Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ne al stvarno,msm da bi se u folderu ostale lige mogli naci timovi poput Celtica,Rangersa,Zenita,CSKA,Olympiacosa,Panathinaicosa,Paoka, jer pod pojmom ostale ima dovoljan broj drugih manje poznatih timova,a mislim da bi na ovim temama bilo diskutanata,to je opet samo moj predlog,nadam se da će razmisliti o svemu modovi,možda teme neće bit popularne kao o klubovima iz top petice,al sam siguran da ima ljudi koji bi diskutovali o ovim navedenim.......king1000 je napisao/la:Daj moderatori otključajte temu Celtic i Rangers![]()
Ja bi prvi diskutovao o JSL,CG ligi,HNL-u .drinin vuk je napisao/la:ne al stvarno,msm da bi se u folderu ostale lige mogli naci timovi poput Celtica,Rangersa,Zenita,CSKA,Olympiacosa,Panathinaicosa,Paoka, jer pod pojmom ostale ima dovoljan broj drugih manje poznatih timova,a mislim da bi na ovim temama bilo diskutanata,to je opet samo moj predlog,nadam se da će razmisliti o svemu modovi,možda teme neće bit popularne kao o klubovima iz top petice,al sam siguran da ima ljudi koji bi diskutovali o ovim navedenim.......king1000 je napisao/la:Daj moderatori otključajte temu Celtic i Rangers![]()
Drina odakle si tačno iz Zvornika?drinin vuk je napisao/la:skontao potpuno!
p.s. zdravlje na usta ulazi.
Opasno dobrog menadžera ima ovaj Kuzmić.Devil je napisao/la: Smederevo je takodje bilo malo aktivno jer im nisu jos uvek potrebni transferi,sve ce zavisiti od odlaska Marinkovica odnosno Cerana.A za sada doveden je samo Milos Karisik iz Teleoptika a Zeljko Kuzmic golman je otisao u Etiopiju.
Otisao da smrsa,da ne kupuje bezveze ovde antikilogram.alan_kardec je napisao/la:Opasno dobrog menadžera ima ovaj Kuzmić.Devil je napisao/la: Smederevo je takodje bilo malo aktivno jer im nisu jos uvek potrebni transferi,sve ce zavisiti od odlaska Marinkovica odnosno Cerana.A za sada doveden je samo Milos Karisik iz Teleoptika a Zeljko Kuzmic golman je otisao u Etiopiju.![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto ti je ovo cenzurisanoDevil je napisao/la:
Vojvodina je u svoje redove dovela na prbou Martina **** beka Valura koji je igrao za Aalborg,ko je gledao tekmu Manchester-Aalborg to je onaj momak sto je ustopao Ronalda.
Sta mislis zasto?Puma je napisao/la:Zasto ti je ovo cenzurisanoDevil je napisao/la:
Vojvodina je u svoje redove dovela na prbou Martina **** beka Valura koji je igrao za Aalborg,ko je gledao tekmu Manchester-Aalborg to je onaj momak sto je ustopao Ronalda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.