Račun blokiran, solarno plaćanje.
Pod uslovom, naravno, da osoba koja uplaćuje zna gdje je stadion, odnosno prostorije kluba.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Račun blokiran, solarno plaćanje.
Rutinski se pobise u lozi Radnika na utakmici Radnik Borac.Simpatizer je napisao/la: ↑26 jun 2021, 09:36Tako je, sampion!
Cuj vidjecemo ga u Evropi.![]()
Za trenutak mi se ucinilo da Gang poredi Kluz i npr. Sarajevo.
Marko je Sarajevo rutinski otresao, prvak Rumunije ipak redovno igra grupe u Evropi.![]()
Ako moze pojasnjenje, kakve veze imaju navijacki rekviziti sa covid protokolomOsobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite i moraju da nose maske. Prilikom ulaska i izlaska sa stadiona potrebno je da se osigura organizovan ulazak uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera kao što su nošenja maski i držanja distance, a za to će biti zaduženi COVID redari.
Ja da sam na mjesto Tana,namjerno bi sad uzeo ekipu Želja,kupio bi Tomislava Barbarića,Cipetića,Bilbiju,Avdiju Vrsajevica i Ibricica i pokorio mtel ligu...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 17:19Ma nama treba ozbiljan investitor ili grupacija koji će napraviti plan i program naredne 4 sezone recimo i uložiti sistemski novac. A za to treba zakon o sportu koji nemamo. Dotad se moramo zadovoljavati sa ovim kosookim muljatorima koji hoće za malo para puno muzike, još kad se dodaju ovi naši hohštapleri, dobijemo ovo što imamo sad.
![]()
![]()
Eki vidi krezubog ciganceta sto se uskurcio.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 17:19Ma nama treba ozbiljan investitor ili grupacija koji će napraviti plan i program naredne 4 sezone recimo i uložiti sistemski novac. A za to treba zakon o sportu koji nemamo. Dotad se moramo zadovoljavati sa ovim kosookim muljatorima koji hoće za malo para puno muzike, još kad se dodaju ovi naši hohštapleri, dobijemo ovo što imamo sad.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.