FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bi me čudilo da i Fanimu daju papire za oprost dugova...
Pa mayku vam nesposobnu, dajte žrtvujte i Đokanovića, namaktnite te pare i isplatite plate igračima da ne idu džaba. Ne mogu da vjerujem šta rade. Fuj.
Pa mayku vam nesposobnu, dajte žrtvujte i Đokanovića, namaktnite te pare i isplatite plate igračima da ne idu džaba. Ne mogu da vjerujem šta rade. Fuj.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da 100 i nesto godina imaju plan bez dugova ,ali i trofeja.propoklopac je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:31Sloboda ima planadmirrx je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:27Sloboda ima jasan plan, a to je do Januara bez ikakvog duga i da klub bude sto se toga tice na nuli.propoklopac je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:17
Je li mislimo na isti klub, onaj sto nikad nista nije osvojio, sto postoji da popuni kvotu ekipa![]()
A da sam u upravi Sarajeva zapitao bi se dobro, onako sa strane mi se cine invalidi sve do jednog. Imas +13,imas pare od transfera Tatara I Rahmanovica+do ovog iz Vijetnama i uspijes prosut toliku prednost. I na kraju ti puste kup sto je ocigledno bilo jer su pucala djeca od 17godina,tako da..![]()
Nemoj tako, zipko botčina kaze da je sve pod kontrolom.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:36Ne bi me čudilo da i Fanimu daju papire za oprost dugova...
I Nam mi ide na k.urac opasno. Druže ako nisi sposoban obezbjedit **** platu igračima pola godine onda prodaj klub i batali se ovog posla. Neće niko igrat za džabe, šta ste očekivali.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Borcu treba odmah dati titulu, nema se ovdje šta više pričati.Mislim da će Borac u maju 2022, oboriti rekord po bodovnoj prednosti nad drugoplasiranim (mi ili Velež).BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:36Ne bi me čudilo da i Fanimu daju papire za oprost dugova...
-
- Kontakt:
zagorski je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:39Nemoj tako, zipko botčina kaze da je sve pod kontrolom.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jun 2021, 12:36Ne bi me čudilo da i Fanimu daju papire za oprost dugova...

- BordoSarajevo
- Kontakt:
A napadoše ovi botovi kad fak.tor prije sedmicu-dvije napisa ovo za Miličevića, kao odmah se ufatite za negativnu vijest još je to kao portal kojem je klub zabranio prisustvo na presu. I maloprije rekoše kao što vjerujete Sinanu, on piše za 20KM članak.
Miličević sigurno dao rok, isplata ili idem. Nema plata, ode čovjek. Vjerujem da će oprostiti ovaj ostatak ugovora a ovo što mu se duguje da će potraživat, kao što to svi i potražuju.
Kad vidim kako brane upravu, iako nisam bio za tjeranje i vrijeđanje istih, počet ću nakon ovih botova u vidu zipa, zorana, alfreda..
Miličević sigurno dao rok, isplata ili idem. Nema plata, ode čovjek. Vjerujem da će oprostiti ovaj ostatak ugovora a ovo što mu se duguje da će potraživat, kao što to svi i potražuju.
Kad vidim kako brane upravu, iako nisam bio za tjeranje i vrijeđanje istih, počet ću nakon ovih botova u vidu zipa, zorana, alfreda..
FK Sarajevo
Cestitke za Upravu....ustedila je dosta novca 

SABRINA BULJUBASIC

-
- Kontakt:
Problem je u rasporedu novca,covjek da 4 mil recimo da pogura,ova nasa iz siminog hana dovede hadziju,vinka,velica itd,posalje Namu npr predlog za trenera: predlog uprave je Vinko,dobar trener forsira mlade igrace,on bi bio odlican trener sa njim bi imali samo napredak,znaci dugorocno rijesenje,Nam kaze ok evo pare,i sta bude na kraju?? Syebe +13 i dovede ti neke zidane i pejovice,imas preko 80 uposlenih u klubu jel to normalno kad pogledas na druge ekipe u ligi?koji normalno funkcionisu sa 40-50 uposlenih,pa dobro je tu jos uvijek brate kako se radi.
Kod Kasuma nagradna igra, poklanja dres onome ko tačno pogodi koliko se plata dugovalo Miličeviću. Treba probati sa 4-5...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi da se mijesam u trenerovo znanje. Imaju treninzi i on najbolje vidiSanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:43Pa jel bgt mislis da je taj iz krupe bolji od kurdica npr?ovaj nije mogao u krupi biti redovan,a kurdic u srbiji standardan,gdje je tu logika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:39Na Kurdica Sablic ne racuna koliko znam, a i koliko se pricalo, Vicko ce igrati desnog beka skoro sigurno, Adukor(?) neko rece raskid..Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 jun 2021, 11:37
Kurdic,besic,dupovac,ovaj iz hajduka,adukor jos tu, Lazic i ti pregovaras sa nekim usranim fudbalerom iz usrane krupe.
Znaci Dupovac, Besic, Lazic, Pavlovic i Milicevic( nema jos nista zvanicno ), i jos Vicko moze uletiti s beka
Nije previse jer cemo igrati s 3 stopera po pricama nekih
Bio je u 2 dijelu redovan ovaj momak, u prvom nije doduse.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa mi trenutno nemamo plan, da ga imamo predstavili bi nam ga kao što su i obećali.
Neki niželigaši imaju bolji plan od nas trenutno.
Stoji činjenjica da smo najtrofejniji, najbolji i najuspješniji klub u državi sa najbrojnijim navijačima ali trenutno stanje u klubu je alarmantno i katastrofalno. Bez plana i para, bez plata i atmosfere, sa dugovima i tužbama.
Neki niželigaši imaju bolji plan od nas trenutno.
Stoji činjenjica da smo najtrofejniji, najbolji i najuspješniji klub u državi sa najbrojnijim navijačima ali trenutno stanje u klubu je alarmantno i katastrofalno. Bez plana i para, bez plata i atmosfere, sa dugovima i tužbama.
FK Sarajevo
Hajde kad ce utakmica da cujete nase misljenje, ako uopste i smijete doci na nju krpelji iz uprave. Mi smo tu i **** vam mame
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Bio ironičan ili ne, shvatit ćeš ubrzo da će ta osoba nastavi li ovim ritmom i intenzitetom uništiti naš klub jednom za sva vremena.
Ako je neko zna od branioca uprave, nek je pita kasni li njoj plata? Koliko je dobila novca od prodaja Rahmanovića, Tatara i Kovačevića? Kako će dobiti radne dozvole novi stranci u klubu zbog duga poreskoj? I zašto Nam više ne komunicira sa njom a ne može je otpustiti zbog odštetne cifre koju je ubacila u ugovor ukoliko je odluče skloniti sa direktorskog mjesta?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.