FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bosnas_ » 17 jan 2011, 18:06

Zelji treba jedan kvalitetan napadac..nadam se da cemo uspjeti dovesti pojacanje i na toj poziciji! Inace imamo ekipu za 10,uz dobre pripreme proljece je nase! samo da nam je jos jednog napadaca dovesti..

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 17 jan 2011, 18:44

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-50171.htm

Hahaha nemaju ni dan odmora :D
samo ostro Amare :D

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 17 jan 2011, 19:15

Buddy je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-50171.htm

Hahaha nemaju ni dan odmora :D
samo ostro Amare :D
al onaj dio je naj jaci imacete dan odmora ako zasluzite al unaprijed da vam kazem da niste zasluzili heheeee

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 17 jan 2011, 19:35

U koliko je prozivka u srijedu (19.01.2011.) ?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 jan 2011, 19:51

Amar je jedan veliki trener i majstor, koliko sam čuo na presici već su dogovorene utakmice sa Slavenom, Cibalijom, Šibenikom, Hit Goricom i Velenjem. Ekipa će biti izvan Sarajeva preko 20 dana u Puli i Međugorju. Odlično. Nema zajebancije :mrgreen:
Sumarum, opet ista priča ko prošle godine, 115 utakmica u 30 dana :mrgreen: Polomi ih Amar na pripremama, onda im jedna utakmica PL dođe ko zezanje :mrgreen:

Šehu sam već pohvalio za novi ugovor i opet ću :mrgreen: Iako sam bio zabrinut. Svraka i Stanić su također šarnuli.
Svi su potpisali na 2,5 godine, nema više labavo. Čini mi se da imamo barem jednog veznjaka viška, al eto, ja se srećom ne pitam :mrgreen:

Čini se da Amar još nešto smijera. Inače, ultimativno tražim da dovede još jednog kvalitetnog napadača i štopera. Ako to ne učini, ultimativno tražim njegovu smjenu. Ne može to tako :lol:

Al što je Kerla ispao moron, to je neviđeno. Levat ode u ekipu koja vrlo vjerovatno ispada iz lige, potpiše ugovor na godinu dana, navodno, a poslije toga se Džeko proda i mi "dobijemo pare" :lol:
Čestitamo moronu, odlična odluka :lol: Nadam se da ćeš završiti u Drini iz Zvornika i da jedeš svoja muda što si otišao :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 jan 2011, 20:26

nikad_izvini je napisao/la:Amar je jedan veliki trener i majstor, koliko sam čuo na presici već su dogovorene utakmice sa Slavenom, Cibalijom, Šibenikom, Hit Goricom i Velenjem. Ekipa će biti izvan Sarajeva preko 20 dana u Puli i Međugorju. Odlično. Nema zajebancije :mrgreen:
Sumarum, opet ista priča ko prošle godine, 115 utakmica u 30 dana :mrgreen: Polomi ih Amar na pripremama, onda im jedna utakmica PL dođe ko zezanje :mrgreen:

Šehu sam već pohvalio za novi ugovor i opet ću :mrgreen: Iako sam bio zabrinut. Svraka i Stanić su također šarnuli.
Svi su potpisali na 2,5 godine, nema više labavo. Čini mi se da imamo barem jednog veznjaka viška, al eto, ja se srećom ne pitam :mrgreen:

Čini se da Amar još nešto smijera. Inače, ultimativno tražim da dovede još jednog kvalitetnog napadača i štopera. Ako to ne učini, ultimativno tražim njegovu smjenu. Ne može to tako :lol:

Al što je Kerla ispao moron, to je neviđeno. Levat ode u ekipu koja vrlo vjerovatno ispada iz lige, potpiše ugovor na godinu dana, navodno, a poslije toga se Džeko proda i mi "dobijemo pare" :lol:
Čestitamo moronu, odlična odluka :lol: Nadam se da ćeš završiti u Drini iz Zvornika i da jedeš svoja muda što si otišao :mrgreen:
DOK JE BRKE NEMA FRKE ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 jan 2011, 20:29

nikad_izvini je napisao/la:Amar je jedan veliki trener i majstor, koliko sam čuo na presici već su dogovorene utakmice sa Slavenom, Cibalijom, Šibenikom, Hit Goricom i Velenjem. Ekipa će biti izvan Sarajeva preko 20 dana u Puli i Međugorju. Odlično. Nema zajebancije :mrgreen:

Sad ih gledaj lafčino: M. Bešlija, Zeba, Višća, Svraka, Ćulum, Savić, Jamak, E. Čolić, Stančeski, Perak, H. Bešlija, Stanić, a po vokaciji i B. Čolić je vezni. Možda sam nekoga i preskočio, ali i ovih 12+B. Čolić je dovoljno za žestoku konkurenciju u vezi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 17 jan 2011, 20:36

avlami97 je napisao/la:

Sad ih gledaj lafčino: M. Bešlija, Zeba, Višća, Svraka, Ćulum, Savić, Jamak, E. Čolić, Stančeski, Perak, H. Bešlija, Stanić, a po vokaciji i B. Čolić e vezni. Možda sam nekoga i preskočio, ali i ovih 12+B. Čolić je dovoljno za žestoku konkurenciju u vezi.IMAL KO JACI :P
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 jan 2011, 20:37

avlami97 je napisao/la:

Sad ih gledaj lafčino: M. Bešlija, Zeba, Višća, Svraka, Ćulum, Savić, Jamak, E. Čolić, Stančeski, Perak, H. Bešlija, Stanić, a po vokaciji i B. Čolić je vezni. Možda sam nekoga i preskočio, ali i ovih 12+B. Čolić je dovoljno za žestoku konkurenciju u vezi.
jos dobrog napadaca dovest' i drugi dio sezone cemo zavrsit' bez i jednog poraza :)
#samoRudar #zauvijek

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 jan 2011, 20:39

wow, zaista dobre vijesti u vezi naseg kluba :) drago mi je...

po meni je bitnije vidjeti da igraci sami zele da produze ugovor sa zeljom... i to ne na kratak period... za nase uslove je 2,5 godine solidno... ;)

sada samo hrabro u odbranu titule, i abd doce dupla kruna :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 jan 2011, 20:40

Ima li ko jači? - pitaš? Šta li ćeš tek pitati kada se, od izgleda 37.000 000,00 eura, slije 3,25%.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 17 jan 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 17 jan 2011, 20:42

Cestitke upravi na dovodjenju dva pojacanja,pogotovo Stancenskog,koji je jedan od najboljih igraca lige,i Jamak je imao 2 dobre sezone u Celiku,mislim da ce nam i on biti od koristi! Jos jednog napadaca dovesti i titula je nasa!
cestitke prije svega Osimu,zna on sta radi,i ako misli da mozemo bez napadaca uzeti titulu treba to postovati,kazem opet zna on dobro sta radi!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 jan 2011, 20:47

@ nikad_izvini

ja ne bih bas kerli pozelio tako sve najgore, ipak dok je igrao, uvijek je davao svoj maximum i pokusavao je da se iskupi za odlazak u njemacku. da je ispao glup sto nije htio produziti ugovor, jeste. ali to nije razlog da ga mrzimo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

harison
Kontakt:

Post Postao/la harison » 17 jan 2011, 21:49

Iako već duže pratim ovaj forum,evo tek sad sam se odlučio da i ja ponekad dam svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u našem voljenom Želji.Smatram da dovođenje Stančeskog predstavlja fenomenalan potez Amara,koji će možda biti i ključan u odbrani titule.Na proljeće ,uz dobre pripreme,koje su kod Amara već uobičajena stvar,mogli bi smo uživati u odličnim partijama.

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 17 jan 2011, 22:09

Imam osjecaj da ce mali Baljic dobit priliku i iskoristit, u onoj utakmici sa Zrinjskim bio je sasvim solidan, ima visinu kao Lazo, ali je znatno brzi...zivi bili pa vidjeli :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 17 jan 2011, 22:17

zlaya_tm87 je napisao/la:@ nikad_izvini

ja ne bih bas kerli pozelio tako sve najgore, ipak dok je igrao, uvijek je davao svoj maximum i pokusavao je da se iskupi za odlazak u njemacku. da je ispao glup sto nije htio produziti ugovor, jeste. ali to nije razlog da ga mrzimo...
Ko mrzi Kerlu, ja jel :mrgreen: Mržnja potiče od straha, Kerle se ne bojim, tako da :mrgreen: Šalu na stranu, levat nas je jednom naguzio, otišao u Njemačku pred utakmicu kupa sa Borcem, popušio foru, vratio se, Amar ga opet primio u ekipu, nakon povrede Bogičevića postao starter i na kraju, ode džaba papak.
Pa nije Željo socijalna ustanova kojoj je svrha da Kerla ostane u formi i da ode džaba u nekakav Pan....ne znam mu ni ime izgovoriti i potpiše na godinu dana, 1,5 plafon.
Želim mu nastavak karijere u Drini iz Zvornika kad ovi ispadnu iz lige zbog dva odlaska, ne jednog, dva. Sve po zaslugama. Seljačka posla.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 jan 2011, 22:43

a dobro, to sve stoji sto si rekao. nebitno, nije vrijedan ni jednog posta i necemo vise o njemu :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 17 jan 2011, 23:24

samo da pitam:
A koliko mi dobijamo od Dzeke ?

p.s. odgovor znam nego da malo podsjetim na nama najdrazu polemiku u zadnjih godinu dana

lp svim manijacima
26.05.2010-TITULA

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 jan 2011, 23:49

nikad_izvini je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Heheh pa bolan jarane jesmo li to debili pa da ne znamo sastavit ugovor? Npr. das mu redovna mjesecna primanja od 1.000KM a ostalo zavisi od prestiranja, minutaze itd.. Znaci sve se ugovorom moze regulisat pa tako i taj dio gdje ti mislis da igrac moze da se zeza kako mu je cejf. Takodze mozes stavit u ugovor da klub moze raskinut ugovor bez odstete ako smatramo da igrac ne zadovoljava nase standarde, a to bi samo povecalo konkurenciju i borbenost igraca.
Lijepo to drug zvuči, samo, ko će potpisati taj ugovor :mrgreen: Istina je da igrači u suštini nisu previše pametni al da su baš toliki debili nisu :mrgreen: Ko će ti potpisati ugovor da će primati "minimalnu" platu al da zavisi od minutaže ostatak i da možemo prekinuti ugovor bez odštete :lol: Iskreno, čuo sam za takve ugovore u NFL-u;
Khm, samo, likovi dobiju par miliona na ruke pa to potpišu. Čuj milja :lol:
Znaš kad bi doveli dobrog igrača, nikad, možda da smo Real :lol:

De malo relanosti :mrgreen:

edit: kuha se nešto kod nas, kriju ime ko zmija noge :mrgreen: Nisam uspio saznati. Šmrc. Čekam presicu ko novogodišnji poklon kad sam imao par godina :mrgreen: Hajde, hajde, dođi, dođi :mrgreen:
Pa dobro ne moras me bukvalno shvatit, 1000KM sam stavio onako samo ali umjesto da das igracu zagarantovana mjesecna primanja od 5.000KM pa da se on zeza kako mu je cejf, ti mu das opet neku solidnu platu za nase uslove i das mu mogucnost da se svojim dokazivanje jos vise opari. Nesto tako kontam.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.