liked*
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
Bog me ubio ako oni nisu Nama nafurali da cemo mi igrat neke lige sampiona, neke pare vrtit, prodavat igrace i kad je sve propalo od toga covjek skonto da su ga zajebali i da im vise ne da ni marke
-
- Kontakt:
Zamisli ti koji kapacitet moras biti da mislis da sporazumni raskid ugovora znaci ciste papire i da se dug brise? Hahahhahahafks74 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:06Znaš li ti, šta je sporazumni raskid ugovora ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:54Ja bi odmah prodo obojicu i to za mizernu cifru ako bi tim parama platili plate.
Pa nama igrači odlaze zbog plata, tužbom će dobit sve te neisplaćene plate plus će dobiti i dodatne pare jer su raskinuli ugovor zbog neispunjavanja obaveza kluba a imali su isti važeći i to na duži period.
Gubimo i igrača i ogromne pare.
Momci iznad su sve ispravno napisali,sto znaci od dogovora nacina isplate,do oprastanja nekog manjeg dijela para,cisto radi ljudskih odnosa.
Eto to znaci sporazumni raskid ugovora(necemo se po sudu povlacit)
Zasto im je onda dao podrsku i to javno,zasto ih nije smijenio u tom slucaju?
Koliko god mi ovdje prozivali i napadali Sabrinu i upravu (u vecini slucajeva opravdano) glavni problem je Nam za ovo stanje u kojem se nalazimo. Ekscentricni milioner se malo poigrao sa igrackom koju je kupio pa mu dosadila i sad hoce da je se rijesi. Meni to tako izgleda.
Da me nisi zamijenio sa onim @tobeyarabi ? Ja nikad smislen post nisam napisao, a on je bio vrsni forumasMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:10Nisi ti seljačić, baš naprotiv. Neko si čiji su postovi, bar meni, uz Škorine bili za udžbenika. A u zadnje vrijeme su ti se postovi svodili na "husrina brigada" i to je to. Šta se desilo, ne znam. I vjeruj da mi je žao zbog toga.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- belosevic23
- Kontakt:
Jel' otvoren transfer prozor..
Sad cete vidjeti kako se kupuju igraci
Sad cete vidjeti kako se kupuju igraci
Hoce li se sabrina oglasiti il bilo ko iz kluba? Vidim ovdje neki likuju i ismijavaju pa jel vas stid niste nista bolji od te koju pljujete? Koga ismijavate bijednici klub ili sabrinu
-
- Kontakt:
Meni od starta Nam izgleda kao Tanov pijun.zagorski je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:52Zasto im je onda dao podrsku i to javno,zasto ih nije smijenio u tom slucaju?
Koliko god mi ovdje prozivali i napadali Sabrinu i upravu (u vecini slucajeva opravdano) glavni problem je Nam za ovo stanje u kojem se nalazimo. Ekscentricni milioner se malo poigrao sa igrackom koju je kupio pa mu dosadila i sad hoce da je se rijesi. Meni to tako izgleda.
Znam da je dao Sabrini podrsku. Sto je to uradio ne znam. Volio je i Tan, a evo i Nam. Vjerovatno ih dobro slusa, nemam pojma.zagorski je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:52Zasto im je onda dao podrsku i to javno,zasto ih nije smijenio u tom slucaju?
Naravno da je problem jer nije dovoljno strucan da vodi fubalski klub ili jednostavno ne zeli. Hadzija mu dodje kaze evo igraca daj nam 20k mjesecno vjeruj mi dobar je, i ovaj kaze moze. Ne moze se tako stvoriti klub al nikako. Vlasnik u nasem slucaju bi trebao biti neko ko je dobro upucen u fudbal i fudbalske prilike u BiH. Koji ce svakodnevno ucestvovati u radu kluba, kojem se nece moci desiti Seati, da akademija nema sefa, da se preplacuju igraci i onda kasnije ne plate se igracima plate po pola godine. Nema ozbiljnog plana i vizije, a ni plana B (u nasem slucaju kad smo ostali bez titule i tih par miliona maraka).
Nasi su imali odlicnu priliku da iznesu to na svojim ledjima kad su vec imali "preveliku demokratiju" u klubu, da covjek koji je vec dosta para ulozio u klub prikazu neki rezultat pa da se mogu ocekivati jos vece investicije
-
- Kontakt:
Nam-u je dovoljno bilo da pogleda utakmicu finala kupa i sve mu je jasno bilo, ko mu vodi klub, gdje je dosao i kome je vjerovao,dok Sabra skace po terenu i ljubi igrace,skuplja poene

Logicno da je pijun sam Tan nije ulagao u klub vec je pokrpio gdje je puhalo, kad mu je dosadilo predao klub svom vodoinstalateru.bordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2021, 00:19Meni od starta Nam izgleda kao Tanov pijun.zagorski je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:52Zasto im je onda dao podrsku i to javno,zasto ih nije smijenio u tom slucaju?
- LegendKiller
- Kontakt:
Klub fakat puca po šavovima to je sada svima jasno. Bilo hajde izgubili veliku prednost, nema plata, pa konferencija kao eto biti će nešta, postoji vizija, međutim niti ima kakve vizije niti iko ima pojma gdje klub ide.
Pa i ove raspale kone pričaju o nekim pojačanjima, a kod nas samo odlasci.
Ako ovako nastave ne znam hoćemo li moći sakupiti 11 igrača da odigramo tu Evropu.
I stvarno mi nije jasno kako klubu nema para da isplati igrače pola godine. Pa onaj raspali GRAS pod kreditima i blokadama nađe pare za plate samo ovi ne mogu.
Ako ovako nastave ne znam hoćemo li moći sakupiti 11 igrača da odigramo tu Evropu.
I stvarno mi nije jasno kako klubu nema para da isplati igrače pola godine. Pa onaj raspali GRAS pod kreditima i blokadama nađe pare za plate samo ovi ne mogu.
Daj druze poredis Gras i Fudbalski klub hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Raspalim konama sutra moze neko doci i da im krene na bolje,a sta cemo mi?LegendKiller je napisao/la: ↑01 jul 2021, 00:45Klub fakat puca po šavovima to je sada svima jasno. Bilo hajde izgubili veliku prednost, nema plata, pa konferencija kao eto biti će nešta, postoji vizija, međutim niti ima kakve vizije niti iko ima pojma gdje klub ide.
Ja kad moram zavisit od pasojeda,sad bi se momentalno upucao!
Stabiliniji nije, al barem isplate plate hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kasni mjesec, dva i isplate, a uz to ne otpustaju zaposlene

Ja mislim da u vecini slucajeva kod sporazumnim raskidim igrac pristane na neku simbolicnu neku nivcanu nadoknadu posebno ako igrac ima neku drugu ponudu. Jer klub moze da odugovoaci postupak do te mjere da taj klub sto je i zainteresovan odustane ili da ih uvuku dok prelazni rok zavrsi sezona pocne. I mislim da u tom slucaju igracu se vise isplati da raskine ugovor dobije ciste papire i da mu isplate 2-3 mjesecne plate al da ode u klub odradi pripreme i izbori se za mjesto u novom klubu..
Osim kod tipova kao SUSIC koje niko nece i on ce cucat cekat da dobije zadnji dinar.
Osim kod tipova kao SUSIC koje niko nece i on ce cucat cekat da dobije zadnji dinar.