FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prethodnih godina sve neki igraci su bili kao u grckim mitovima izginuli od ljubavi prema klubu a vidjeli krompir od njih daj neke koji ne moraju teatralno ginuti nego da covjek vise vidi neke koristi prodje mi zivot prateci razne bevabe , elsnere, blazevice, celikovice u zelji ono jednu sezonu daj mi normala ekipu koja gine i igra dobro da se rodim
Davno sam ja to rekao, većina ovih što su i što se kletu u ljubav prema Želji na kraju ispadnu najgori. Pa bolje se prema klubu odnose igrači, treneri i ljudi koji nemaju ni 1% dodirnih tačaka sa klubom !Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 jun 2021, 21:16Nas su ovi što nas vole i doveli do ovog, de neka nađu nekog ko nas ne voli, da prodišemo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zaboravite već jednom to da neko voli Želju toliko da će ga staviti ispred ličnih interesa
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sta mozemo ocekivati sutra od skupstine ?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- SoulEclipsee
- Kontakt:
E cuj u usta mu se...kako te nije stid napisati nesto ovakvo on je nase dijete ..Mnogi su zaboravili koliko nam je radosti donio sezone 2019,sve se brzo zaboravi..Gazili kone,taman korak do titule bili i prekidose nam ligu i posle toga idemo u krah..Niko nece igrati djaba pogotovo u ovakvom ludom vaktu,ovde su neki mnogo toga zaboravili i samo lupaju u prazno.
Kapetan ne napušta brod koji tone, a naš kapetan naš brod napušta !SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 22:01E cuj u usta mu se...kako te nije stid napisati nesto ovakvo on je nase dijete ..Mnogi su zaboravili koliko nam je radosti donio sezone 2019,sve se brzo zaboravi..Gazili kone,taman korak do titule bili i prekidose nam ligu i posle toga idemo u krah..Niko nece igrati djaba pogotovo u ovakvom ludom vaktu,ovde su neki mnogo toga zaboravili i samo lupaju u prazno.
Jedan na jedan igraj Ivane, Amar Amar Osim Osim, Štilic semir unosi nemir...sve se to pjevalo, dizali se u nebesa pa sta na kraju bi? Naravno ne umanjem nista svi su nam donosili radost, al od proslosti se ne zivi, a ni od starih zasluga i to je nas problem. Sta imamo u sadasnjosti od tog sto je konkretno Štila prepišao ligu kad je tek dosao, kad u sljedecoj sezoni nije se oznojio i evo ode na ruzan nacin??SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 22:01E cuj u usta mu se...kako te nije stid napisati nesto ovakvo on je nase dijete ..Mnogi su zaboravili koliko nam je radosti donio sezone 2019,sve se brzo zaboravi..Gazili kone,taman korak do titule bili i prekidose nam ligu i posle toga idemo u krah..Niko nece igrati djaba pogotovo u ovakvom ludom vaktu,ovde su neki mnogo toga zaboravili i samo lupaju u prazno.
Stojan Vranjes je i polusezonu proveo u Prvoj ligi RS sa Borcem i sad ih nosi. Nas ce nas oplakivati brisajuci suze parama Azmira. Garant ce nam jos i gol zavaliti u drugom kolu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesu li legle pare od MTEL-a? Mogu li se one iskoristiti za neka dugovanja?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Stručni štab Tomislava Ivkovića čine : Armando Marenzzi (prvi pomoćnik), Adin Mulaosmanović (drugi pomoćnik) i Anel Hidić (kondicioni trener).
- PointBlank
- Kontakt:
Previse ste subjektivni u ocjenjivanju situacije. U situaciji gdje neko tvrdi da klub, tj uprava i ljudi zaduzeni za te stvari, nikad nisu obavili razgovor s igracima i bar predlozili nesto, ja cu stati na stranu igraca. I vi ovdje se svi busate u prsa da volite Zelju, pa mozes na prste jedne ruke izbrojati ko sta konkretno radi, sem osudjivanja i prosudjivanja na forumu, sirenja propagande, osmisljavanje sto kvalitetnijih uvreda i psovki.
Ja sam isto mislio da su igraci problem, ali kako se karte otvaraju…. I vi se kunete u Badzaka, a fol izjavio da igraci nisu ispostovali dogovor xD
I kakva je to prica osigurao buducnost i zivot, pa sad treba na mobu igrati?! Zamisli zaradis penziju i odes u firmu jos raditi jer ih nako volis? Glupost.
Ja sam isto mislio da su igraci problem, ali kako se karte otvaraju…. I vi se kunete u Badzaka, a fol izjavio da igraci nisu ispostovali dogovor xD
I kakva je to prica osigurao buducnost i zivot, pa sad treba na mobu igrati?! Zamisli zaradis penziju i odes u firmu jos raditi jer ih nako volis? Glupost.
Nase dijete nam uze 250 000 za dvije godine a oznojio se nije.Imao je 4 puta vecu plsatu od SadikovicaSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 22:01E cuj u usta mu se...kako te nije stid napisati nesto ovakvo on je nase dijete ..Mnogi su zaboravili koliko nam je radosti donio sezone 2019,sve se brzo zaboravi..Gazili kone,taman korak do titule bili i prekidose nam ligu i posle toga idemo u krah..Niko nece igrati djaba pogotovo u ovakvom ludom vaktu,ovde su neki mnogo toga zaboravili i samo lupaju u prazno.
Jesu li se igraci izvinuli navijacima sto pola godine nisu nikoga dobili,ima li tu postovanjaPametinikaddosta je napisao/la: ↑29 jun 2021, 21:02Jarane kako ne razumiješ, kod nekih igrača uopšte nije novac u pitanju nego poštovanje, kad ti neko duguje 7-8 plaća, valjda je red da te nazove, normalno komunicira s tobom, izvini ti se za kašnjenje, zamoli za dogovor. Zecu i Stilicu nije problem novac nego minimum poštovanja koje nisu imali zadnjih pola godine. Klub nije znao da stane iza ekipe iako joj je dugovao 5-6 plata... Loše ih krenulo u polusezoni al nisu imali nikakvu podršku da se dignu.LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 20:20On ce u drugom kolu igrati protiv Zelje. Da je ta ljubav jaka toliko razmisljao bi da ako ne moze negdje vani zavrsit ce karijeru. Ne moze ili nece Zelji da pomogne iz ovog ili onog razloga, ali nece nikome onda u ovoj ligi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2021, 20:09Od onog da u ovoj ligi moze igrati samo u Zelji do ma moze bilo gdje samo daj pare..
Isto Sinisa.
Eno pise na instagramu: "Zao mi je sto sam jedan od onih koji napustaju klub iako sam imao zelju da svoju karijeru okoncam bas ovde, sa ovim grbom." Jarane, da ti je zao ne bi napustio.
kad procitas komentare za Sinišu ono jel ratnik al nusra fronta u Siriji il fudbaler , i skontas u kolikim smo mi **** kad nam je lik koji nije znao centrirati i auta izvesti pet godina bio dobar igracKometa je napisao/la: ↑29 jun 2021, 22:50Jesu li se igraci izvinuli navijacima sto pola godine nisu nikoga dobili,ima li tu postovanjaPametinikaddosta je napisao/la: ↑29 jun 2021, 21:02Jarane kako ne razumiješ, kod nekih igrača uopšte nije novac u pitanju nego poštovanje, kad ti neko duguje 7-8 plaća, valjda je red da te nazove, normalno komunicira s tobom, izvini ti se za kašnjenje, zamoli za dogovor. Zecu i Stilicu nije problem novac nego minimum poštovanja koje nisu imali zadnjih pola godine. Klub nije znao da stane iza ekipe iako joj je dugovao 5-6 plata... Loše ih krenulo u polusezoni al nisu imali nikakvu podršku da se dignu.LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 20:20
On ce u drugom kolu igrati protiv Zelje. Da je ta ljubav jaka toliko razmisljao bi da ako ne moze negdje vani zavrsit ce karijeru. Ne moze ili nece Zelji da pomogne iz ovog ili onog razloga, ali nece nikome onda u ovoj ligi.
Isto Sinisa.
Eno pise na instagramu: "Zao mi je sto sam jedan od onih koji napustaju klub iako sam imao zelju da svoju karijeru okoncam bas ovde, sa ovim grbom." Jarane, da ti je zao ne bi napustio.

- plavousrcu
- Kontakt:
Sto se brigada razgoropadila. Sta kaze ovaj, dug Stilicu 170.000. Odmah se planinar kaci i kaze pa ko mu je dao tolikožu platu. Eto onda i drugog planinara a ustvari istog samo dok je nick promijenio i nadoveze se za Zeca. Istinu treba pisati. Uslove koje su dobili Stilic, Zec i Ramovic nisu dobili od Amara. Pitajte Badzaka koliko imaju. Samo istina!!!