, Shevom, Ronaldom i ostalima ne moze u istu recenicu (bar za sada).
A s kim je to Ibra osvajo trofeje? Da nije mozda s Getafeom? Raul je poslije Ronalda najbolji napadac svih vremena, i nikada se nece roditi jos jedan takav, to sto kazes "tanjur", to objesi macku o repmeskalin je napisao/la:Portillo je napisao/la:Pa i Higuain je potopio Barcu (2x joj je zabio), usput da znas, Realu je zabio iz cistog ofsajdameskalin je napisao/la:Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok)) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina
Arsenal pokupio 2 otpatka i ostatak utakmice njegov doprinos - 0. Mislim, ne osporavam ja njegovu kvalitetu i to, on je prekaj napadac, reko sam to u predhodnom postu, vjerovatno trenutno najbolji na svijetu, ali sa Raulom, Ruudom, Shevom, Ronaldom i ostalima ne moze u istu recenicu (bar za sada).
To su markovi konaci ti fol ofasjdi, a Arsenalu je dao super golove pogovotvo onaj lob iskosa...Iskreno meni Raul nije nesto posebno jer je cijelu karijeru igrao u Realu, a zna se ko je igrao iza njega ne zovu ga dzaba TANJIR.....Dok Ibra gdje je god igrao trpao je i osvajao trofeje ( osim LP to ce s Milanom osvojiti ) ....Ibra je super napadac, ali za mene je Seva bio ubojica za golomane klasicni pravolinijski igrac koji je jeo protivnicke odbrane.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.