Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Marica najvjerovatnije neće ni igrati ,ali ipak sa Jones je sve moguće u subotu Dzombeta mora startati,Melisa mora biti na svom nivou i daleko bolje braniti skok ,Umjesto Dzebo dati Nikolini Delić čisto radi obrane 10-20 minuta.I mozda Domuzin umjesto Deure.
JJ mora biti MVP prvenstva, jedino ako Belgija osvoji mogu nekom drugom dati.
Postaviti će rekorde koje će teško ko skinuti.
Ma igrati će Marica, siguran sam bar poluvrijeme.
Postaviti će rekorde koje će teško ko skinuti.
Ma igrati će Marica, siguran sam bar poluvrijeme.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gdje se igra sljedeća u Valenciji ili samo final 4.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Idu u Valenciju .Mislim da je u 12 h ta utakmica ako se ne varam.
Danas su sve bile ispod ocekivanja, jedino je Tavicka bila korektna (ne racunajuci Jones, naravno). S obzirom na to da Marica nije igrala, ovaj rezultat na kraju je i vise nego dobar. Treba biti realan i priznati da su Francuskinje skroz druga dimenzija.
E sad, nadati se da Marica bude spremna u subotu. Ima tri dana da se oporavi, a povreda navodno nije teze prirode. Ako ona bude igrala - favoriti smo bez dileme, u suprotnom - bice gusto. Imaju i vise nego dovoljno vremena da se odmore i dobro pripreme za Svedsku. Igranje na SP bi bio nevjerovatan uspjeh.
Hvala im za sve dosad, a posebno JJ-u!
E sad, nadati se da Marica bude spremna u subotu. Ima tri dana da se oporavi, a povreda navodno nije teze prirode. Ako ona bude igrala - favoriti smo bez dileme, u suprotnom - bice gusto. Imaju i vise nego dovoljno vremena da se odmore i dobro pripreme za Svedsku. Igranje na SP bi bio nevjerovatan uspjeh.
Hvala im za sve dosad, a posebno JJ-u!

Šteta jer imali smo dobru podršku, ovako u Valenciji će to slabije biti..ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:19Idu u Valenciju .Mislim da je u 12 h ta utakmica ako se ne varam.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo da Marica bude spremna za subotu.
Je li mi igramo u Strazburu ili Valensiji ?
Je li mi igramo u Strazburu ili Valensiji ?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
BRAVO BRAVO, VELIKO BRAVO ZA OVE CURE.
U Valensiji.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BRAVO ZA CURE za cijelo prvenstvo. Danas su se opet strašno borile, ali bila je nemoguća misija. Nisu ipak dozvolile da budu pregažene. Još kad takva košarkašica kao Marica fali onda je to previše...
A po meni je pored eventualnog uspješnog plasmana SP (što bi bila super stvar svakako) bilo značajnije da ostvarimo kontinuitet dobrih igara na evropskim prvenstvima i da se ovakvi ili slični rezultati ponove, pa i eventualno napravi iskorak, a ne da krene nastat raspad ko što nam se znalo dešavati slično bilo.u.košarci ili drugom sportu.
A po meni je pored eventualnog uspješnog plasmana SP (što bi bila super stvar svakako) bilo značajnije da ostvarimo kontinuitet dobrih igara na evropskim prvenstvima i da se ovakvi ili slični rezultati ponove, pa i eventualno napravi iskorak, a ne da krene nastat raspad ko što nam se znalo dešavati slično bilo.u.košarci ili drugom sportu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vjerovatno, mada ne znam sad kako to ide.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 19:58Znaci Raonffa ako na neki način dobijemo Šveđanke imamo onda bi trebali imati dobre šanse za sp Racunajuci da cemo biti svrstani u prva 2 pota ako završimo u top 6 .
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sveđanke danas za tri 3/24 a protiv nas će biti 18/24
Nema se šta zamjeriti, Francuzi baš jaki i još imaju Stepha i protiv toga se ne može. Ali da je Marica bila bilo bi svega, na fb stranici saveza piše da je lakša povreda i da su se nadali da bi i danas mogla zaigrati. Vjerujem da će do subote biti spremna.

Nema se šta zamjeriti, Francuzi baš jaki i još imaju Stepha i protiv toga se ne može. Ali da je Marica bila bilo bi svega, na fb stranici saveza piše da je lakša povreda i da su se nadali da bi i danas mogla zaigrati. Vjerujem da će do subote biti spremna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Steta, da je Marica bila tu i odigrala svoju standardnu rolu te da se jos jedna igracica prikljucila sa 10-12 poena utakmica bi bila na noz. Igrali smo bez druge najbolje igracice i uz katastrofalnu sutersku noc pa smo opet izgubili samo 13 raz.
Djevojkama hvala što su nas dovele do ovog nivoa, obrukale se nisu po mom mišljenju, naročito kada se uzme u obzir situacija sa Maricom koja je neprocjenjivo vrijedna za nas.
Idemo sada dobiti Šveđanke, i otvoriti tu mogućnost za svjetsko.

Idemo sada dobiti Šveđanke, i otvoriti tu mogućnost za svjetsko.

-
- Kontakt:
Hoće ali malo sutra njima je sva snaga u sestrama Eldebrink.Ova lloyd svaku ima 2/10 tako nešto igra u 2 francuskoj ligi za Tuluz.Jedinu pristojnu napadacku utakmicu su imali protiv Slovacke koja je dosla na europsko bez 3-4 igracice.A evo mi smo bez Marice dali 67 jednoj strašnoj Francuskoj.Jednostavno zaustavis sestre Eldebrink zaustavis i Švedsku .Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:51Sveđanke danas za tri 3/24 a protiv nas će biti 18/24![]()
Kakvo i koliko srce ima Jonesova. Veliki respekt za nju prije svega kao osobu pa i kao košarkašicu. Raznoraznim kalkulatorima iz muške repke i za sve druge ova cura može biti veliki uzor.
-
- Kontakt:
Zar stvarno mislis da se Lojo pita koliko ce Jones igrati

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja sam gledao na francuskom, pricaju pozitivno o nama kroz cijelo prvenstvo. Cak i Marine Johannes reče da su se bojali BiH jer imaju neku ludu energiju/magiju kroz cijelo prvenstvo i miljenici su svih.
Anfernee "Penny" Hardaway #1