Benderrr je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:44
Grbavica786 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:31
Ma ovaj forum je k…. . Pratim ga od 2008e a pisem tek 2 god, ulazio sam nekada po 10x dnevno cak i na poslu. Admin i novinari SS-a debili teski. Bitnija im Wanda i njene sise nego sport.
Kakvi navijaci takav forum. Ne može ni valjati s ovom bqlavurdijom i studentima.
Hajd nam onda objasni kakvi to treba da budemo kao navijaci.
Objasni meni koji sam citav zivot uz Zelju,sto kao dio omladinskog pogona,sto kao navijac. A mogao bih ti roman napisati kakvih sam se sranja i nepravdi nagledao,i niko mi nikad nije uspio zgaditi Zelju,nikad mi se nije desilo da sam propustio pratiti tekmu.
Vjeruj mi da mi se to desilo zadnjih 2 mjeseca.
Nikad nikom nisam uskratio podrsku,tako sto sam vjerovao u klub i bio navijac. Kupio kartu,kupio sal,dres,clansku.
Bio tu Amar,Senad,Kemo....
Reci cu ti da nije lako ne primati platu mjesecima,ali isto tako ti garantujem,da bi ja da sam na mjestu Stilica,ili bilonkoga drugog,svaku tekmu igrao do maksimuma,a javno bi isprozivao sve koji su krivi za to. Majku mu **** nisu pare sve,ima nesto sto nas sve veze.
A ustvari ima ****. Sva ova situacija oko naseg kluba,pokazuje da je od nas ostalo samo ime u svakom smislu,u ovo doba sistema vrijednosti Jale i Bube.
Zeljo je klasicna Bosna u malom.
Svi traze neku korist a niko nista za nju ne radi.
Zar nama treba da dozivimo da furamo ovaj fazon,iskljucivog guranja vlastitog pogona.
Sve je to super,da ti imas dobar vlastiti pogon i na visem nivou od ostalih.
Ali mi nismo Lokomotiva,niti smo FMP ,ti moras imati i jak prvi tim i jak pogon.
Podrska Ivkovicu,kao i svakom drugom,jer me zanima samo Zeljo,ali zasto niko nista ne poduzima,zasto svi bjeze od kluba.
Mi smo jedini klub u BIH koji ima vlastitu imovinu,u vrijednosti preko 35 miliona KM.
Jeli normalno da smonu ovoj situaciji.
Ko je odgovoran,za sve ovo. Korona,Senad,Amar.
Ko je odgovoran.
Kakvi nas to ljudi vode,prije se zapitaj nego kakvi smo navijaci.
Navijaci su pokazali da smo u fazi Bube i Jale .
Znas kad bi se ovo moglo desavat prije 15 godina.
Ova uprava je nesposobna.
Kome ce pare namaci,Fuad Zukic,Braco Jurisic,inovih ostalih par delegata.
Pa jarane nisu upravni odbor,narodne banke,ili neke drzavne institucije.
Evo ja znam da ima jedan clan uprave koji je tu ciato da ima u biografiji to. A znam ne iz prve nego iz preprve ruke.
Oni moraju zadrzati i Stilu i Zeca,jer nismo u mogucnosti da se rasipamo dobrim igracima.
Nasa djeca nisu dominantna u svojim godistima,a hocemo da budu u seniorakom fudbalu. Ili nek ide bagra i nek dodje neko ko zna i moze da radi. Evo mene su proglasavali Amarovim forumasem,jer i sad mislim da je odlican trener.
Ali ovo je klosarluk,ovako se ne radi ozboliljan posao i ovako se ne radi svom klubu.
A svi vi koji serete na one prije Amara,oni su gospoda u odnosu na ove sad. I sas treba da trazimo opciju svi za Zelju.
Muka mi citati na sta smo spali,i cime se ljudi bave.
P.S. jos jedna stvar pun mi **** vise tih nekih ljudi koji treba da udju u klub godinama,koji su opasne price i kurci i palci,i svaki put samo nama se to nesto izjalovi.
Svaki put je neko u zadnji cas osdustao. Sto se ba suti o tome. Gdje su ti jaki Zeljovci,ili su svi postali trudne zene. Jebote te Tito prezivili sisteme i ratove,treba sad sami sebe u kanton da posaljemo. Poserem se svakom u usta ko moze a nece pomoci. Kakvi smo to postali. Jebote Dzeko ce prije pare ulozit u Hajduk nego u Zelju,eto kakvu klimu smo napravili izmedju sebe.