FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kojih para brate?
Ono, kad ti Kasum obeća, pa u stilu Baka Praseta kaže šalim se.
Ili Sabrina kaže sad će pare, samo da gazdi pošaljem mail.
Ono, kad ti Kasum obeća, pa u stilu Baka Praseta kaže šalim se.
Ili Sabrina kaže sad će pare, samo da gazdi pošaljem mail.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- feniksptica
- Kontakt:
Uz potpis i spominjanje Bake treba povuci rucnu na neke ozbiljnije diskusije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tako je delijo naš, ti si inače mjerna jedinica za dignitet.feniksptica je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:21Uz potpis i spominjanje Bake treba povuci rucnu na neke ozbiljnije diskusije
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:07Koja tuga nas hvata sto se @najvecaradost nije ranije prikljucio ovom forumu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00Nije bruka prema nekima
Ja jos ne vjerujem da ima likova kao @Vanja8 koji jos brane i stite najnesposobniju upravu u historiji kluba i namecu drugima da isto trebaju![]()
Ali fkt je bruka
Ko bi od nas htjeo raditi svoj posao da ne dobije marke 4 mjeseca a svaki dan crkne radeci
Pa i on ima porodicu jbt![]()
![]()
Mada ,tebi je inace problem sto pored toga kako da nam ukazes na sve probleme u klubu, moras jos voditi računa da sam sebe ne citiras...![]()
![]()
Ali dobro,velika je odgovornost na tebi,treba spasiti klub...
Necu ja spasiti,to ce Sabrina obaviti siguran sam,jer ima veliku podrsku svoji vjernih 4-5 pudlica ovdje
Uhhh sta bi ona bez vas i obrnuto
Najbolja uprava u historiji kluba,ko sta kaze suprotno odma ga treba napasti ovdje
Vidi brt,ako ti se ne svidja sta pisem zaobidji
Ja tebe nikad ne citiram ti uvijek prvi provociras mene i jos 3-4 normalna momka koji pisu ovdje
Svako neka misli sta hoce,ne mozes me ubjedjivati da je najnesposobnija uprava u historiji ipak dobra,totalno su sje.bali razvoj i funkionisanje kluba,od posljedica koje su nam stvorili cemo se par godina oporavljati,volio bi da grijesim i opet im dajete podrsku
Lp
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Vanja je skoro napisao post,"nije da branim upravu al....itd itd i od tada nije prestao braniti upravuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00Nije bruka prema nekima
Ja jos ne vjerujem da ima likova kao @Vanja8 koji jos brane i stite najnesposobniju upravu u historiji kluba i namecu drugima da isto trebaju![]()
Ali fkt je bruka
Ko bi od nas htjeo raditi svoj posao da ne dobije marke 4 mjeseca a svaki dan crkne radeci
Pa i on ima porodicu jbt

Ko trola ubjedjuje u nesto ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:25Vanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:07Koja tuga nas hvata sto se @najvecaradost nije ranije prikljucio ovom forumu...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00
Nije bruka prema nekima
Ali fkt je bruka
![]()
Mada ,tebi je inace problem sto pored toga kako da nam ukazes na sve probleme u klubu, moras jos voditi računa da sam sebe ne citiras...![]()
![]()
Ali dobro,velika je odgovornost na tebi,treba spasiti klub...
Necu ja spasiti,to ce Sabrina obaviti siguran sam,jer ima veliku podrsku svoji vjernih 4-5 pudlica ovdje
Uhhh sta bi ona bez vas i obrnuto
Najbolja uprava u historiji kluba,ko sta kaze suprotno odma ga treba napasti ovdje
Vidi brt,ako ti se ne svidja sta pisem zaobidji
Ja tebe nikad ne citiram ti uvijek prvi provociras mene i jos 3-4 normalna momka koji pisu ovdje
Svako neka misli sta hoce,ne mozes me ubjedjivati da je najnesposobnija uprava u historiji ipak dobra,totalno su sje.bali razvoj i funkionisanje kluba,od posljedica koje su nam stvorili cemo se par godina oporavljati,volio bi da grijesim i opet im dajete podrsku
Lp
Matere ti, ti kontas da nakon tvog gubljenja u profilima da te neko shvata ozbiljno?

- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:33Vanja je skoro napisao post,"nije da branim upravu al....itd itd i od tada nije prestao braniti upravuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00Nije bruka prema nekima
Ali fkt je bruka
![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A nije da ne možete doći tobe, nije još kasno.
Ja sam uvjeren da bi je i ti branio kad bi znao napisati nešto smisleno, ali lakse je citirati ostatak forumasa sa " + 1000", "> ",...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:33Vanja je skoro napisao post,"nije da branim upravu al....itd itd i od tada nije prestao braniti upravuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00Nije bruka prema nekima
Ali fkt je bruka
![]()
Generalno je i tebe stid procitati ono sto ti ponekad podje za rukom da objavis...
Jesmo se ugasili, sta kazu husrini ratnici?
-
- Kontakt:
U pravu siVanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:40Ja sam uvjeren da bi je i ti branio kad bi znao napisati nešto smisleno, ali lakse je citirati ostatak forumasa sa " + 1000", "> ",...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:33Vanja je skoro napisao post,"nije da branim upravu al....itd itd i od tada nije prestao braniti upravuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:00
Nije bruka prema nekima
Ali fkt je bruka
![]()
Generalno je i tebe stid procitati ono sto ti ponekad podje za rukom da objavis...

Cekaju naredbu iz vrhovnog staba (pekare pored Medicinskog faxa)

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo ss vi zajebavajte.
Sve je med i mlijeko, osvojili smo titulu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:48U pravu siVanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:40Ja sam uvjeren da bi je i ti branio kad bi znao napisati nešto smisleno, ali lakse je citirati ostatak forumasa sa " + 1000", "> ",...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 23:33
Vanja je skoro napisao post,"nije da branim upravu al....itd itd i od tada nije prestao braniti upravu![]()
![]()
Generalno je i tebe stid procitati ono sto ti ponekad podje za rukom da objavis...![]()
![]()

-
- Kontakt:
Cuj treba vremena! Za sta ba treba vremena,za prokockati +13 i za ne isplatiti plate pola godine?fks74 je napisao/la: ↑26 jun 2021, 21:35Nije bitno koji je Kusturica, bitno je da nije niti jedna uprava valjala. Svaka uprava i svaki trener se tjera i to samo da se tjera, valjda se tako naviklo. Nema se strpljenja da neko nešto uradi, ne može rezultat doći preko noći. Za sve treba vremena, posebno u našoj državi.
Lose ti je trolanje druze.
Najjači su mi ovi sto kazu Kupite klub pa radite sta hocete... Pa onda kazu Husref Runda Svrakic i to... Pa zar ne vrijedi i za njih ta ista "kupite klub". Kako to mi ne možemo preuzet klub bez kupovine, a u isto vrijeme kazete da oni eto hoce da ga preuzmu. Zar ne bi i oni trebali platiti?
Joj vam logike..
Joj vam logike..
7 1 2 1 0
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dadox, EastMadness, LegendKiller, MSOZ101, plisek, sekac, ubipara i 74 gosta.