Tu smo Crni, "dje" gori ? Ode Husarin igrac,valjda su kriticari zadovoljni

Pare kasne, valjda se rijesi u narednih 5 dana, inace postaje alarmantno. Do sada je sve OK

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tu smo Crni, "dje" gori ? Ode Husarin igrac,valjda su kriticari zadovoljni
Nakon svega ovoga šte se izdešavalo u zadnja 4 mjeseca, neka se vrate na Patrick dresove koje smo nosili od 95 do 97, apsolutno mi je svejedno.U petak u Viječnici ce se ljudi iz kluba keslati od uha do uha, prosipati neke ublehe sa predstavnicima Erree, kako smo največi klub u državi, koji zaslužuje najbolje dresove........i ponašati se kao da sve cvjeta u i oko kluba.
Znači počeo si shvatati da nije baš situacija u klubu dobra, to me raduje
Sta dizete frku i lijecite bolesne ambicije. Imate NK Sisoje City a,tamo vam je i Kesoljub i nasladjute se njihovim uspjesima. Popustite ovaj forum malo i iskrene navijace kojima je FK Sarajevo svetinja a ne lazne legende Runde i KesoljubiSanchez1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:17Kad smo pisali treba Sabru otjerati unistit ce klub vi je podrzavali,sad kad doslo 5 do 12 onda se mi kao nasladjujemo,pa ko je podrzavao cijelo vrijeme ovo propadanje???meni ovaj gospodin pisao kako ja vrijedjam ljude u klubu zato sto napisem celavi umjesto Emir,a poslije par mjeseci on sam pise dobro je pa ode ova ubleha,tako sad i za Sabru isto,vi ste neprijatelji kluba kad ovo podrzavate.
Crni21 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:08Znači počeo si shvatati da nije baš situacija u klubu dobra, to me raduje![]()
Ovo ne mijenja cinjenicu da je Pejovic drugi dio sezone trebao provesti na tribinama a ne biti nezamjenjiv u prvih 11. Jedan od primjera.
Tesko da ce i prvi, sumnjam da ima ambicije da igra sa Krstom, Hebibom i slicnima u sezoni bez ambicija. Bolje ga i sad prodati nego iduce godine za duplo manje. Ugradit se u postotak i molit Boga da pokaze puni potencijal.Evander je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:38Andrej mozda i ostane, Fanimo ide 100%.
Znaš li ti, šta je sporazumni raskid ugovora ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:54Ja bi odmah prodo obojicu i to za mizernu cifru ako bi tim parama platili plate.
Pa nama igrači odlaze zbog plata, tužbom će dobit sve te neisplaćene plate plus će dobiti i dodatne pare jer su raskinuli ugovor zbog neispunjavanja obaveza kluba a imali su isti važeći i to na duži period.
Gubimo i igrača i ogromne pare.
pa stupčanica ide u tursku.Historicar je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:08Gradina ide na pripreme na Kupres, a mi ostadosmo zakucani za Butmir svo vrijeme![]()
![]()
Naravno da znam.fks74 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:06Znaš li ti, šta je sporazumni raskid ugovora ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:54Ja bi odmah prodo obojicu i to za mizernu cifru ako bi tim parama platili plate.
Pa nama igrači odlaze zbog plata, tužbom će dobit sve te neisplaćene plate plus će dobiti i dodatne pare jer su raskinuli ugovor zbog neispunjavanja obaveza kluba a imali su isti važeći i to na duži period.
Dobili su čiste papire za dug prema njima, tako da smo sa njima čisti. Isto tako sa ostalima, koji su imali ugovore.BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:15Naravno da znam.fks74 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:06Znaš li ti, šta je sporazumni raskid ugovora ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:54Ja bi odmah prodo obojicu i to za mizernu cifru ako bi tim parama platili plate.
ALI sporazumni raskid nije oprost dugova, nije oproštenje dugova i ostatka ugovora.
Ti smatraš da će Miličević i Mešanović oprostiti ove plate koje nisu dobili od početka godine, da će halaliti ostatak ugovora? Zašto bi to uradili kad tužbom mogu dobit sve, i papire i pare. Ugovor se mora ispoštovati.
Primjer:
Sporazumni raskid je i dogovor da se neisplaćene plate uplate lupam kroz 3 mjeseca a da se ostatak ugovora isplati pola, ne cijeli, lupam godinu dok se druga godina oprašta. I to je vid sporazuma.
Ne vidim razlog zašto nas navedeni igrači ne bi ogulili skroz, pogotovo kad svi znamo kakvi su menadžeri i šta sve rade a to je njihov poso.
Naravno, ja bi volio da njima ništa ne platimo ali nam ništa ne ide u prilog.
Ma sve ok,samo ako neko kritikuje pljuje nebitno,mozda zna nesto vise,ima neki razlog itd,ne mora znaciti da je iz neke licne koristi to sto pise,malo poslusajte i druge,a ne ko pojedinci ovdje,stanje katastrofalno syebalo se sve a on i dalje pise kako je sve ok,to samo moze neprijatelj kluba raditi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:22Ja sam podrzavao sve dok nisu neke stvari na vidjelo izasle. Ne znam sto si se uopste nasao pronadjenim, nisi uopste citiranSanchez1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:17Kad smo pisali treba Sabru otjerati unistit ce klub vi je podrzavali,sad kad doslo 5 do 12 onda se mi kao nasladjujemo,pa ko je podrzavao cijelo vrijeme ovo propadanje???meni ovaj gospodin pisao kako ja vrijedjam ljude u klubu zato sto napisem celavi umjesto Emir,a poslije par mjeseci on sam pise dobro je pa ode ova ubleha,tako sad i za Sabru isto,vi ste neprijatelji kluba kad ovo podrzavate.
Ja nisam rekao da podrzavam, ali isto tako mrzim ove miseve koje izlaze iz rupe kad je lose, a ovaj kamuflazn nije 2 rijeci napisao kad smo imali polusezonu iz snova, e tu ja problem vidim. A znas i ti, i ja, sto je njemu ova uprava smetala, prije ikakvih losih rezultata
Niti sam bot, niti ista, i ja podrzavam, tjeram onako kako vidim situaciju. Da me bar neko placa za ovo sto pisem na forumu![]()
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, perodeformero, sekac i 19 gostiju.