Račun blokiran, solarno plaćanje.
Pod uslovom, naravno, da osoba koja uplaćuje zna gdje je stadion, odnosno prostorije kluba.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Račun blokiran, solarno plaćanje.

Rutinski se pobise u lozi Radnika na utakmici Radnik Borac.Simpatizer je napisao/la: ↑26 jun 2021, 09:36Tako je, sampion!
Cuj vidjecemo ga u Evropi.
Za trenutak mi se ucinilo da Gang poredi Kluz i npr. Sarajevo.
Marko je Sarajevo rutinski otresao, prvak Rumunije ipak redovno igra grupe u Evropi.
Ako moze pojasnjenje, kakve veze imaju navijacki rekviziti sa covid protokolomOsobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite i moraju da nose maske. Prilikom ulaska i izlaska sa stadiona potrebno je da se osigura organizovan ulazak uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera kao što su nošenja maski i držanja distance, a za to će biti zaduženi COVID redari.

Ja da sam na mjesto Tana,namjerno bi sad uzeo ekipu Želja,kupio bi Tomislava Barbarića,Cipetića,Bilbiju,Avdiju Vrsajevica i Ibricica i pokorio mtel ligu...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 17:19Ma nama treba ozbiljan investitor ili grupacija koji će napraviti plan i program naredne 4 sezone recimo i uložiti sistemski novac. A za to treba zakon o sportu koji nemamo. Dotad se moramo zadovoljavati sa ovim kosookim muljatorima koji hoće za malo para puno muzike, još kad se dodaju ovi naši hohštapleri, dobijemo ovo što imamo sad.

Eki vidi krezubog ciganceta sto se uskurcio.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 17:19Ma nama treba ozbiljan investitor ili grupacija koji će napraviti plan i program naredne 4 sezone recimo i uložiti sistemski novac. A za to treba zakon o sportu koji nemamo. Dotad se moramo zadovoljavati sa ovim kosookim muljatorima koji hoće za malo para puno muzike, još kad se dodaju ovi naši hohštapleri, dobijemo ovo što imamo sad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.