FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije mi previše Mese zao, ali mi imamo samo mersu kao 1 spica, zamjene mu nemamo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti reci da nam je TA generalni. Mozda da i njima neko kaze da su nam generalni sponzori
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema veze branit cemo se,bitno je samo da ga ne primimoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:34Nije mi previše Mese zao, ali mi imamo samo mersu kao 1 spica, zamjene mu nemamo..

Znaći od skupih igrača,ostao je samo Sušič, zasada
-
- Kontakt:
Gdje Handžić završi ?
- robertkosar
- Kontakt:
Do sada jedan od pametnijih poteza uprave sto se tice Mesanovica
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nek zadnji ugasi svijetlo 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hebibovic i na treningu fuli sanse
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:10Opstanak sa ovim kršom od ekipe ipak nece doci u pitanje, za Evropu cemo morati zapeti, jer nas čeka teška borba sa konama, Zrinjskim i Tuzlom.Velež je ipak nekoliko stepenica iznad, o Borcu da ne govorim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:07U novoj sezoni i da svaku utakmicu 5 razlike gubimo ni Sablicu ni igracima se nema pravo a recibordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:03Ko bude htio nesto napisati protiv Sabljica i igraca kad budu loši rezultati, uvijek neka se sjeti ovo što uprava radi.
Ni Sablic ni igraci 1% nece biti krivi za lose rezultate

-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 jun 2021, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Puna podrska Upravi i direktorici.
Ko ne zna da razvuče jednu platu na 6mjeseci nek ide gdje je redovna plata.
Ko ne zna da razvuče jednu platu na 6mjeseci nek ide gdje je redovna plata.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad sam an zimu govorio da trofej nece bit nikakav napredak nisam bas na ovako crnilo mislio..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neka ide i kada je došao 90% navijača je bilo protiv njegovog dolaska.holyman je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:27Prije nego majmuncic zip (majmuncic je kompliment) nestane od stida i sramote, zamolio bih ga da citira sam sebe od prije 10 dana kada je svoje maloumne smajlije spamao na ovoj temi uz ismijavanje cinjenice da mesanovic odlazi. Sta majmuncicu imate reci o tome?
Jel ovo na FB ne smiju da postave video treninga 
Koliko god zla nam je nanijela ta garnitura ljudi, ipak su postavili temelje kluba bez dugova i nekim planom. Svoju sposobnost ova nakaza je upravo pokazala. Od nje ćemo se oporavljati godinama.
Ja ovdje oporavak vidim jedino da nas neko ozbiljan kupi,ove rastjera sve i krene iz pocetka praviti kako treba
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, mire971, nedimmmm1337, Tatamata1946, Vanja8 i 41 gost.