Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Marica nije povrijeđena ništa više nego kako je igrala u drugim utakmicama, došla je da odigra europsko a da se nije u potpunosti oporavila. Odlučili su da kalkulišu i da je čuvaju za Švedsku.
- Shategabri
- Kontakt:
Jos jedna odlična partija bez Marice i uz los sut pristojan rezultat. Cure hvala do neba za radost i ponos.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jones prebacit u musku repku
Ova Brooks nije naturalizovana, rođena Srpkinja.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:39Kako za Srbiju igraju dvije naturalizovane, a za nas ne mogu?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Moze biti da je jedna od njih drzavljanin Srbije.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:39Kako za Srbiju igraju dvije naturalizovane, a za nas ne mogu?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Shategabri
- Kontakt:
HahaNirton je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:42Ova Brooks nije naturalizovana, rođena Srpkinja.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:39Kako za Srbiju igraju dvije naturalizovane, a za nas ne mogu?![]()
Koševo Zapad
Bas sad gledam, rodjena u Kragujevcu.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:43HahaNirton je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:42Ova Brooks nije naturalizovana, rođena Srpkinja.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:39Kako za Srbiju igraju dvije naturalizovane, a za nas ne mogu?![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Španija bez Torrens i jos ove jedne koja je zarazena koronom i 2-3 koje su otkazale ,opet vode protiv Srbije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve je to tako ali protiv nas svakog krene. Pa nama je onaj Izrael dao 2-3 trojke a prije toga u životu nije dao trojku, zaboravio sam mu ime.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:57Hoće ali malo sutra njima je sva snaga u sestrama Eldebrink.Ova lloyd svaku ima 2/10 tako nešto igra u 2 francuskoj ligi za Tuluz.Jedinu pristojnu napadacku utakmicu su imali protiv Slovacke koja je dosla na europsko bez 3-4 igracice.A evo mi smo bez Marice dali 67 jednoj strašnoj Francuskoj.Jednostavno zaustavis sestre Eldebrink zaustavis i Švedsku .Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:51Sveđanke danas za tri 3/24 a protiv nas će biti 18/24![]()
Nema se šta zamjeriti, Francuzi baš jaki i još imaju Stepha i protiv toga se ne može. Ali da je Marica bila bilo bi svega, na fb stranici saveza piše da je lakša povreda i da su se nadali da bi i danas mogla zaigrati. Vjerujem da će do subote biti spremna.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Jedino smo defanzivno losije odigrali protiv Slovenije i Francuske da je Marica igrala ko zna šta bi bilo.Sestrama je ovo zadnji eurobasket negdje sam tako procitao tako da ako nisu Šveđanke mogle pronaći svoj šuterski ritam u ove 2 sedmice nece ni u subotu.One svoje utakmice dobijaju samo radi jake obrane.Tako da imamo dobre šanse bez obzira igrala Marica ili ne samo da proradi Melisa.Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jun 2021, 21:46Sve je to tako ali protiv nas svakog krene. Pa nama je onaj Izrael dao 2-3 trojke a prije toga u životu nije dao trojku, zaboravio sam mu ime.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:57Hoće ali malo sutra njima je sva snaga u sestrama Eldebrink.Ova lloyd svaku ima 2/10 tako nešto igra u 2 francuskoj ligi za Tuluz.Jedinu pristojnu napadacku utakmicu su imali protiv Slovacke koja je dosla na europsko bez 3-4 igracice.A evo mi smo bez Marice dali 67 jednoj strašnoj Francuskoj.Jednostavno zaustavis sestre Eldebrink zaustavis i Švedsku .Unofficialpage je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:51Sveđanke danas za tri 3/24 a protiv nas će biti 18/24![]()
Nema se šta zamjeriti, Francuzi baš jaki i još imaju Stepha i protiv toga se ne može. Ali da je Marica bila bilo bi svega, na fb stranici saveza piše da je lakša povreda i da su se nadali da bi i danas mogla zaigrati. Vjerujem da će do subote biti spremna.![]()
Tesko Srbiji nakon Ol kada se oprosti ova generacija,proce sigurno dosta vremena da ponovo izgrade nesto...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ova srpska generacija je najtrofejnija u historiji ex-yu košarke. Imaju oni dosta talenta. Izgradice opet ok tim.
- Meraak1921
- Kontakt:
Jeste vidjeli sta su uradili srbiji? Hahahahahha kako su im ukrali pobjedu
-
- Kontakt:
Auuuuuuu kradje
Imamo li mi pravo na Nikolinu, rođena je u Trebinju? Baš mi čudno što do sada ne igra za SrbijuShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:02Vasić im se oprašta nakon Olimpijade u Tokiju,a siguran sam da su izgubili i Nikolinu Milić jer su izabrali Anderson ispred nje.
nema potpisa
Zalosno. Špankinja vodi loptu, a oni sviraju faul pri šutu...Meraak1921 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 22:43Jeste vidjeli sta su uradili srbiji? Hahahahahha kako su im ukrali pobjedu

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Vodice Nikolinu na Oi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.