Gdje god dođem da procitam nešto, ti si vec tu i nalupetao gomilu gluposti, de se malo normalizuj

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Stavi me na ignore ako ti smeta, šta da ti kažem
Boli te qrc šta ja radimShategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:03Stavi me na ignore ako ti smeta, šta da ti kažem![]()
Kako me pratiš, jesam li šta napisao eto tebe da mi nešto skrećeš pažnju...ko kakav dežurni policajac.
Valjda ima neko ko je zadužen za to ako ne pišem šta treba, ako nema onda ti sigurno nisi.
Uživio si se u nekakvu ulogu koja ti nije data, kontaš, ne?
Boli i tebe šta pišem. Pisaću šta mi je ćejf, jes Ćuolet3 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:05Boli te qrc šta ja radimShategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:03Stavi me na ignore ako ti smeta, šta da ti kažem![]()
Kako me pratiš, jesam li šta napisao eto tebe da mi nešto skrećeš pažnju...ko kakav dežurni policajac.
Valjda ima neko ko je zadužen za to ako ne pišem šta treba, ako nema onda ti sigurno nisi.
Uživio si se u nekakvu ulogu koja ti nije data, kontaš, ne?praticu te i opominjati na svakom koraku jer mi se može tako, eto.
Šae, haj navali na šake.
Ovako mislim prodaliGoretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:46Kako mislis prodali, zasto nije rijesio tekmu kada je isao sa Neuerom 1vs1 kad ga vec saigraci prodaju?Rajaz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:34Pogledaj saigrače ?Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:13
Necemo mjesat kruske i jabuke. Ronaldo ima vise LP i Euro i LN sa reprezentacijom sto je velika stvar. Pronadji saigrace Messija u ARG 14' i Ronaldove u POR 16'. Spejs satl su Argentinci bili. Nerealno zvuci da lik nema nista sa repkom. Kad na to dodas da se CR dokazao u jos 2 lige sve ti bude jasnije. Valja uzeti EPL kakav god da je United bio, pa jos LP sa njima, pa gdje je Italija i Scudetto, pa La Liga, Kup Kralja, 3LP zaredom. Golove da ne spominjem to vec znate valjda. Jednostavno je veci igrac CR, Messi je talenat kakav se nece roditi vise nikad ali dzaba kad ga je ovaj nadjacao.
Pa jednog su saigrači prodali, a drugom su donijeli titulu nakon što je izašao u 25-toj minuti. Neko nam je haman prespavao finale, a diskutovao bi![]()
Valja uzeti EPL sa najjačom ekipom Evrope. Dobar argument, za dijete iz obdaništa.
Igrali su u La ligi 9 godina jedan protiv drugog. Messi ima 6 liga, Ronaldo 2.
Golove da ne spominješ ? Koje golove ?
Pošto Messi ima bolji prosjek golova u apsolutno svim takmičenjima izuzev reprezentativnih, a igra 30 metara dalje od gola.
Dao je, bio je prosječan na Euru 2016-te. U finalu je dao koliko i ti pored malog ekrana.
Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:46Pa eto ako je Rona igrao u najjacoj ekipi, s kim je onda Messi igrao? Sa Cocalicem, Besicem, Todorovicem?
Najjaca generacija Barce ikad, sve sami osvajaci sa njim igrali iz Spanske reprezentacije. Nije bilo pozicije da nije dobro pokrivena. I opet nije postigao u LP ono sto je Ronaldo postigao. Taj Man.Utd je bio dosta slabiji od Messijeve Barce.
Unitedom koji je tih godina bio ubjedljivo najjača ekipa ne samo Engleske, nego Evrope.
Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:46Kakvi sad prosjeci se gledaju? Nemoj kao lucky na tenisu pocet samo procente izvlacit. Zbir golova se gleda, mene procenti ne interesuju niti bilo koga drugog. Za 20 godina te nece niko pitat koliko je ko u prosjeku zabijao, vec koliko je ko ukupno golova isporucio.
Drži se ti kladare, to ti najbolje ide
Ma to je ok nego sa aspekta igre,ono prigovara se Portugalu da ruzno igraju a oni su mozda cak i gori po tom pitanju
Slažem se, okrenimo se utakmici Hrvatska - Španija
Bio nekad ali gledajući Ronalda i njegove uspjehe u svim timovima gdje je igrao morao sam promjeniti mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.