FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 27 jun 2021, 14:59

PupanOzdrljic je napisao/la:
27 jun 2021, 14:55
delinjo je napisao/la:
27 jun 2021, 14:41
Bolan admin je navijac Sarajeva i svjesno je pustio bezideju ovdje da pegla ljude,i vidis nece ljudi da pisu vise...

Realno na bilo kojem drugom pdf-u davno bi levat bio banovan a ovako ovdje nas smara da ne možemo ni o čemu progovoriti jer se on nakači i pametuje. Težak lik Bože sačuvaj. Haj što je iz amarove guzi.ce virio sad počeo planinarit i po guzovima od igrača. Treba on šta da nabaci na belegiju da smanji malo frustracije i nervozu. Nije dobar momak hahaha
Pa najgore kad lik koji ne zna st aje ekenom ovdje trazi da neko sa njim diskutuje,pustaju ga sta bi :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 27 jun 2021, 15:10

delinjo je napisao/la:
27 jun 2021, 14:59
delinjo je napisao/la:
Bolan admin je navijac Sarajeva i svjesno je pustio bezideju ovdje da pegla ljude,i vidis nece ljudi da pisu vise...

Realno na bilo kojem drugom pdf-u davno bi levat bio banovan a ovako ovdje nas smara da ne možemo ni o čemu progovoriti jer se on nakači i pametuje. Težak lik Bože sačuvaj. Haj što je iz amarove guzi.ce virio sad počeo planinarit i po guzovima od igrača. Treba on šta da nabaci na belegiju da smanji malo frustracije i nervozu. Nije dobar momak hahaha
Pa najgore kad lik koji ne zna st aje ekenom ovdje trazi da neko sa njim diskutuje,pustaju ga sta bi :mrgreen:
Haha a šta je fazon sa tim za ekonoma. Nisam upratio pošto se nekad desi da par dana ne udjem. Možeš i u dm napisati ako ti nije frka da se i ja smijem haha
Ti si moj Željo, veliki Željo!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 jun 2021, 15:10

delinjo je napisao/la:

Prije bih rekao da njemu fali belegija, jer ponaša se kao tipična ženturača koja dugo nije vidila onu stvar. Svakom loncu poklopac.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 jun 2021, 15:15

27 jun 2021, 15:10
delinjo je napisao/la:

Haha a šta je fazon sa tim za ekonoma. Nisam upratio pošto se nekad desi da par dana ne udjem. Možeš i u dm napisati ako ti nije frka da se i ja smijem haha
Robust ce to najbolje docarati kad vidi ovo,on najbolje objasni,uglavnom oplakat ces :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 jun 2021, 15:19

Tristan10 je napisao/la:
27 jun 2021, 14:37
Ovaj forum je izgubio na kredibilitetu. Svaki dan novi nickovi a oni stari nestaju. Imam osjecaj da su to fakticki iste osobe, mozda nekad i iste osobe same sa sobom pisu da se diskusija pokrene u pravcu kojoj njima odgovara.
Pa od kad je to prisutno, lako je to provalit. Vidis ih upravo🤣🤣
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 27 jun 2021, 15:21

Sva sreca pa postoji gnjavator i lahko je "skloniti" botove i poltrone sa ekrana. Kolko tolko barem.
@igrajlopte 🐦

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 jun 2021, 15:24

Harki Selmanovic ulazi u klub. :opaopa:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 jun 2021, 15:26

delinjo je napisao/la:
Nabijem ja admin na jednu stvar. I njega i njihovo novinarstvo.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 jun 2021, 15:28

Ovde ljudi uopste nisu doslijedni. Od navijaca se trazi DNK i clanska od kada prate Zelju, a od Predsjednika koji je izgubio licencu ne trazi. U tom slucaju su drugaciji kriteriji. Daj da nam Selimovic objasni sta je Zeljo. On ce nam objasniti kako su Bahtic i Paprica igrali, i od kada je skupljao clanske i dresove.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jun 2021, 15:58

delinjo je napisao/la:

Tjt 👍

**** ih Risto Đogo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 27 jun 2021, 16:00

Pobit će vas šofer sve!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 27 jun 2021, 16:04

wolfie je napisao/la:
27 jun 2021, 16:00
Pobit će vas šofer sve!
Dok je on tu, nećete banditi. :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 jun 2021, 16:23

delinjo je napisao/la:

bezideja misli da u klubu ekonom je osoba koja se bavi papirologijom i ostalim stvarima a ne odrzavanjem opreme igracima i svaki put kad napravi novi nick na tome pada ne zna objasniti razliku ev upitam ga svako nekoliko dana za to sta ekonom sluzi svakome na sve odg osim na to :mrgreen:

i niti smije brku odgovoriti jer brko je strucnjak za njega

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 27 jun 2021, 16:46

Benderrr je napisao/la:
27 jun 2021, 15:44
Grbavica786 je napisao/la:
27 jun 2021, 15:31
Ma ovaj forum je k…. . Pratim ga od 2008e a pisem tek 2 god, ulazio sam nekada po 10x dnevno cak i na poslu. Admin i novinari SS-a debili teski. Bitnija im Wanda i njene sise nego sport.
Kakvi navijaci takav forum. Ne može ni valjati s ovom bqlavurdijom i studentima.
Hajd nam onda objasni kakvi to treba da budemo kao navijaci.
Objasni meni koji sam citav zivot uz Zelju,sto kao dio omladinskog pogona,sto kao navijac. A mogao bih ti roman napisati kakvih sam se sranja i nepravdi nagledao,i niko mi nikad nije uspio zgaditi Zelju,nikad mi se nije desilo da sam propustio pratiti tekmu.
Vjeruj mi da mi se to desilo zadnjih 2 mjeseca.
Nikad nikom nisam uskratio podrsku,tako sto sam vjerovao u klub i bio navijac. Kupio kartu,kupio sal,dres,clansku.
Bio tu Amar,Senad,Kemo....
Reci cu ti da nije lako ne primati platu mjesecima,ali isto tako ti garantujem,da bi ja da sam na mjestu Stilica,ili bilonkoga drugog,svaku tekmu igrao do maksimuma,a javno bi isprozivao sve koji su krivi za to. Majku mu **** nisu pare sve,ima nesto sto nas sve veze.
A ustvari ima ****. Sva ova situacija oko naseg kluba,pokazuje da je od nas ostalo samo ime u svakom smislu,u ovo doba sistema vrijednosti Jale i Bube.
Zeljo je klasicna Bosna u malom.
Svi traze neku korist a niko nista za nju ne radi.
Zar nama treba da dozivimo da furamo ovaj fazon,iskljucivog guranja vlastitog pogona.
Sve je to super,da ti imas dobar vlastiti pogon i na visem nivou od ostalih.
Ali mi nismo Lokomotiva,niti smo FMP ,ti moras imati i jak prvi tim i jak pogon.
Podrska Ivkovicu,kao i svakom drugom,jer me zanima samo Zeljo,ali zasto niko nista ne poduzima,zasto svi bjeze od kluba.
Mi smo jedini klub u BIH koji ima vlastitu imovinu,u vrijednosti preko 35 miliona KM.
Jeli normalno da smonu ovoj situaciji.
Ko je odgovoran,za sve ovo. Korona,Senad,Amar.
Ko je odgovoran.
Kakvi nas to ljudi vode,prije se zapitaj nego kakvi smo navijaci.
Navijaci su pokazali da smo u fazi Bube i Jale .
Znas kad bi se ovo moglo desavat prije 15 godina.
Ova uprava je nesposobna.
Kome ce pare namaci,Fuad Zukic,Braco Jurisic,inovih ostalih par delegata.
Pa jarane nisu upravni odbor,narodne banke,ili neke drzavne institucije.
Evo ja znam da ima jedan clan uprave koji je tu ciato da ima u biografiji to. A znam ne iz prve nego iz preprve ruke.
Oni moraju zadrzati i Stilu i Zeca,jer nismo u mogucnosti da se rasipamo dobrim igracima.
Nasa djeca nisu dominantna u svojim godistima,a hocemo da budu u seniorakom fudbalu. Ili nek ide bagra i nek dodje neko ko zna i moze da radi. Evo mene su proglasavali Amarovim forumasem,jer i sad mislim da je odlican trener.
Ali ovo je klosarluk,ovako se ne radi ozboliljan posao i ovako se ne radi svom klubu.
A svi vi koji serete na one prije Amara,oni su gospoda u odnosu na ove sad. I sas treba da trazimo opciju svi za Zelju.
Muka mi citati na sta smo spali,i cime se ljudi bave.
P.S. jos jedna stvar pun mi **** vise tih nekih ljudi koji treba da udju u klub godinama,koji su opasne price i kurci i palci,i svaki put samo nama se to nesto izjalovi.
Svaki put je neko u zadnji cas osdustao. Sto se ba suti o tome. Gdje su ti jaki Zeljovci,ili su svi postali trudne zene. Jebote te Tito prezivili sisteme i ratove,treba sad sami sebe u kanton da posaljemo. Poserem se svakom u usta ko moze a nece pomoci. Kakvi smo to postali. Jebote Dzeko ce prije pare ulozit u Hajduk nego u Zelju,eto kakvu klimu smo napravili izmedju sebe.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 27 jun 2021, 17:35

Robust je napisao/la:
27 jun 2021, 16:23
delinjo je napisao/la:

bezideja misli da u klubu ekonom je osoba koja se bavi papirologijom i ostalim stvarima a ne odrzavanjem opreme igracima i svaki put kad napravi novi nick na tome pada ne zna objasniti razliku ev upitam ga svako nekoliko dana za to sta ekonom sluzi svakome na sve odg osim na to :mrgreen:

i niti smije brku odgovoriti jer brko je strucnjak za njega
Hahaha joj lika. Pravi intelektualni kapacitet hahahah

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 27 jun 2021, 17:39

Štilić je za nas i u ovakvoj i boljoj situaciji glavon i bradon Cristiano Ronaldo. Za nekoga ko je po dolasku rekao da se vratio kući i pričao kako voli taj klub i za kojeg su ljudi govorili da je ogroman navijač smo očekivali više. U igračkom smislu u prvoj sezoni sasvim korektan. U ovoj drugoj je trebao čak štaviše i morao povući ekipu naprijed. Ako već postoji ta nekq nazovi ljubqv onda je i dokaži radom i zalaganjem a ne da budeš smlata i mu.do koje šuti. Veće poštovanje bi imao da je stao ispred igrača i rekao nećemo da igramo jer nas ne plaćaju. Izadji fino na konferenciju ispred ekipe i reci šta se sve dešava. Popišaj se po upravi i niko ti ni pola riječi neće prigovoriti. Time što šuti i glumi uvrijedjenju mladu samo sebe ponižava. Nije to neki balavac iz OP-a nego naš majstor. Ovako je ispao hinjav i utopio se u sivilo

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jun 2021, 18:01

admin i moderatori imaju privatni zivot i nisu 24 sata online. Prije tri dana sam rekao da trolove necu trpiti. Isto tako nece se trpiti niti clanovi foruma koji uzimaju sebi za pravo da budu admini ili moderatori. Nece se trpiti niti oni kojima je jedini cilj unistiti forum. Bender je nedavno zbog trolanja bio na hladjenju, kako nije moje upozorenje shvatio ozbiljno, opet je na hladjenju. Jos jednom, necu trpiti nikakva vrijedjanja bilo koga zbog drugacijeg misljenja.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 27 jun 2021, 18:25

admin je napisao/la:
27 jun 2021, 18:01
admin i moderatori imaju privatni zivot i nisu 24 sata online. Prije tri dana sam rekao da trolove necu trpiti. Isto tako nece se trpiti niti clanovi foruma koji uzimaju sebi za pravo da budu admini ili moderatori. Nece se trpiti niti oni kojima je jedini cilj unistiti forum. Bender je nedavno zbog trolanja bio na hladjenju, kako nije moje upozorenje shvatio ozbiljno, opet je na hladjenju. Jos jednom, necu trpiti nikakva vrijedjanja bilo koga zbog drugacijeg misljenja.
Nisi ti online nikako. Cemu ljutnja?
Maltreriraju nas Amazon, Hrasno, sve isti lik..
Ali razumijem, mora neko praviti postove.
Slicno su pitari imali Dencija, Majkla.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jun 2021, 19:00

timpramosavePla je napisao/la:
27 jun 2021, 18:25
admin je napisao/la:

Nije ljutnja. Tu sam ja, ne vidite me. Ne zelim da se mnogo petljam, a tu je i moderator koji radi svoj posao. Forum postoji kako bi se razmijenila misljenja. Gasit ga treba ako svi clanovi na odredjenoj temi isto misle. Pretjeruje se pocesto, pojedinci zele svakom loncu biti poklopac, neki drugi se trude da uniste forum i tako iz dana u dan. Posao administracije je da to sprijeci. Vrijedjanja su ovdje kao dobar dan, vjeruj mi kada vidim u postu debilu, majmune da mi pritisak skoci na 200. Bez vrijedjanja, trolanja i prepucavanja. Vjerujem da smo u stanju to izvesti. LP.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 27 jun 2021, 21:16

admin je napisao/la:
27 jun 2021, 19:00
timpramosavePla je napisao/la:
27 jun 2021, 18:25
admin je napisao/la:

Nije ljutnja. Tu sam ja, ne vidite me. Ne zelim da se mnogo petljam, a tu je i moderator koji radi svoj posao. Forum postoji kako bi se razmijenila misljenja. Gasit ga treba ako svi clanovi na odredjenoj temi isto misle. Pretjeruje se pocesto, pojedinci zele svakom loncu biti poklopac, neki drugi se trude da uniste forum i tako iz dana u dan. Posao administracije je da to sprijeci. Vrijedjanja su ovdje kao dobar dan, vjeruj mi kada vidim u postu debilu, majmune da mi pritisak skoci na 200. Bez vrijedjanja, trolanja i prepucavanja. Vjerujem da smo u stanju to izvesti. LP.
Pa evo ti odmah ispod tebe komentar u kojem jedan od dezurnijih trollera drugog tabora odmah proziva druge ljude nazivajuci ih Molerima. I to je jedan znak unistavanja foruma. Daj moderatoru vece ovlasti, brisanje postova ne pomaze. Omoguci hladjenje bar na 24h, pa ce biti bolje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 18 gostiju.