FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Meni se sviđa kako Ivković priča , moramo još vidjeti kakav je što se znanja i taktike tiče, Zna li neko jesu li to Zec i Ramović definitivno bivši i da li Bojo ostaje.
Od 54 clana skupstine veceras je na vanrednoj online skupstini bilo samo 30 ljudi prisutno. Bruka i sramota je da se 24 covjeka nisu udostojila pojaviti(osim opravdano odsutnih). To je samo jos jedan od dokaza o kakvim se misevima tu radi i zbog cega je i mnogo ranije trebalo raspustiti ovakvu skupstinu.
Ovo veceras bi trebao da bude prvi korak ka stabilizaciji kluba. Otvorena su vrata svim sposobnim i finansijski jakim Zeljovcima. Nadam se da ce shvatiti koliko je vazno da udju u klub i da Zelju vrate na pravi put.
Ne zelim vise da slusam suplje price, patetisanja o ljubavi prema klubu, neke izgovore necu zbog ovog ili onog. Imate sad sansu i djelima pokazite koliko vam je stalo do kluba..
Ovo veceras bi trebao da bude prvi korak ka stabilizaciji kluba. Otvorena su vrata svim sposobnim i finansijski jakim Zeljovcima. Nadam se da ce shvatiti koliko je vazno da udju u klub i da Zelju vrate na pravi put.
Ne zelim vise da slusam suplje price, patetisanja o ljubavi prema klubu, neke izgovore necu zbog ovog ili onog. Imate sad sansu i djelima pokazite koliko vam je stalo do kluba..
Štila je obavio razgovore i vrlo je korektan bio, Uprava ima zadnju riječ, prepreka je veliki broj pogrdnih riječi i uvreda koje svaki dan prima Štila od "navijača". Smirite se više i ne trošimo ljude uzalud.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Meni je i Hiroš bio okej. Luka je bio isto solidan. Vidjeti ćemo nakon par utakmica dok igraci budu spremniji i odmorniji i kada protivnik bude bolji kako će tad igrati. Malića sam pratio, ali nije imao toliko lopti. I na kraju Bekrić...Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:23Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.
- Meraak1921
- Kontakt:
Treba biti realan , ako ne dodju bar 3 pojacanja, bicemo u donjem dijelu tabele i borit se sa Leotarom Posusjem Slobodom, pa cak i Sirokim, jer je i kod njih rasulo , vidjet cemo ..
- Bersaga
- Kontakt:
Hiroš je najbolji biodrzgemboadislic je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:54Meni je i Hiroš bio okej. Luka je bio isto solidan. Vidjeti ćemo nakon par utakmica dok igraci budu spremniji i odmorniji i kada protivnik bude bolji kako će tad igrati. Malića sam pratio, ali nije imao toliko lopti. I na kraju Bekrić...Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:23Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- kontrasviju
- Kontakt:
Travnjak je u lošem stanju od jeseni-zime 2019. godine. Do tada se jako dobro održavao, a ovo šta se radi (odnosno ne radi) u zadnjih godinu i po je sramota. Već se vidjelo tamo pred kraj prve polusezone 19/20 da to nije to, dovoljno je pogledati utakmice protiv Širokog (1-2) i Veleža (0-2). Prošle godine je teren "spasila" korona i pauza od tri mjeseca u period mart-juni, pa je zbog toga fenomenalno izgledao na ljeto i na početku sezone jer niko nije igrao na njemu. Čim je došlo lošije vrijeme stvorilo se blato ispred golova i kod aut linija. Sada je i neka bakterija se raširila pa imamo fleke po čitavom terenu. I bilo bi dobro, kad većemo nemamo para za održavanje, da se svaka prijateljska i veliki broj treninga ne održava na glavnom terenu jer on za to nije namijenjen.bojamora je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:31Šta bolan lažeš. Dok je Amar bio travnjak je odličan bio. Da nisi ti pjan il drogiran pa lupaš gluposti a misliš kao da si nešto pametno reko. Evo opet ti ponavljam da je teren bio odličan dok je Amar bio tu a ti nađi snimke pa pogledaj.ReX je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:34Pa covjece valja to odrzavati, pare! Odakle? Vidis da nema para za plate igracima, a kamoli da se ulaze u travnjak. Nisu eksera uboli za tri godine u klubu a jedva su cekali samo da se docepaju pozicija unutar kluba koji je napokon poceo da licno na ozbiljan fudbalski klub..
DaBogda im zadnji sampanjac bio svima, pogotovo klupskom neprijatelju broj 1..![]()
![]()
1921
Potpuno razumijem Štilu i podržavam ga. Znam da iskreno voli Želju. Treba samo biti svjestan da ti jadovi iza računara koji pljuju i vrijeđaju nisu nikakvi navijači Želje več obični jadni bolesnici koji nemaju pojma ni o čemu a nemaju ni mozga da shvate i kad im objasniš nešto. Ali takođe znam da oni samo prođu i odu jer nisu sposobni da shvate šta je to Željo i ljubav prema Želji koja se prenosi sa generacije na generaciju.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pisem Hiros, mislim MekićBersaga je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:58Hiroš je najbolji biodrzgemboadislic je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:54Meni je i Hiroš bio okej. Luka je bio isto solidan. Vidjeti ćemo nakon par utakmica dok igraci budu spremniji i odmorniji i kada protivnik bude bolji kako će tad igrati. Malića sam pratio, ali nije imao toliko lopti. I na kraju Bekrić...Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:23Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.![]()

-
- Kontakt:
Pretpostavljam da je mislio na Mekića. Koji je po meni najbolji na terenu bio.Bersaga je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:58Hiroš je najbolji biodrzgemboadislic je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:54Meni je i Hiroš bio okej. Luka je bio isto solidan. Vidjeti ćemo nakon par utakmica dok igraci budu spremniji i odmorniji i kada protivnik bude bolji kako će tad igrati. Malića sam pratio, ali nije imao toliko lopti. I na kraju Bekrić...Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:23Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Preko cega prima? Pa ne vjerujem da su bolesni ljudi toliko da mu bas pisu privatno na instagram..a jedan toliko iskusan igrac i takvog CV-a, nemoguce da ga dotice piskaranje 25 ljudi na 2 foruma realno..
Od foruma, na ulici , preko poruka i mreža itd. Hajmo spustiti lopticu. Treba nam onaj stari Štilić i iskustvo u ovoj ekipi. Malo nas je da imamo luksuz da tjeramo.
-
- Kontakt:
Samo vi njega branite, treba preimenovati stadion u Semirovo šetalište, mi ga doveli kao penzionera, u život vratili, aktivnom igranju, istrpili ga i sad ovako vraća.
Ne bojim se ja za njega, sve i da se dogovore sad, na prvo kašnjenje će njega od velike ljubavi prema klubu zaboliti ili peta ili loža, to nam je poznato.
I naravno, vući će za nos klub i ako pristane doći će kad se odrade pripreme jer zašto bi on trčao, nema smisla. Onda vas valja čitati kako je legenda ali nije on kriv što je nespreman.
Svi se vi sjetite rolanja protiv Slobode, i meni je ekstra bilo, ali kako nikom ne naumpade ono kad je spojio igrača Borca s golom, asistencija kao iz highlightsa.
Jedino je gore što tog ljenivca dogovaraju još uvijek ljudi koji su nesposobniji od njega.
Ne bojim se ja za njega, sve i da se dogovore sad, na prvo kašnjenje će njega od velike ljubavi prema klubu zaboliti ili peta ili loža, to nam je poznato.
I naravno, vući će za nos klub i ako pristane doći će kad se odrade pripreme jer zašto bi on trčao, nema smisla. Onda vas valja čitati kako je legenda ali nije on kriv što je nespreman.
Svi se vi sjetite rolanja protiv Slobode, i meni je ekstra bilo, ali kako nikom ne naumpade ono kad je spojio igrača Borca s golom, asistencija kao iz highlightsa.
Jedino je gore što tog ljenivca dogovaraju još uvijek ljudi koji su nesposobniji od njega.
Možda jes u ovom trenutku nehitna tema ali mene boli duša kad vidim do kakvog nivoa je travnjak na Grbavici doveden
Samo ne znam može li se vratiti stari sjaj ako se naprimjer uradi renoviranje?
Samo ne znam može li se vratiti stari sjaj ako se naprimjer uradi renoviranje?
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Najljepše od svega je veceras bio aplauz publike na kraju tekme.Mali broj prisutnih koji je bio po zadatku nije aplaudirao.Srce ko Trebevic vecini raje na Jugu.Falilo je ovo puno da se razmjene nekakva mišljenja i objasne neke stvari.Iskristalisalo se puno toga i policija koja se montira mnogim navijacima Želje nece pomoci kriminalcima koji su u klubu i njihovih haverima,a koji bi do Zeljine imovine,da se izvuku nekaznjeni.Do na kraj svijeta.
Tako je, to sam zaboravio pohvaliti.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑01 jul 2021, 01:26Najljepše od svega je veceras bio aplauz publike na kraju tekme.Mali broj prisutnih koji je bio po zadatku nije aplaudirao.Srce ko Trebevic vecini raje na Jugu.Falilo je ovo puno da se razmjene nekakva mišljenja i objasne neke stvari.Iskristalisalo se puno toga i policija koja se montira mnogim navijacima Želje nece pomoci kriminalcima koji su u klubu i njihovih haverima,a koji bi do Zeljine imovine,da se izvuku nekaznjeni.Do na kraj svijeta.
Bolje gledat ove sto znas da neznaju a bore se nego one sto znas da mogu a nece tj zapustili guzove.Podrska treneru i igracima.
Ne mijesaj ljubav i interes.Ljubav je kada Del Piero ostane u Juventusu za duplo manje pare i igra drugu ligu Italije.Moje postovanje ima Miroslav Stevanovicbojamora je napisao/la: ↑01 jul 2021, 00:23Potpuno razumijem Štilu i podržavam ga. Znam da iskreno voli Želju. Treba samo biti svjestan da ti jadovi iza računara koji pljuju i vrijeđaju nisu nikakvi navijači Želje več obični jadni bolesnici koji nemaju pojma ni o čemu a nemaju ni mozga da shvate i kad im objasniš nešto. Ali takođe znam da oni samo prođu i odu jer nisu sposobni da shvate šta je to Željo i ljubav prema Želji koja se prenosi sa generacije na generaciju.
koji zna da ide tri mjeseca prije kraja prvenstva i igra utakmice ko da mu zivot zavisi od tih utakmica.A Zec,Lendric,Stilic malo vjetar puhne oni nos dignu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.