Ma nista od njega onda
8-9 dana do Evropske utakmice njega jos nema ni na pripremama i ne konta se vracati izgleda
Sve mi se cini da ide raskid ugovora...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nista od njega onda
Siguran sam samo, da novinar Sablića nece pitati o pojačanjima na Koševu, sve ostalo pa makar to bila i največa glupost, ce ga pitati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2021, 15:34O kanal
16:20
Sablic gost
Pricat ce i o ambicajam Sarajeva
Nabroj mi neke brate, pa ću ja o njima pisati i biti optimista.
Hajd navedi dvije,tri molim te da se malo rasteretimo od ove negative.
Šta Ilijevski ima sa tim? Čovjek je predsjednik skupštine - znači predsjedava skupštinom. Ne znam kako je tačno statutom definisano ali otprilike on zakazuje i vodi skupštine. Ako bi Kasum i ostala škvadra iz upravnog odbora htjela da Nam izgubi bilo kakav pravni uticaj na FK Sarajevo jedino što moraju je kidnapovati Ilijevskog i to je to.Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 14:54Jedini razlog što je Stanojević bliži Borcu su pare i ništa drugo. Klub koji je prije dvije, dok smo mi slavili duplu krunu, slavio osvajanje lige Republike Srpske, danas je ispred nas finansijski. Buljubašićki i Ilievskom se familije sjetim još jednom.
Sto ne da pare u klub vise?
Tacno tako. Ko god ti se nakaci na komentar, sam se pronasao u ovome.
Novinaru zabranili da pita o pojacanjimaHistoricar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 15:59Siguran sam samo, da novinar Sablića nece pitati o pojačanjima na Koševu, sve ostalo pa makar to bila i največa glupost, ce ga pitati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2021, 15:34O kanal
16:20
Sablic gost
Pricat ce i o ambicajam Sarajeva
joj evo opet onaj ljakse odgovara,popusti bola,mozes imati hljeba i bez sabrine
trebalo je stanojevica i gavrica dovesti po meni doktori igre za ševala i onog balavca malog.Historicar je napisao/la: ↑29 jun 2021, 16:36On i Ševelj ce cuda praviti kao dvojac zadnjih veznih, nece biti nikakav problem sto Ševelj tu poziciju u Hajduku 2 nije skoro nikada igrao.
Cekalo se godinama na ovo pa sad ko s lanca pustenifeniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2021, 16:44SItuacija jeste losa naravno.
ALI koji idiot moras bit da to ismijavas da hranis time da pises samo negativu ..
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hotonjskimaher, insimadop, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 77 gostiju.