AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2011, 15:50

Meni ni jedan nije bolji !!

Ibrahimovic 8-) <3
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2011, 15:53

Uz MvBa i o Fenomena, ovi su bolji od Zlatana:

slika

slika

slika

slika

slika

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2011, 15:55

Ne znam ni jednoga drugog igraca koji je u stanju postici gol na ovakav nacin 8-)
[youtube][/youtube]
A sto sam se izgrijesio zbog Ibrahimovica na PES-su,doduse na dvici,ne mozes ga zaustavit nikako :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jan 2011, 15:55

nisu valjda samo oni bolji, nastavi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2011, 15:56

senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!

Ibrahimovic 8-) <3
To je zato sto si neobjektivni fanboy.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2011, 15:58

MaGiCa je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Meni ni jedan nije bolji !!

Ibrahimovic 8-) <3
To je zato sto si neobjektivni fanboy.
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

jestel zavrsili ....molio bih da vase najbollje napadace pisete na nekoj drugoj temi...ovo nije mjesto ni tema za to...
-RIVALDO-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jan 2011, 16:05

senad_flamin je napisao/la:
Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!

jestel zavrsili ....molio bih da vase najbollje napadace pisete na nekoj drugoj temi...ovo nije mjesto ni tema za to...
Prvo trazis, a onda se zalis. :roll:
Odluci se, covece. :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 jan 2011, 16:09

Trenutno je najbolji napadac i to daleko. A sto se tice svih vremena slazem se da su bolji Batistuta, Ronaldo,Pele i mozda Van Basten koji je je rekao nedavno da je Ibra i bolji igrac od njeg. No sad nevazno. Ima Milan i vecih problema od poredjenja igraca.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 jan 2011, 16:45

Teska srca priznajem da je Milan prosjecan klub koji je daleko od titule i prolazka Totenhema...sa onim matuzalemima veoma tesko 8-)
1921-2011

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 17 jan 2011, 18:36

muXmania je napisao/la:Raul, batistuta, fenomeno, basten, henry, shevchenko, shearer, romario, gerd miller, pele... evo usput tačno 10 ako želiš mogu nabrojati i 20 nije mi mrsko...
Nije da tražim raspravu ali na osnovu čega su ti pojedinci i tih dodatnih 10 komada bolji?
Nisam neki fanatik za ibrom i recimo u nekim situacijama Pipo kao napadač mi je bolji(draži?) ali teško da je i jedan od nabrojanih kompletniji kao igrač pa i kao napadač. Postigao je golova koje mnogi nisu vidjeli ni na tvu.
Raul? Shearer? Svi sjajni napadači ali nikada nisu imali gracioznost koju ibra ima u specifičnim situacijama.
Kao što neko reče da je kojim slučajem Brazilac, Argentinac, Španac.....daleko bi bio više cjenjeniji bilo među javnošću bilo među fifa/uefa glavonjama.
Ako mogu ikoga staviti ispred to su Basten i Ronaldo ali u konačnici sve subjektivno. Za Pelea ne mogu ništa reći, nisam živio u tom vremenu i drugačiji se fudbal igrao, te da nije igrao u jačim svjetskim ligama.
Raul? Shearer? Henry? Sheva? Žalim ali ne. Sve odreda sjajni napadači ali nikad spektakularni kao Ibra. Svidjelo se to nekome ili ne. Igrao za inter, milan , barsu...nebitno , dugo već vremena to mislim i stalno me u to uvjerava iznova.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 jan 2011, 19:20

Trenutno, ne samo najbolji napadac, vec mozda i najkompletniji igrac opcenito, prosla vremena nisu bitna, govorimo o sadasnjosti

Nijedan igrac na svijetu nije u stanju dati gol na nacin na koji to Ibra radi, covjek sa tolikom visinom da posjeduje takvu tehniku, takvu kontrolu lopte, plus-sut, skok igra, duel igra, snaga, okretnost, kug-fu kretnje i potezi itd itd. mozda ga malo brzina haba, al boze moj niko nije savrsen
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 19:32

Ronaldu debelom niko nije ni do koljena, Ibra :lol:

Ronaldo je dominiro i u Spaniji i Italiji, a vidjeli smo Ibru u Spaniji, i kasnije se zali Guardioli sto je glup pa se ne moze prilagoditi na onaj njihov komplikovani sistem :D

[youtube][/youtube]
Niko mu nije ni blizu. Nisam pratio Van Bastena, Hugu Sancheza, Mullera i ostale, ali od ovih koje jesam - Ronaldo je neprikosnoven. Onda su tu po meni (nebitan redosljed), Raul, Ruud, Batistuta, Henry, Sheva, (Crespo :oops:)... tek nakon njih dodje Ibra, al jbg, cinjenica je - Sefikov mali je rodjeni pobjednik, i trenutno vjerovatno najbolji napadac na svijetu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jan 2011, 20:05

Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok :))) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina :) pravi ofanzivac je Clarence, ali na njega je suludo trositi rijeci :)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 20:09

meskalin je napisao/la:Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok :))) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina :) pravi ofanzivac je Clarence, ali na njega je suludo trositi rijeci :)
Pa i Higuain je potopio Barcu (2x joj je zabio), usput da znas, Realu je zabio iz cistog ofsajda :D Arsenal pokupio 2 otpatka i ostatak utakmice njegov doprinos - 0. Mislim, ne osporavam ja njegovu kvalitetu i to, on je prekaj napadac, reko sam to u predhodnom postu, vjerovatno trenutno najbolji na svijetu, ali sa Raulom, Ruudom, Shevom, Ronaldom i ostalima ne moze u istu recenicu (bar za sada).

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2011, 20:12

neznam jel tako teško pokrenuti temu "najbolji napadači" ili "najveći svih vremena" rado ću otići i tamo napisati koju o tome ;)

izgleda da će alegri ipak dobiti svog ljubimca lazarija, cagliari napokon popustio i trebao bi ubrzo postati član milana, mada nisam siguran da se radi o igraču dovoljno dobrom za milan, al s druge strane od ovog sadašnjeg sedorfa nemože biti gori ni da se trudi.
za beka stalno iz dana u dan isti se spominju jedan dan criscito, drugi ziegler a dotad u sastavu milana se na toj poziciji uredno izmjenjuju veliki šampioni antonini i bonera :roll: , pa daj više dovedite bilo kojeg da se što prije ekipa uigra.
sa cesenom opet ovaj meni najmrži termin nedelja naveče, to se mora dobiti nema druge, cesena i u srijedu gostuje u milanu kod intera.
ova kup utakmica me uopšte ne interesuje što se mene tiče volio bi da da šansu nekim igračima koji su slabije dobijali šansu u prvenstvu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jan 2011, 20:15

Portillo je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Kad je Ibra za Bracu davao golove Realu ili kada je potopio sam Arsenal onda je bio ok :))) jbg i Ibru kada je iza u sredini Milana vec odavno trulo sve...i Ambrozini, Gatto, Princ, Fčamini sve su to vise defanzivni veni nego ofanzivni samo sto prava 2 imaju 345 godina :) pravi ofanzivac je Clarence, ali na njega je suludo trositi rijeci :)
Pa i Higuain je potopio Barcu (2x joj je zabio), usput da znas, Realu je zabio iz cistog ofsajda :D Arsenal pokupio 2 otpatka i ostatak utakmice njegov doprinos - 0. Mislim, ne osporavam ja njegovu kvalitetu i to, on je prekaj napadac, reko sam to u predhodnom postu, vjerovatno trenutno najbolji na svijetu, ali sa Raulom, Ruudom, Shevom, Ronaldom i ostalima ne moze u istu recenicu (bar za sada).

To su markovi konaci ti fol ofasjdi, a Arsenalu je dao super golove pogovotvo onaj lob iskosa...Iskreno meni Raul nije nesto posebno jer je cijelu karijeru igrao u Realu, a zna se ko je igrao iza njega ne zovu ga dzaba TANJIR :D .....Dok Ibra gdje je god igrao trpao je i osvajao trofeje ( osim LP to ce s Milanom osvojiti ) ....Ibra je super napadac, ali za mene je Seva bio ubojica za golomane klasicni pravolinijski igrac koji je jeo protivnicke odbrane.....

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 20:19

Gerd Miller bolji od Ibrahimovica ?? hahahahah ,jbem ti fudbal u kojem je on bolji hahaha :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2011, 20:31

Ma ibra nije gol igrac kao recimo van basten,g.muller,ronaldo i ostali...ne moze se on poredit s njima po tom pitanju...kada govorimo o njemu kao strijelcu

Imao je, mislim, samo jednu sezonu u karijeri over 20 golova da je bilo..da ne trazim sad...

al kad govorimo o nekim fizickim predispozicijama,fudbalskom umijecu....e onda se covjek moze samo diviti.Nevjerovatno je koliko je jedan covjek od skoro 2m tehnicki potkovan,brz,pokretljiv i okretan...jednostavno milina ga je gledati kada igra na svom nivou.Takve karakteristike malo ko ima...

Druga stvar,do sada se pokazao kao igrac samo za "male tekme" jer protiv vecih klubova skoro nikad nista nije uradio...i to je ono sto mu cesto zamjeraju..nema ga u velikim utakmicama.Ove male redovno terorise :mrgreen:

Sto se tice nekog izbora najboljih napadaca(centerfora)...po nekom mom misljenju,ono sto sam ja gledao...

1.Ronaldo
2.Ruud
3.Henry,Trezeguet,Vieri...

A mislim da je najbolji svih vremena Gerd Muller...nema tu sta,statistika za sebe govori...a i ono sto sam gledo..nevjerovatan je bio...rodjeni strijelac i sigurno najbolji strijelac svih vremena.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jbt ko na malom fudbalu... 8-) 8-)

kako sam ga samo volio dok je bio u Juventusu..al eto...uglavnom,ovakve igrace ne mozes da ne volis :)

@tony

izvini..ja vec napiso hehehe :mrgreen:

al nije ni off vala...o zlatanu pricamo a i zanimljivo je uvijak cuti nesto slicno :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jan 2011, 20:36

meskalin je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

To su markovi konaci ti fol ofasjdi, a Arsenalu je dao super golove pogovotvo onaj lob iskosa...Iskreno meni Raul nije nesto posebno jer je cijelu karijeru igrao u Realu, a zna se ko je igrao iza njega ne zovu ga dzaba TANJIR :D .....Dok Ibra gdje je god igrao trpao je i osvajao trofeje ( osim LP to ce s Milanom osvojiti ) ....Ibra je super napadac, ali za mene je Seva bio ubojica za golomane klasicni pravolinijski igrac koji je jeo protivnicke odbrane.....
A s kim je to Ibra osvajo trofeje? Da nije mozda s Getafeom? Raul je poslije Ronalda najbolji napadac svih vremena, i nikada se nece roditi jos jedan takav, to sto kazes "tanjur", to objesi macku o rep :D Istina je da je zadnje dvije, tri godine tako bilo, ali brate drago, pa bar mi ti djelujes zreliji malo, sjecas ga se s pocetka stoljeca kad je razvaljivo i za malo pokupio Kantu, najbolji strijelac LP svih vremena, sa 17. godina se popiso na Atletico na Calderonu, uvalio Barci 15 komada i zabio gol u dva finala LP. Imao je on itekako lijepih golova, to i sam znas, evo ti pogledaj, ako ti se da:
Napravio lobova kakvih Ibra nikada nije vidio, i taj covjek ima jednostavno taj nos za gol veci nego bilo koji drugi napadac. Opet ti kazem, ne osporavam Ibrin kvalitet, ali nije bolji od Raula i Ronalda.

Usput, u te vrhunske napadace zaboravio sam dodati Inzaghija, kako sam mogao njega zaboraviti, sve me stid :oops:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2011, 20:42

nemoj se sta ljutit al recimo Batistuta ti je bolji od Raula, ne umanjujem njegovu velicinu al sto jest jest :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.