FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
E cuj Zip, največa maskota i debil foruma hahahahahhaZip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:16Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:12Rece Zip, inace najveci debil i največa maskota u historiji foruma, mene da toliko ovdje ismijavaju, davno bi ovaj forum napustio.Nemoj da sad ovdje pokažem tvoja psovanja i kočijaška vrijeđanja koja si mi slao.
Inace tvoja rijec je jako bitna, evo odohnpitati donDon kako se napusta i dize sidro. Cim mi odgovori, ja cu se povuci.
Ajd molim te posalji![]()
![]()
Bgm zabrinjavajuceZip je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:16Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:12Rece Zip, inace najveci debil i največa maskota u historiji foruma, mene da toliko ovdje ismijavaju, davno bi ovaj forum napustio.Nemoj da sad ovdje pokažem tvoja psovanja i kočijaška vrijeđanja koja si mi slao.
Inace tvoja rijec je jako bitna, evo odohnpitati donDon kako se napusta i dize sidro. Cim mi odgovori, ja cu se povuci.
Ajd molim te posalji![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda Jovan? Zamisli kakva je ovo poruka prema našim akademcima koji jedva čekaju tu priliku

U više od pola utakmica nije ni igrao za Krupu.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Besic,Kurdic,Trako i ti dovedes igraca koji je 70%utakmica u Krupi bio na klupi...
Ali eto,i njemu kao i svima treba dati podrsku kakav god da je
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ništa to ne znači, Milanović je u Olimpičku sjedio na klupi isto dobar dio tekmi, pa kod nas izdominirao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:16Ovaj Pavlovic u Krupi ove sezone sjedio na klupi 70%utakmica a nama dolazi kao zamjena za najboljeg stopera zadnjih 5-6 godina![]()
![]()

@Morto, Jovan Vlahimir Pavlović, punim imenom i prezimenom. Ma akademci moraju još nabiti mase i mišića, dobit će šansu neko u narednih 5 godina.

1946
- feniksptica
- Kontakt:
TO je nesto preko menadzera sumnjamd a je na kvalitet. Agencija koja ga zastupa ima 2 igraca u Trencinu
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Napisali "Pavlovic ce karijeru nastaviti u velikanu sa Koseva!"
A onda ispod
"Sarajevo je kontaktiralo Krupu da se probaju dogovoriti oko transfera"
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Na svaku negativnu vijest o klubu oni u extazu padaju...

Bila istina ili laz ,oni jednostavno eksplodiraju u adrenalinu srece da mogu popljuvati klub i jos napisu kako njih klub bruka...

Hajde sto frustracije lijece pomocu jednog profila, ali valjda akumulacija bezvrijednih sopstvenih vrijednosti u stvarnom životu ih tjera da otvaraju i duple nickove kako bi to izbacili iz sebe..

Jad i bijeda...
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Od 33 utakmice ove sezone,on je odigrao 14,od tih 14, 9 je ulazio sa klupe....
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Zamisli kako je tim momcima? koji provedu tolike godine u klubu i taman kad trebas dobiti sansu kad se necemu nadas,on ti dovede konkurenciju iz neke krupe,ili neke propale Lazice a slusas 5 godina akademija priopritet itd

Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, admir1946, ajdohordas, Alipasino, Amidzaa, Antikloc, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, boki86, budzak, denimen99, Evander, feniksptica, Ferroviere1987, fks74, Fudo, greenwood, Guest1945, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kockoglavi, kogmagie46, laznokrilo, Lecler, makron, MaroonBjelave, meecko, miguelramos, MSOZ101, muhamedhulk, N3R3D, Napapijri, NazorUso, nebeskasila, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Riziko, Rodman, samoFKS, sebalos, spezial, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tenpenny, Vanja8, Zeko87 i 602 gosta.