FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 29 jun 2021, 19:45

Admir74 je napisao/la:
29 jun 2021, 18:58
Štila se mora zadržati u ekipi po meni. To je ogromno pojačanje.
Ako natjeramo da ove varalice iz UO lete odmah,ostaće,u protivnom mrka kapa,tako razmišljaju i igrači i uposlenici.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2021, 19:53

Azzuri je napisao/la:
29 jun 2021, 19:32
Ma da se ne lazemo nije bi Bekrija cvjecka...al covjek voli Zelju i vidi se da je mentor mladim igraca i da se trudi oko njih, svaki put kad je dolazio nije igrao za neke ogromne cifre..kad se sve skupi i oduzme u ovoj prosloj jadnoj sezoni nas najbolji igrac s toliko godina i tako mizernom placom...ocekivali smo svi da ce tako nekako bit i sa Štilom al jbg.
Ma naravno da nije, imao je ispada, ali u ovom je momentu pokazao da je najveci Zeljovac od svih njih. On je u godinama gdje ga i najmanja povreda moze sjebati i ugroziti mu zdravlje i sve, ali odigrat ce pa sta Bog da i njemu i nama. Tako za mene treba da razmislja svako ko voli klub. Uradis ono sto je do tebe da si cist i mirne savjesti, a ostali kako ce nije u tvojoj moci. Stilic ocigledno ledja okrece zbog UO i to u momentima kad su izvjesne promjene. Meni je vise izvjesno da je namirisao pare kod Husica i da samo trazi izgovore. On zadnje utakmice nije ni zelio da igra, a kapiten.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 jun 2021, 19:58

Almir Memic je tuzio klub zbog neisplacenih plata.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 29 jun 2021, 20:01

Otvoren je jug sutra, valjalo bi da dode sto vise raje..da pokazemo da smo tu ipak.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 29 jun 2021, 20:04

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2021, 19:53
Azzuri je napisao/la:
29 jun 2021, 19:32
Ma da se ne lazemo nije bi Bekrija cvjecka...al covjek voli Zelju i vidi se da je mentor mladim igraca i da se trudi oko njih, svaki put kad je dolazio nije igrao za neke ogromne cifre..kad se sve skupi i oduzme u ovoj prosloj jadnoj sezoni nas najbolji igrac s toliko godina i tako mizernom placom...ocekivali smo svi da ce tako nekako bit i sa Štilom al jbg.
Ma naravno da nije, imao je ispada, ali u ovom je momentu pokazao da je najveci Zeljovac od svih njih. On je u godinama gdje ga i najmanja povreda moze sjebati i ugroziti mu zdravlje i sve, ali odigrat ce pa sta Bog da i njemu i nama. Tako za mene treba da razmislja svako ko voli klub. Uradis ono sto je do tebe da si cist i mirne savjesti, a ostali kako ce nije u tvojoj moci. Stilic ocigledno ledja okrece zbog UO i to u momentima kad su izvjesne promjene. Meni je vise izvjesno da je namirisao pare kod Husica i da samo trazi izgovore. On zadnje utakmice nije ni zelio da igra, a kapiten.
Više Štlić voli klub od Bekrića ali ne može niko bez plate igrati

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2021, 20:06

bojamora je napisao/la:
29 jun 2021, 20:04
Nema je ni Bekric pa igra. Pokazao je Stilic koliko voli, ali na jeziku samo.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 29 jun 2021, 20:09

Pa voli on Zelju, samo sto vise voli Azmirov kes..

Od onog da u ovoj ligi moze igrati samo u Zelji do ma moze bilo gdje samo daj pare..
Pročepit će negdje.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 29 jun 2021, 20:12

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2021, 20:06
bojamora je napisao/la:
29 jun 2021, 20:04
Nema je ni Bekric pa igra. Pokazao je Stilic koliko voli, ali na jeziku samo.
Nigdje Stilicu nije bilo kao u Zelji ,malo trckara izvedi4-5 kornera i 170 000 u dzep.Aferim kapitenu usta ti se naserem

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 29 jun 2021, 20:13

UBIPITAR je napisao/la:
29 jun 2021, 19:45
Admir74 je napisao/la:
29 jun 2021, 18:58
Ako natjeramo da ove varalice iz UO lete odmah,ostaće,u protivnom mrka kapa,tako razmišljaju i igrači i uposlenici.
Znas i sam da je to trenutno nemoguce. Klub je doveden u takvu situaciju da je prisiljen da trpi te varalice minimalno jos 3 sedmice. Poslije toga valjda idu promjene Sutra je online skupstina i tek treba da se prihvate ostavke sadasnjih ljudi iz skupstine, pa onda se bira komisija za izbor delegata, pa onda ima i rok za prijavu za potencijalno nove clanove skupstine pa kad komisija izabere 54 clana tek onda se moze razmisljati o novoj upravi.

Ove promjene je trebalo mnogo ranije uraditi a mi smo zestoko zakasnili..

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 29 jun 2021, 20:19

Treba Štilića ostaviti, na stranu prošlu sezonu, čovjek je klasa za ovu ligu... Ali i prošle sezone je najbolji strijelac i asistent lige
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2021, 20:20

MojaMalenkost je napisao/la:
29 jun 2021, 20:09
Od onog da u ovoj ligi moze igrati samo u Zelji do ma moze bilo gdje samo daj pare..
On ce u drugom kolu igrati protiv Zelje. Da je ta ljubav jaka toliko razmisljao bi da ako ne moze negdje vani zavrsit ce karijeru. Ne moze ili nece Zelji da pomogne iz ovog ili onog razloga, ali nece nikome onda u ovoj ligi.

Isto Sinisa.
Eno pise na instagramu: "Zao mi je sto sam jedan od onih koji napustaju klub iako sam imao zelju da svoju karijeru okoncam bas ovde, sa ovim grbom." Jarane, da ti je zao ne bi napustio.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 29 jun 2021, 20:32

Oni svi imaju porodice i trebaju im pare, tako da ih razumijem što odlaze
PS u koliko je sutra tekma?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 29 jun 2021, 20:44

U kolko je utakmica sutra?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 jun 2021, 20:47

18:00
@igrajlopte 🐦

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 29 jun 2021, 21:01

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2021, 20:20
On ce u drugom kolu igrati protiv Zelje. Da je ta ljubav jaka toliko razmisljao bi da ako ne moze negdje vani zavrsit ce karijeru. Ne moze ili nece Zelji da pomogne iz ovog ili onog razloga, ali nece nikome onda u ovoj ligi.

Isto Sinisa.
Eno pise na instagramu: "Zao mi je sto sam jedan od onih koji napustaju klub iako sam imao zelju da svoju karijeru okoncam bas ovde, sa ovim grbom." Jarane, da ti je zao ne bi napustio.
Ma neka idu, ko ih yebe.. Samo neka ne smaraju sa patetikom i pricama o ljubavi i lojalnosti.. Sinisa je tu pet godina i s obzirom na ovu povredu ko zna bi li od njega imali ikakve koristi vise.. Stila je drugi par cipela.. On je finansijski osiguran.. Nakupovao se nekretnina da samo od kirija moze fino zivjeti i ne nacinjati stekove. Potreban je klubu, a on bira prvog koji ponudi pare.. A satro sa pricom kako samo u Zelji moze igrati, kako je zeljino dijeti, kako mu je stari zeljovac.. Obicni placenik ko i svi ostali koje smo ukivali u zvijezde..
Pročepit će negdje.

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 29 jun 2021, 21:02

LjoZee je napisao/la:
29 jun 2021, 20:20

Isto Sinisa.
Jarane kako ne razumiješ, kod nekih igrača uopšte nije novac u pitanju nego poštovanje, kad ti neko duguje 7-8 plaća, valjda je red da te nazove, normalno komunicira s tobom, izvini ti se za kašnjenje, zamoli za dogovor. Zecu i Stilicu nije problem novac nego minimum poštovanja koje nisu imali zadnjih pola godine. Klub nije znao da stane iza ekipe iako joj je dugovao 5-6 plata... Loše ih krenulo u polusezoni al nisu imali nikakvu podršku da se dignu.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 29 jun 2021, 21:09

Ja shvatam razocarenje i znam da je Stila kao kapiten najzasluzniji sto su igraci potpisali reprogram, ali on se trebao izdici iznad ovog crnila, trebao dizati suigrace, a i javno progovoriti o javasluku koji se desava.. Ne moze biti ispravno napustati klub onda kad si mu najpotrebniji..
Pročepit će negdje.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 29 jun 2021, 21:16

Nas su ovi što nas vole i doveli do ovog, de neka nađu nekog ko nas ne voli, da prodišemo.

iguita

Post Postao/la iguita » 29 jun 2021, 21:24

[quote=Brkooo post_id=8402055 time=1624990387 user_id=47351]
[quote=UBIPITAR post_id=8401945 time=1624988736 user_id=44163]
[quote=Admir74 post_id=8401817 time=1624985883 user_id=44438]
[/quote]

[/quote]

Znas i sam da je to trenutno nemoguce. Klub je doveden u takvu situaciju da je prisiljen da trpi te varalice minimalno jos 3 sedmice. Poslije toga valjda idu promjene Sutra je online skupstina i tek treba da se prihvate ostavke sadasnjih ljudi iz skupstine, pa onda se bira komisija za izbor delegata, pa onda ima i rok za prijavu za potencijalno nove clanove skupstine pa kad komisija izabere 54 clana tek onda se moze razmisljati o novoj upravi.

Ove promjene je trebalo mnogo ranije uraditi a mi smo zestoko zakasnili..
[/quote]

Neka sutra ovaj saziv skipstine na prvoj tacki smjeni UO i No zatim imenuje krizni stab od 3 clana koji ce voditi klub do imenovanja novog UO i NO .Zatim po tacki 2 raspustiti skupstinu postojecu i imenovati komisiju za izbor nove skupstine i dati rok od 8 dana da se pristigle prijave rijese i organizuje u tom roku nova skupstina.Eto brzi.nacin ako ima volje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jun 2021, 21:24

Pametinikaddosta je napisao/la:
29 jun 2021, 21:02
Jarane kako ne razumiješ, kod nekih igrača uopšte nije novac u pitanju nego poštovanje, kad ti neko duguje 7-8 plaća, valjda je red da te nazove, normalno komunicira s tobom, izvini ti se za kašnjenje, zamoli za dogovor. Zecu i Stilicu nije problem novac nego minimum poštovanja koje nisu imali zadnjih pola godine. Klub nije znao da stane iza ekipe iako joj je dugovao 5-6 plata... Loše ih krenulo u polusezoni al nisu imali nikakvu podršku da se dignu.
Kakvo postovanje, a kao kapiten vidis da klub ne moze dovesti nikoga i da moze i tvoj odlazak znaciti da nece imati ni za zapisnika igraca? Zbog jednog Hasanbegovica ili koga god okrece ledja klubu. Ovaj UO bukvalno za mjesec, mjesec ipo moze biti bivsi kad se sastavi Skupstina. Tad odose ovi, a on ce iz Tuzle gledati klub koji kao voli kako nema igraca i Bekrica koji ce zaginut jer nema ga ko zamijeniti. Vise ljudi nisu bitni vec klub. Puno je ovaj klub dao nekima kad im je mozda bilo najgore, a sad kad je njemu najgore bjeze od njega.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.