Ne lazi narod, majica je sa Sirano pijace.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:30Da znaju kupiti majicu na Markalama za 3 KM i nalijepiti na njih inicijale trenera, logo kluba i generalnog sponzora. To je najveca pozitiva trenutno u klubu.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Tuzla ce biti bas jaka ove godine,Borac standardno dok je Vice ne moze mu niko nistaBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:19Stanojević izgleda u Borac prelazi, Štilić takođe ima ponudu Borca i Tuzle.
Ima li đe moderatora da banuje ovog @feru, samo potpucava ljude da se svadjaju...fera je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:33Ne lazi narod, majica je sa Sirano pijace.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:30Da znaju kupiti majicu na Markalama za 3 KM i nalijepiti na njih inicijale trenera, logo kluba i generalnog sponzora. To je najveca pozitiva trenutno u klubu.![]()
I jedni i drugi finansijski jaci klub od nas. Zamisli azmir i rs jaci od vijetnamskih miliona.samoSA je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:40Tuzla ce biti bas jaka ove godine,Borac standardno dok je Vice ne moze mu niko nistaBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:19Stanojević izgleda u Borac prelazi, Štilić takođe ima ponudu Borca i Tuzle.
Postavljam jedno pitanje, ako moze neko punoljetan da mi odgovori, savjestan gradjanin i navijac FKS:
Gdje su pare?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Skuplja je na Siranu za 0.50KM, zato i kazem dobar posao kluba.fera je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:33Ne lazi narod, majica je sa Sirano pijace.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:30Da znaju kupiti majicu na Markalama za 3 KM i nalijepiti na njih inicijale trenera, logo kluba i generalnog sponzora. To je najveca pozitiva trenutno u klubu.![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ima opcija kod nas u veznom. Susic, Djokanovic, Sevelj, Salcin, Ramic, Hodzic, Sabljica, Adukor?, pa i Oremus sa beka moze uskociti. Dosta. Moza jos jedan igrac kao Kapic i to je to. Ali, potrebniji su nam lijevi bek, krilo/spic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ima ih dosta, ako ko zeli da ih vidi.
I ovaj forum je ogledalo naseg drustva i nas samih. Vecina raje su postali isfrustrirani, zajedljivi, pesimisticni, ljubomorni na sve i svasta.
Bolesno drustvo i ljudi.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Jedini razlog što je Stanojević bliži Borcu su pare i ništa drugo. Klub koji je prije dvije, dok smo mi slavili duplu krunu, slavio osvajanje lige Republike Srpske, danas je ispred nas finansijski. Buljubašićki i Ilievskom se familije sjetim još jednom.
Vidi ovog do neki dan tjerao moderatora ali ni on ti ne moze pomoci kad mene admin stiti.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:42Ima li đe moderatora da banuje ovog @feru, samo potpucava ljude da se svadjaju...fera je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:33Ne lazi narod, majica je sa Sirano pijace.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:30
Da znaju kupiti majicu na Markalama za 3 KM i nalijepiti na njih inicijale trenera, logo kluba i generalnog sponzora. To je najveca pozitiva trenutno u klubu.![]()
Samo tako nastavi pa ces uskoro dobiti pp od administracije, pod lupon si vec neko vrijeme.
You are someone else I am still right here
Igrač koji nije mogao biti standardan u drugoj ligi Turske, nije za FKS.... Za Borac i možda jeste pojačanje...Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:54Jedini razlog što je Stanojević bliži Borcu su pare i ništa drugo. Klub koji je prije dvije, dok smo mi slavili duplu krunu, slavio osvajanje lige Republike Srpske, danas je ispred nas finansijski. Buljubašićki i Ilievskom se familije sjetim još jednom.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ja se nadam da je istina. bez veze igrac + stranac
Zoran28 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:53OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:44A odakle ti to da je nekome drago što se ovo dešava? Znaju svi i lahko se moze povjeriti koliko sam ja podrzavao ovu upravu dok nisu pocele izlaziti na cistac sve njihove greske, kradje i namjerno ili nenamjerno gubljenje love sa svake strane. Vrlo lahko za provjeriti. Ali ako se oci budu zatvarale na ocito neznanje u vodjenju kluba, na vodjenja kluba u propast i ambis, na stavke u ugovoru pojedinih iz menadjmenta koje su abnormalne i za zatvorskih kazni to nije ljubav prema klubu, nego direktno pomaganje tim kojih boli k za Sarajevom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Nisam netko ko podržava, bilo kakvu, upravu. Podržavam i svim srcem volim Sarajevo, tako da mi nije drago kada pročitam da je netko, jer mu dugujemo, otišao, da, možda, nećemo predstaviti dresove 1. jula, da se duguju plate ili bilo šta slično. Ovde ima dosta osoba koji jedva čekaju da objave neku lošu vijest, pa kao retoričko pitanje postavi, a on pun sebe zna odgovor.
To je po meni likovanje, i uživanje u trenutnoj situaciji.
Naravno da ovdje ima i Husrefovih pulena, bilo je i Ibrakovicevih preletaca prije pa se sjetimo Bgmi bilo ih je za koje je i Dino dobro radio, kao sto i sada ima Sabrininih satelita pa se kasnije sve saznalo.
Halo oni su u klubu toliko dugo i ne mogu obezbijediti plate igracima bez pomoci Nama. Pa moze tako svako biti u klubu iz cisto samoapromocije i bez trunke odgovorosti. Milion koordinatora, asistenata, administracija kao da smo Bayern...
Koliko god vas uvjeravali da klub funkcionise dobro, ON NE FUNKCIONISE DOBRO. I to svako normalan moze vidjeti. Pa uspjeli su upropastiti budjet kluba sa kojim je Rijeka pobijedila Stutgarta i igrala Evropsku ligu.
Ako nastave ovako neka nam je Bog na pomoci...
A za ovog majmuna od Zorana, Sabrininu lezbaču mogu reci da ce predstaviti dresove koje su dobili kao urnek, ali dok se ne isplati carina igraci nece trenirati u novoj opremi. Pa jel ih stid sto su prvotimci opremu za utakmicu protiv Slobode zaduzili od Juniora jer nisu imali ni jednog dresa da im daju. Jel ih stid da Sablic nosi Jeleskovicevu opremu?
tOrike, ovo GS znaci Geldin Sjeleskovic, pretpostavljam![]()

Vako oni i dobijaju polovne informacije.
Vide na prvom treningu opremu pogresnj, i misli da je to tako.
Na isti fazon dobijaju informacije o losem stanju u klubu, prirom optuzujuci ljude a ne znaju sta je problem ustvari. Al dobro.
Dusmana ima vise u nasim redovima nego sa strane.
ma da, hajmo se baviti tom retorikom.Red1946 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:57Igrač koji nije mogao biti standardan u drugoj ligi Turske, nije za FKS.... Za Borac i možda jeste pojačanje...Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:54Jedini razlog što je Stanojević bliži Borcu su pare i ništa drugo. Klub koji je prije dvije, dok smo mi slavili duplu krunu, slavio osvajanje lige Republike Srpske, danas je ispred nas finansijski. Buljubašićki i Ilievskom se familije sjetim još jednom.
golman koji nije mogao biti ni na klupi u mladost faking doboj kaknju sada je naš prvi golman. AHA
NEMA NAZAD
Sad ce Stanoje sa lesinarima vodit navijanje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Reci nam, obraduj nas?
Koje su to pozitivne stvari kojih ima dosta?
Bez zayebancije, jel nešto više znaš ili?
Za mene bi pozitivne vijesti bile da su pare obećane od Nama i da će transakcija uskoro biti.
Pozitivna vijest bi bila da se radi na rješavanju problema sa platama.
Pozitivna vijest bi bila da se bar dio plata isplatio.
Pozitivna vijest bi bila da Đokanovića žrtvujemo i prodamo pa da riješimo dugove.
Pozitivna vijest bi bila jasna i navijačima javno predstavljena strategija razvoja kluba u daljem periodu.
Pozitivna vijest bi bila transparentnost.
Pozitivna vijest bi bila ispunjena i dugo čekana pojašnjenja uprave u vezi stadiona, pitanja navijača i strategije razvoja kluba.
Pozitivna vijest bi bila priznanje grešaka i davanje do znanja da se toga svjesno i da se znaju rješavati ti problemi koji su nastali zbog vlastitih grešaka.
Pozitivna vijest bi bila dovođenje najboljih mladih igrača u akademiju.
Pozitivna vijest bi bila dovođenje stručnih trenera u akademiju.
Pozitivna vijest bi bilo kresanje troškova otkazima nepotrebnih kadrova u administraciji.
Pozitivna vijest bi bila borba uprave za što većim brojem navijača u prvom kolu evropske konf. lige koja je uskoro.
Pozitivna vijest bi bila odlazak na pripreme i češće prijateljske utakmice zbog uigranosti.
Pozitivna vijest bi bila priča o novim igračima i potencijalnim pojačanjima.
...
Ja ništa od tog nisam primjetio da se pomiče sa mrtve tačke, ako ima šta od toga, obraduj nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne računajte na adukora, čovjek je još uvijek u gani
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Stanojevic je qratz od igraca nakon povrede oka.Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:54Jedini razlog što je Stanojević bliži Borcu su pare i ništa drugo. Klub koji je prije dvije, dok smo mi slavili duplu krunu, slavio osvajanje lige Republike Srpske, danas je ispred nas finansijski. Buljubašićki i Ilievskom se familije sjetim još jednom.
-
- Kontakt:
O kanal
16:20
Sablic gost
Pricat ce i o ambicajam Sarajeva
16:20
Sablic gost
Pricat ce i o ambicajam Sarajeva
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, insimadop, nedimmmm1337, sekac i 81 gost.