Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

king1000
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la king1000 » 04 jan 2011, 14:04

Daj moderatori otključajte temu Celtic i Rangers :D :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 14:29

king1000 je napisao/la:Daj moderatori otključajte temu Celtic i Rangers :D :mrgreen:
ne al stvarno,msm da bi se u folderu ostale lige mogli naci timovi poput Celtica,Rangersa,Zenita,CSKA,Olympiacosa,Panathinaicosa,Paoka, jer pod pojmom ostale ima dovoljan broj drugih manje poznatih timova,a mislim da bi na ovim temama bilo diskutanata,to je opet samo moj predlog,nadam se da će razmisliti o svemu modovi,možda teme neće bit popularne kao o klubovima iz top petice,al sam siguran da ima ljudi koji bi diskutovali o ovim navedenim.......
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 jan 2011, 14:31

drinin vuk je napisao/la:
king1000 je napisao/la:Daj moderatori otključajte temu Celtic i Rangers :D :mrgreen:
ne al stvarno,msm da bi se u folderu ostale lige mogli naci timovi poput Celtica,Rangersa,Zenita,CSKA,Olympiacosa,Panathinaicosa,Paoka, jer pod pojmom ostale ima dovoljan broj drugih manje poznatih timova,a mislim da bi na ovim temama bilo diskutanata,to je opet samo moj predlog,nadam se da će razmisliti o svemu modovi,možda teme neće bit popularne kao o klubovima iz top petice,al sam siguran da ima ljudi koji bi diskutovali o ovim navedenim.......
Ja bi prvi diskutovao o JSL,CG ligi,HNL-u .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 14:34

Galatasaray, Fenerbahce, Porto, Benfica, Sporting, Rosenborg, Steaua, Kyev, Shakhtar, CSKA, Zenit, Spartac, Rubin, Olympiakos, Panathinaikos, PSV, Feyenoord, Anderlecht, Ferencvaros...

@Drinin Vuk,

Molim te, reci mi je li problem o ovim klubovima pisati na temi "ostale evropske lige"(dakle, na ovoj temi)? Ali, budi iskren. Nemoj pocinjati sa onom "Ovi zasluzuju da imaju temu, dok mnogi drugi klubovi ne zasluzuju". Onaj ko zeli diskutovati o gore navedenim klubovima, moze to raditi na ovoj temi, ne mora svaki klub imati svoju zasebnu temu na kojoj ce se pisati 1 dan i to je to. Eno, pogledaj sta se desava sa Tottenhamovom temom? Pa kumili su i molili da se ista otvori, a na njoj nema aposlutno nista. Isti slucaj ce se desiti i sa ovim temama, znas to i sam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 14:47

@ Monolog

Evo ovako ja sam dao predlog,nisam rekao da nešto mora i da sam u pravu! Eto da prvi sam bio napravio temu CSKA,ok smatrano je da se na njoj neće pisati,a bilo je u prvih sat vremena 15 postova,što ne znači da bi tema ostvarila uspjeh da je ostala.
Što se mene lično tiče,sam znaš da ja pišem najviše na tri teme drina,pfc,srb, ali moram priznat da bi itekako imao šta pisati(bar diskutovati,ne biti u pravu) o klubovima koje sam malopre naveo,al nisam ja najbitniji ovdje,dosta ljudi tu ima koji bi pisali,možda griješim :?: :!:
Ova tema Ostale lige,je nekako teška,dosta se teško u njoj vode diskusije,tipa priča se o ruskoj ligi,dva posta,onda neko treći napiše o ukrajincima,taman da nastavim o rusima,neko upadne i počne priču o turcima,itd u nedogled,za mene je ona u najmanju ruku nepregledna,možda nisam u pravu.....
Isto tako nisam ja prorok pa da znam i da mogu nekom nešto garantovat,ja imam jedan nick i samim time odg za ovaj nick,ali definitivno mislim da od ovih eto 9000 nickova ima bar 20 ljudi koji bi pisali o ovim klubovima,ne o Paoku (zbog toga što ja imam simpatije) već o ovim ostalim jer malo ljudi u onoj temi ostale lige vodi neku kvalitetnu diskusiju,tj. u šest postova je zastupljeno 5 liga i praktično stavljaju se rezultati i tabele i to je 80% teme,po 100 put ponavljam možda nisam u pravu ili možda sam optimističan povodom otvaranja novih tema,ne msm pri tom da se krene u otvaranje tema o Cluju,Elfsborgu,Gaziantepu,Karsiyaka,Xanthi,Helsinki i ostalim,al ovih par koji ipak imaju ako ništa forumaše sa odredjenim simpatijama bi moglo proći,da ne navodim koliko je tema napravljeno u nekim drugim podforumima istog imena,a koliko nije doživjelo šest postova.
Oprosti ako griješim,ili ako sam sebi dao za pravo da ja pravim neke podjele,nije mi namjera kritika već isključivo odredjena ideja.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jan 2011, 15:00

Ono sto se zeli izbjeci su blog teme, razumijes. Naravno da od ovog broja registrovanih korisnika ima navijaca/simpatizera/ ovih klubova koje smo naveli ti i ja, ali budimo realni; cilj foruma je razmjenjivanje(razlicitih)misljenja, iznosenje svojih(pa haj' i tudjih)stavova, a ne puko obavjestavanje ostalih forumasa o stanju u odredjenom klubu. Ja prvi nisam zelio otvoriti temu o Newcastleu(bio sam zamoljen da to ne uradim jer sam bio jedini na ovom forumu), ali sada(bile su tu i prije, samo su se "skrivale") su tu osobe koje su takodjer upuceni u problematiku i desavanja u klubu, tako da tema ipak lici na nesto. Znas i sam kako bi izgledalo kada bih ja samo pisao o stanju u ekipi, a drugi dolazili na temu samo kada njihov klub igra protiv mog. Razumijes li sad? Dakle, to je glavni problem ovih, uslovno receno nepopularnih, klubova i tema.

Da tema cesto bude nepregledna - to je istina. Znam kako je kada krenes sa diskusijom o nekoj ligi(nebitno da li se radilo o grckoj, ruskoj, turskoj, portugalskoj), a onda se ista odjednom prekine jer se nesto reklo o HNL-u ili JLS-u. Dakle, to je nesto na sto bismo svi trebali biti naviknuti do sada; kako ti, tako ja, a samim tim i ostali ucesnici.

Ja ne mogu govoriti o drugim podforumima, niti imam pravo na to. Ovo sto ti pricas/pises/ ne zvuci lose, ali ne znam koliko je to izvodivo. Moj ti je savjet da napises to na podforumu "komentari, sugestije, kritike" i to na ovoj temi http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=320, jer samo ce se tako i razmatrati neka kritika(nebitno da li bila pozitivna ili negativna) ili prijedlog.

Nadam se da sam bio barem malo jasniji. Ako nisam, onda je to zbog praznog stomaka, a mrsko mi ustat i otici do kuhinje. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jan 2011, 15:07

skontao potpuno!

p.s. zdravlje na usta ulazi ;) .
& $ - & " - & - &
ФСРС

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 jan 2011, 15:16

drinin vuk je napisao/la:skontao potpuno!

p.s. zdravlje na usta ulazi ;) .
Drina odakle si tačno iz Zvornika?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 04 jan 2011, 15:28

Celtic i Rangers su popularni kao i tottenham,chelsea,man.utd. jer gotovo svi prate škotsku ligu te najbolji po mome mišljenju dvoboj između Celtica i Rangersa na tkz. Old Firm na tom ogledu igrači se bore srcem idušom do kraja dvoboja,a nisu kao u realu,manchesteru city i utd.,chelseu da igraju samo za pare Tko bi pisao na temama Celtic i Rangers neka sada reče da se otključaju :!: ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jan 2011, 23:46

SERGIO ZIJLER, 23-godišnjak iz Nizozemske potpisao je ugovor s Rijekom na 1.5 godinu. Zijler pojačat će Rijeku na bočnim pozicijama gdje može igrati u vezi i napadu, objavila je NK Rijeka na službenim stranicama.

Dolazi kao slobodan igrač, a nakon što je prošao omladinsku školu Ajaxa za seniore je nastupao za Twente, a posljednje dvije sezone za Willem II iz Tilburga. Novi igrač Rijeke priključio se treninzima u utorak te je zajedno s Đalovićem i Škerjancem po kiši nizao krugove na pomoćnom igralištu dok je na skraćenom igralištu Scoria suprostavio dvije ekipe. Zijler rođen je 8. srpnja 1987. u Rotterdamu, visok je 165 cm i težak 65 kilograma.

Zijler će biti prvi Nizozemac koji će nastupiti u HNL-u.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jan 2011, 19:24

Sta se radi u prelaznom roku u JSL,ovde necu spominjati vecite.

Vojvodina je u svoje redove dovela na prbou Martina **** beka Valura koji je igrao za Aalborg,ko je gledao tekmu Manchester-Aalborg to je onaj momak sto je ustopao Ronalda.Takodje u klub je vracen i Zogovic koji je bio na posudbi u Palicu.Sto se tice odlazaka za sada je jedino otisao Milovan Milovic stoper koji ce karijeru da nastavi u Dinamo Tirani,a ocekuje se da ce i golman Drinic otici na posudbu u Donji Srem.Od odlazaka koji se najvise najavljuje je Mario Djurovski za koga se najvise interesuje Ergotelis.Takodje u sledecoj sezoni nece biti mladog Gorana Smiljanica koji je suspendovan na 6 meseci zbog koriscenja marihuane.

Rad se prekjuce okupio za pocetak priprema na Banjici,do pocetka ce da rade u Bg i odigrace tri tekme sa Macvom,Radnickim K,i Hajduk.Nadam se da cu uspeti pogledati neku tekmu jer sam se uzeleo.Od novih igraca tu su Nemanja Obradovic iz Drine mada jos nije resen njegov status da li ce odraditi i ovu polusezonu u Drini ili ostaje u Radu,te mladi igrac Zvezde Andrej Mrkela.Sto se tice odlazaka jos nista nije sigurno Kokovicu je propao transfer u Bucaspor,a dozvolu za odlazak imaju Dimitrijevic,Cotra,Delic,Todorovski i Kosoric.

OFK Beograd jos nije zvanicno poceo pripreme,trenutno na Karaburmi treniraju samo mladici.Sto se tice odlazaka otisli su Uros Sindjic,vezni igrac u Panserraikos,te Nenad Injac u Pernik(Bugarska).

U Indjiji je bilo veoma aktivno za sada,imaju velike namere da se odlicno pojacaju i lagano obezbede opstanak.U klub su dosli odlicni krilni napadac Asmir Misini koji je natupao za Novi Pazar,odlicni bek Vojvodine,Zvezde i Dinamo Bukuresta Nino Pekaric,Slobodan Sovic iz Ceppelena takodje igrac Zvezde,veliki trag ostavio i u Cercle Bruggeu,te napadac Djordje Antonic iz Backe.Sa pozajmica vraceni Tomanovic,Dubajic,i Markovic.
Sto se tice odlazaka Milicic se vratio u Javor,a klub su bez kluba napustili Barreyro,Ljubinkovic,Djurovic,a Zoran Jankovic je kopacke zamenio odelom i sada je sef strucnog staba.

Sloboda PS je zadovoljna ucinkom i zeli da tako i ostane i na kraju sezone i da probaju da izbore finale kupa.To ce biti tesko jer su otisla dva najbolja igraca napadaci Marko Ljubinkovic(Anorthosis),i Nemanja Arsenijevic(Asteras T),dolazaka jos nema.

Spartak ZV takodje nije bio aktivan u prelaznom roku u kome su dovedena tek tri golobrada mladica koji su vraceni sa pozajmice Palicu,a odlazaka nije bilo.

Javor ce uci oslabljen za dva veoma bitna igraca u novu sezonu.Radi se o Damiru Kahrimanu koji je otisao u Tavryu,te Zeljku Djokicu koji je otisao u Ruch.U klub je sa pozajmice vracen samo Boris Milicic.

Smederevo je takodje bilo malo aktivno jer im nisu jos uvek potrebni transferi,sve ce zavisiti od odlaska Marinkovica odnosno Cerana.A za sada doveden je samo Milos Karisik iz Teleoptika a Zeljko Kuzmic golman je otisao u Etiopiju.

Jagodina je samo prodavala i to ne puno ali znacajno,klub su napustili Marko Simic(BATE),te Marko Djordjevic(Albanija)

Borac Cacak je prodao samo Dmitrovica Novom Pazaru a ocekuje se odlazak Alvesa,dok Hajduk nije kupovao samo je prodao Radanovica(Kesckcemeti)i Vojvodina je vratila Novakovica.

Metalac i Cuka nisu poslovali jos uvek.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2011, 22:29

Devil je napisao/la: Smederevo je takodje bilo malo aktivno jer im nisu jos uvek potrebni transferi,sve ce zavisiti od odlaska Marinkovica odnosno Cerana.A za sada doveden je samo Milos Karisik iz Teleoptika a Zeljko Kuzmic golman je otisao u Etiopiju.
Opasno dobrog menadžera ima ovaj Kuzmić. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 13:30

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la: Smederevo je takodje bilo malo aktivno jer im nisu jos uvek potrebni transferi,sve ce zavisiti od odlaska Marinkovica odnosno Cerana.A za sada doveden je samo Milos Karisik iz Teleoptika a Zeljko Kuzmic golman je otisao u Etiopiju.
Opasno dobrog menadžera ima ovaj Kuzmić. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Otisao da smrsa,da ne kupuje bezveze ovde antikilogram. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2011, 00:54

Cristian Valentin Muscalu potpisao za Borac Cacak.To je onaj igrac koji je polusezoni proveo u Slaviji,a za njega se pricalo da ima potpisan predugovor sa Osasunom. :lol: :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2011, 02:45

Ne zezaj, dobar je bio Muscalu. Ja kako znam pričalo se da ga prati Hertha, a za Osasunu...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2011, 19:11

Vojo Ubiparip potpisao za Lech za 600000 eura.Eto umesto Partizana kako je bilo predvidjano pocetkom prelaznog roka zavrsi jos bolje u poljskom prvaku.

U isto vreme nekada levi bek Zvezde Dusan Andjelkovic potpisao je za Krasnodar.Tako se u ovome bogatom i mladom rskom klubu povecava kolonija Balkanaca gde su sada Andjelkovic,Vranjes,Knezevic i Novovic.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 jan 2011, 20:14

Devil je napisao/la:
Vojvodina je u svoje redove dovela na prbou Martina **** beka Valura koji je igrao za Aalborg,ko je gledao tekmu Manchester-Aalborg to je onaj momak sto je ustopao Ronalda.
Zasto ti je ovo cenzurisano :?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2011, 21:02

Puma je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Vojvodina je u svoje redove dovela na prbou Martina **** beka Valura koji je igrao za Aalborg,ko je gledao tekmu Manchester-Aalborg to je onaj momak sto je ustopao Ronalda.
Zasto ti je ovo cenzurisano :?
Sta mislis zasto? :lol:
Koje prezime je svojstveno Dancima.P edersen.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 18 jan 2011, 19:55

lech se odlicno pojacava - nakon ubipariba izgleda da ce se lechu pridruziti i iskusni veznjak rubina i reprezentativac poljske, rafal murawski!
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 jan 2011, 00:03

vjerovali ili ne giuliano iz intera(porto alegre) je presao u dnipro dnepropetrovsk....za nepovjerovat, a cak je i barca bila zainteresovana za njeg...inace jedan od najzasluznijih za osvajanje copa libertadores prosle godine

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.