Amar je jedan veliki trener i majstor, koliko sam čuo na presici već su dogovorene utakmice sa Slavenom, Cibalijom, Šibenikom, Hit Goricom i Velenjem. Ekipa će biti izvan Sarajeva preko 20 dana u Puli i Međugorju. Odlično. Nema zajebancije
Sumarum, opet ista priča ko prošle godine, 115 utakmica u 30 dana

Polomi ih Amar na pripremama, onda im jedna utakmica PL dođe ko zezanje
Šehu sam već pohvalio za novi ugovor i opet ću

Iako sam bio zabrinut. Svraka i Stanić su također šarnuli.
Svi su potpisali na 2,5 godine, nema više labavo. Čini mi se da imamo barem jednog veznjaka viška, al eto, ja se srećom ne pitam
Čini se da Amar još nešto smijera. Inače, ultimativno tražim da dovede još jednog kvalitetnog napadača i štopera. Ako to ne učini, ultimativno tražim njegovu smjenu. Ne može to tako
Al što je Kerla ispao moron, to je neviđeno. Levat ode u ekipu koja vrlo vjerovatno ispada iz lige, potpiše ugovor na godinu dana, navodno, a poslije toga se Džeko proda i mi "dobijemo pare"
Čestitamo moronu, odlična odluka

Nadam se da ćeš završiti u Drini iz Zvornika i da jedeš svoja muda što si otišao

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna