FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 01 jul 2021, 20:33

Aduka87 je napisao/la:
01 jul 2021, 19:42
Nguyen Hoai Nam je odlučio da prestane ulagati u FK Sarajevo zbog posljedica izazvane pandemijom koronavirusa.

Vijest je to koje su se pribojavali svi kojima je bordo boja na srcu. Tako je stigao kraj jedne ere, u kojoj je klub od prvog investitora Malezijca Vincenta Tana, preko Vijetnamca Nama, stigao u fazu da u novu sezonu ulazi sa potpunom neizvjesnošću. Većom od one u kojoj je bio prije ulaska stranih ulagača u klub. Sarajevo je već duži period u lošoj finansijskoj situaciji, a slijed loših poteza koje su vukli čelnici kluba u posljednje dvije sezone, kulminirale su u finipu prethodne sezone, kada je klub ostao i bez prijeko potrebnih novaca od plasmana u kvalifikacije za Ligu prvaka, sa kojim bi mogli bar na trenutak premostiti cjelokupnu situaciju. Razlog za neosvajanje osvojene titule, leži u svim potezima koje je vuklo čelništvo kluba.

Nerezonska smjena Husrefa Musemića u decembru 2019. godine, kao da je bila okidač za sve loše, što će se dešavati u narednom periodu. Dovođenje Vinka Marinovića i osvajanje titule u prekinutoj sezoni, na trenutak su sklonili sve probleme sa kojim se klub počeo susretati. Već osvojenu titulu u prethodnoj sezoni su uspjeli prokockati na Koševu, a tvrdoglavost čelnika kluba i zadržavanje na klupi dvojca Marinović-Milkanović, dodatno je ugrozio šanse koje su postojale u finišu sezone. Smjena dotadašnjeg sportskog direktora Emira Hadžića, bio je samo alibi pokušaj za smirivanjem loše situacije. Osvojen Kup BiH, samo je na trenutak odmakao "crne oblake" od Koševa. Gašenje škole fudbala, nerezonski potezi u organizaciji Akademije, ali i samog kluba, porezni dug koji se pojavio nakon skoro deset godina, afera sa nabavkom automobila, abnormalni ugovori za igrače koji nisu davali niti 10% u odnosu na iznos za koji su plaćani, loša transfer politika, budžet u nivou nekih timova iz regije, ulazak u investicije za stadion u trenutku kada je već krenulo sa kašnjenjem plata igračima i uposlenicima kluba, samo su neki od loših poteza koje je klub vukao u posljednje dvije godine.
Sabrina Buljubašić bila je glavna osoba od povjerenja većinskih ulagaća u klub
Ono što je poveznica za sve odluke koje su donesene u posljednjih pet godina je generalna direktorica Sabrina Buljubašić. Direktorica kluba sa Koševa je od dolaska na poziciju koju obavlja promijenila mnoštvo trenera, klupskih uposlenika, ali i upravnih odbora. Svi su znali samo jedno, a to je da je upravo Buljubašić, bila osoba od povjerenja većinskih vlasnika. Svi koji su povezani sa strukturama kluba, jasno govore da je upravo njena bila posljednja i da je sve krucijalne odluke donosila upravo generalna direktorica. Jasno je i da nije ostajala u najboljim odnosima sa svojim saradnicima, a nezvanično se ni sa aktuelnim Upravnim odborom kluba ne slaže baš najbolje.

Ono što je krucijalno je zapravo ko će upravljati klubom u narednom periodu? Ako je trenutno klub prepušten na upravljanje aktuelnom UO, onda se postavlja pitanje: Kakav je status Sabrine Buljubašić u narednom periodu? Da li slijedi i "rezanje" uposlenika kluba, a Buljubašić je uposlenik kluba, kao i svi ostali i da li će se riješiti njenog prisustva i odlučivanja u upravnim strukturama? Direktorici kluba sa Koševa se zamjera i angažovanje savjetnika, koji su vjerovatno imali velikog utjecaja na njene odluke.
Čelnici kluba su u vrijeme najveće krize dogovorili rekonstrukciju Koševa
Postavlja se i pitanje čime su se bavili ljudi u klubu u prethodnim sezonama? Kako je moguće da nisu bili u stanju obezbijediti dovoljan broj sponzorskih ugovora, sa kojim bi klub mogao da bude neovisan od ulagača? Zašto kada je već davno postalo jasno da se od Vijetnamca ne može računati na količinu novca kao u prethodnim godinama, nije napravljen plan sanacije ili aktiviranja dodatnih resursa i priliva novca u klub? Zašto je neki dan sa Skupštine održane 25. juna, poslana poruka da je sve u redu, da su prihodi povećani, a izabrana nova strategija kluba za naredni period? Niti jednom rječju nije pomenut problem finansiranja za naredni period. A jasno je da problem traje već mjesecima.

Nije tajna da pojedinci pokušavaju za mali novac iskoristiti situaciju i ući u klub, ali je pitanje ko će i na koji način sada preuzeti cjelokupan dug koji je stvoren nedomaćinskim ponašanjem u prethodnim godinama.

Pitanja je jako puno, a odgovora, kao što smo i navikli sa Koševa, jako malo. Sarajevo je pompezno najavilo promociju novog tehničkog sponzora za narednu sezonu, za sutra u 19 sati u hotelu Evropa.
Nije tajna da pojedinci za mali novac žele ući u klub. :hmmmmm: Ko su ti pojedinci, zašto ne napišu ? Ne može u našoj državi ništa naprijed.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 jul 2021, 20:35

samoSA je napisao/la:
01 jul 2021, 20:26
Evander je napisao/la:
01 jul 2021, 20:22
Amca007 je napisao/la:
01 jul 2021, 19:13
Najbolji model imal Velez i time se treba voditi. Ebo ove kvazi investitore..
SDA i njihove firme?

Ja se nadam da ce Madjari kakav intres naci u BiH i da ce oni biti novi vlasnici. Ovo sto rade u komsiluku, svemirski je brod za ove muljatore iz Azije. Naredni period je kljucan za klub. Ili ce se pojaviti neko ozbiljan i pokrenuti nas sa mrtve tacke ili slijedi sudbina Celika. A nije da neki od nas na to nisu upozoravali i prije 5 godina...
Najgore od svega sto ne zna covjek kakav bi interes ovdje mogao naci ozbiljan investitor.Losa liga,slaba posjecenost,slabi sponzori,tv prava,u savezu kriminal.Ne znam opet jedino ta evropa pa da se ljudi nadaju igranju i prodaji igraca iz akademije.
A kakvi god da smo,atraktivniji smo od Osijeka i slicnih pripizdina. Kazu ,da su Cesi dogovoreni. To bi bio bingo !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2021, 20:36

Antikloc je napisao/la:
01 jul 2021, 20:35
samoSA je napisao/la:
01 jul 2021, 20:26
Evander je napisao/la:

SDA i njihove firme?

Ja se nadam da ce Madjari kakav intres naci u BiH i da ce oni biti novi vlasnici. Ovo sto rade u komsiluku, svemirski je brod za ove muljatore iz Azije. Naredni period je kljucan za klub. Ili ce se pojaviti neko ozbiljan i pokrenuti nas sa mrtve tacke ili slijedi sudbina Celika. A nije da neki od nas na to nisu upozoravali i prije 5 godina...
Najgore od svega sto ne zna covjek kakav bi interes ovdje mogao naci ozbiljan investitor.Losa liga,slaba posjecenost,slabi sponzori,tv prava,u savezu kriminal.Ne znam opet jedino ta evropa pa da se ljudi nadaju igranju i prodaji igraca iz akademije.
A kakvi god da smo,atraktivniji smo od Osijeka i slicnih pripizdina. Kazu ,da su Cesi dogovoreni. To bi bio bingo !
Kao klub i grad da ali kao liga ne.. daleko smo mi od Hrvatske sada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 jul 2021, 20:36

kengur je napisao/la:
01 jul 2021, 20:02
Pisao sam o ovome prije 2-3 godine, a sada se ostvarilo. Dalje ce biti jos puno gore.
Tada su me Sabrini dupelizci i slinave balije napadali i ismijavali - tipa ne dajes ti pare, sta te briga,....
Tanu je JEDINI zahtjev inicijalno bio da za par godina postanemo samoodrzivi (nadjite stare izjave). Kada je vidio da Sabra i kompanija to nikada nece uraditi on nas je tusnuo dalje a besplatno mu je ostalo 30%. Hvala mu i svaka cast, jer nas je spasio.
Zasto i Nam i Tan vole Sabru jer ona bjesomucno trosi i razbacuje pare. Oni su sva svoja ulaganja pretvorili u posudbu klubu. Sjecate se onih "promjena" statuta kluba za koje niko ne upita sta je to i zasto. Dakle zato se oni nisu bunili da daju jos para jer pozajmnica raste. Zasto bi se banka bunila da ti posudi jos para. A ako ne vratis ona ti uzme ostalu imovinu. A Sabra kao glavna za finansije samo trosi. Zato je bila podrzana a ne jer milioneri nece podrzati nekog ko je los. Ona je za njih bila odlicna jer nas je uvaljivala duboko u dug.
Oni pare nisu bacili. Dug nam je bio 5m a sada je 15-20m dakle 3-4 puta veci. Ako nas neko zeli kupiti, prvo mora izmiriti dug prema Namu da bi nas doveo do nule. A ako je bilo tesko naci nekog da ulozi da ti pokrije 5m (prva kriza i virsle) kako mislite da ces naci nekog da ti ulozi 3-4 puta vise. Plus covid i sve ostalo. Firme koje se bave turizmom i hotelijerstvom su na koljenima. Jedino firme koje rade na alternativnim energijama i plemenitim metalima dobro stoje.

Zato sam bio protiv Sabre jer nas je ona vodila u propast a uzivala ogromnu platu i dovodila sebi na sisu kluba koga je htjela (Potura i ostale). Dinokio je bio mala maca kako nas je Sabra zavalila.

Namu je sport bio zabava a osnov ulaganja je da nam napravi veliku pozajmnicu, a titule su bile slag na tortu ali nisu mu bile prioritet. Sada bi i on da nas dalje nekome tusne i da naplati sve svoje dugove. A mi smo u sah matu a zbog dugova prema savezu izgleda ne mozemo ni normalno poslovati.

Sreca pa je Kapetanovic tu da prati situaciju a ostali su katastrofa. Samo "slusaju" investitora a ne rade za interes naseg kluba. To su i otvoreno rekli samo sto je ovaj dio za klub ostao implicitan (presutno).

Vecinom kada dodje investitor on pokrije dugove i onda ima neke definisane obaveze prema klubu (investiciji). Nasi nikad sa Namom nisu definisali njegove obaveze prema nama. Zato on sada moze da prekine dotok novca i da potrazuje svoje ako se neko novi pojavi.

Korona je samo izgovor jer ljudi hoce pare nazad, a nasi navikli samo da uzimaju i trose. Zato Sabra nije ostala u Americi i uzimala bez problema 200K+ godisnje, nego se vratila u Bosnu. Ona i ostatak uprave NE ZNA da nadje nove dotoke novca ni da brine o trosenju. Isto kao i onaj Samir kod komsija.

Gdje su botovi Zip, Denhi, Alfred, Olovni Zoka, alacious, ............ da mi objasne o finansijama, Seatovim, konfliktu interesa, problemima sa slanjem novca preko SWIFT-a.
U frci sam sa projektom, ovo je samo hrana za razmisljanje nakon svih lazi koje Sabrini dupelizci sire okolo.
Evander, Pantelija, Joker, Inijesta, Totti, Venama, Red i ostali su cijelo vrijeme bili u pravu.
Ne da te treba citirati, nego ovo portali trebaju objaviti, posebno sa boldiranim nikovima neprijatelja kluba koji su na kurvinoj sisici 2 godine bili i smarali nas ostale svojim nerealnim glupostima o kucama od marmelade.
Dosao im je kraj!

ZAVRSIT CE SE I OVA NASA BITKA
NEMA NAZAD

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 jul 2021, 20:37

kengur je napisao/la:
Pisao sam o ovome prije 2-3 godine, a sada se ostvarilo. Dalje ce biti jos puno gore.
Tada su me Sabrini dupelizci i slinave balije napadali i ismijavali - tipa ne dajes ti pare, sta te briga,....
Tanu je JEDINI zahtjev inicijalno bio da za par godina postanemo samoodrzivi (nadjite stare izjave). Kada je vidio da Sabra i kompanija to nikada nece uraditi on nas je tusnuo dalje a besplatno mu je ostalo 30%. Hvala mu i svaka cast, jer nas je spasio.
Zasto i Nam i Tan vole Sabru jer ona bjesomucno trosi i razbacuje pare. Oni su sva svoja ulaganja pretvorili u posudbu klubu. Sjecate se onih "promjena" statuta kluba za koje niko ne upita sta je to i zasto. Dakle zato se oni nisu bunili da daju jos para jer pozajmnica raste. Zasto bi se banka bunila da ti posudi jos para. A ako ne vratis ona ti uzme ostalu imovinu. A Sabra kao glavna za finansije samo trosi. Zato je bila podrzana a ne jer milioneri nece podrzati nekog ko je los. Ona je za njih bila odlicna jer nas je uvaljivala duboko u dug.
Oni pare nisu bacili. Dug nam je bio 5m a sada je 15-20m dakle 3-4 puta veci. Ako nas neko zeli kupiti, prvo mora izmiriti dug prema Namu da bi nas doveo do nule. A ako je bilo tesko naci nekog da ulozi da ti pokrije 5m (prva kriza i virsle) kako mislite da ces naci nekog da ti ulozi 3-4 puta vise. Plus covid i sve ostalo. Firme koje se bave turizmom i hotelijerstvom su na koljenima. Jedino firme koje rade na alternativnim energijama i plemenitim metalima dobro stoje.

Zato sam bio protiv Sabre jer nas je ona vodila u propast a uzivala ogromnu platu i dovodila sebi na sisu kluba koga je htjela (Potura i ostale). Dinokio je bio mala maca kako nas je Sabra zavalila.

Namu je sport bio zabava a osnov ulaganja je da nam napravi veliku pozajmnicu, a titule su bile slag na tortu ali nisu mu bile prioritet. Sada bi i on da nas dalje nekome tusne i da naplati sve svoje dugove. A mi smo u sah matu a zbog dugova prema savezu izgleda ne mozemo ni normalno poslovati.

Sreca pa je Kapetanovic tu da prati situaciju a ostali su katastrofa. Samo "slusaju" investitora a ne rade za interes naseg kluba. To su i otvoreno rekli samo sto je ovaj dio za klub ostao implicitan (presutno).

Vecinom kada dodje investitor on pokrije dugove i onda ima neke definisane obaveze prema klubu (investiciji). Nasi nikad sa Namom nisu definisali njegove obaveze prema nama. Zato on sada moze da prekine dotok novca i da potrazuje svoje ako se neko novi pojavi.

Korona je samo izgovor jer ljudi hoce pare nazad, a nasi navikli samo da uzimaju i trose. Zato Sabra nije ostala u Americi i uzimala bez problema 200K+ godisnje, nego se vratila u Bosnu. Ona i ostatak uprave NE ZNA da nadje nove dotoke novca ni da brine o trosenju. Isto kao i onaj Samir kod komsija.

Gdje su botovi Zip, Denhi, Alfred, Olovni Zoka, alacious, ............ da mi objasne o finansijama, Seatovim, konfliktu interesa, problemima sa slanjem novca preko SWIFT-a.
U frci sam sa projektom, ovo je samo hrana za razmisljanje nakon svih lazi koje Sabrini dupelizci sire okolo.
Evander, Pantelija, Joker, Inijesta, Totti, Venama, Red i ostali su cijelo vrijeme bili u pravu.
Selam za Aristotela, možeš li nama glupima objasniti proceduru ULAGANJA PARA u udruženje građana, a da to nije DONACIJA/POZAJMICA?

Volio bih da ti ovo pitanje postavi neko drugi, npr neko od tih koji su u pravu, a koji znaju šta te pitam.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 jul 2021, 20:42

Apelujem na admina da banuje pojedine nikove koji su nastojali citavo vrijeme zamazivati oci idilicnom situacijom. Zbog ovakvih i jesmo tu gdje jesmo, a nismo ni zasluzili bolje. Za dnevnicu bagra prodaje obraz. Oni su samo dio lanca, a porazna cinjenica jeste sto nas isti ovakvi i vode, jedino su sposobniji bili i izborili se za nesto "jacu dnevnicu".

OTPOR, STOKO, OTPOR!
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 01 jul 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 jul 2021, 20:43

SarajevoJeBordo je napisao/la:
01 jul 2021, 20:37
kengur je napisao/la:

Selam za Aristotela, možeš li nama glupima objasniti proceduru ULAGANJA PARA u udruženje građana, a da to nije DONACIJA/POZAJMICA?

Volio bih da ti ovo pitanje postavi neko drugi, npr neko od tih koji su u pravu, a koji znaju šta te pitam.
:rol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jul 2021, 20:43

KRSTE VELKOSKI

Iako je daleko od onog starog Velkoskog, iako nam vadi živac svaku utakmicu... za poštovanja je odluka da ostaje u klubu nakon toliko vremena bez plata i u ovoj teškoj situaciji u koju su nas pojedini doveli.
Respekt kapitenu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 01 jul 2021, 20:44

Zip je napisao/la:
30 jun 2021, 18:08
Crni21 je napisao/la:
30 jun 2021, 18:05
Zip je napisao/la:
30 jun 2021, 17:51
Ovima je vrh svega da u postu prozovu zipa, yebo vas on... :bih:
Dobro je tu si , ljubi te brat :thumbup:
Tu sam ja. Samo vi ne vidite jer se brisu postovi.
Ne brinu buraz, bit cu ja tu dok ne budem banovan.

Ne brini :thumbup:
:wave:
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 01 jul 2021, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 jul 2021, 20:44

Evander je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
01 jul 2021, 19:13
Najbolji model imal Velez i time se treba voditi. Ebo ove kvazi investitore..
SDA i njihove firme?

Mrsko mi sada traziti,ali sjecas se postova od prije 5 godina o cemu smo ovdje pisali i upozoravali kad je bila ona prva kriza,kad je Tan stao sa investicijama. Sustina je tada bila da smo se rijesili prethodnih dugova (nepunih 5 miliona) da bi postali jos veci duznici prema Tanu,a ostali bez kluba.
Sad je prica ista samo sto smo jos u gorim **** vec tada i sto je dug jos veci.
I sve kad saberes i oduzmes bolje da nismo nikako imali investitora. 5 trofeja nisu vrijedni da ostanemo bez kluba i da dozivimo,ne daj Boze,sudbinu Celika ili jos gore od toga.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 01 jul 2021, 20:48

Mislim da ce sutra sve biti puno jasnije...
Evo i oni tebe selame!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 01 jul 2021, 20:50

Pomalo...

Ne znam koliko ima istine u svemu ovome. Vrijeme će pokazati. Ono u čemu ima istine je da motiv ovih članaka na klixu i na ss.ba mogu biti ili pare tj. da se radi o plaćenom članku ili želja za klikovima a da je ekskluziva - nije.

Ovaj članak je prije 15 dana izašao u vijetnamskim novinama. Nije ovo nikakva ekskluziva - nije vijetnamski cafef.vn danas to objavio nego prije 15 dana. Da li im možemo vjerovati? Ja ne vjerujem klixu i sportsportu kad nešto objave a kamoli da vjerujem nekom vjetnamskom časopisu za koji nikad nisam ni čuo.

Vidjećemo šta vrijeme donosi. Ovo što su oni objavili niti je ekskluzivno, niti je konačno. Dajte malo kad čitate vijesti il' kad ih slušate zapitati ponekad sebe koliko im mogu vjerovati, koji dio je tačan, koji možda izmišljen i kako ih mogu provjeriti a ne samo prihvatati i upijati šta god da vam se kaže.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2021, 20:51

Ono sto mene zalosti je da neki forumasi koji se predstavljaju kao navijac Sarajeva, vise likuju bankrotu nego duploj tituli. Prosto se utrkuju ko ce iznijeti sto gore i strašnije informacije iz kluba.Prizivaju bankrot, kantonalnu ligu,dugove,pranje novca.
Tacno ce me ubijediti da pocnem žaliti za vremenom Muce,Bekica,Baljka i ostalih.
Pih kakav smo mi pogan Pitari.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 01 jul 2021, 20:51

Decko je u frci s projektom, ali je nasao vremena za analizu i hvala mu hahahaha 'vako meni jedan prijetio, kaze, "srest cemo se u Sarajevu, uskoro dolazim, treba Sarajevu inzinjera gradjevine" 🤣 ono, usput provuce da nema izgrOdnje dok on ne dodje 🤣🤣🤣
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 jul 2021, 20:55

SarajevoJeBordo je napisao/la:
01 jul 2021, 20:37

I ti si definitivno jedan iz "sarkazam brigade", zato sam stavio ...
Nije problem pozajmnice nego sto je trebalo paziti na troskove i voditi racuna o interesu kluba. A interes kluba je bio da nakon virsli sto prije postanemo samo-odrzivi a ne da krsimo desetine miliona. To je i Tan zahtjevao pa digao ruke prvi. Jer svaki dug se na zapadu naplati ako ne proglasis bankrot. Dakle nema nista "djabe". A Sabra je poslusno radila za interese investitora (i svoju preveliku platu) a ne kluba. 7 i 20 miliona prave VELIKU razliku pri kupovini. KAPISH ?

Arnel mi se svidja jer pokusava kao na civilizovan nacin da gura svoju agendu :rol:

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 01 jul 2021, 20:56

Kada su Horde Zla prozivale upravu prije godinu dana i kusur, svi haman nagrnuse na Horde kao na najvece dusmane. Ispostavi se Horde za sve upravu.

sabrina pojedincima sveta ikona a ljudi ustvari jos nisu svjesni u kakvu su nas poziciju dovele te ikone i slicni. Braco nek nam je Bog na pomoci ali strah me da ne dozivimo sudbinu Vardara.

Ipak sta god da se desi ljubav prestati nece. U teskim trenucima moramo svi biti zajedno i Sjever i Istok i Zapad i Mahale i Carsija.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 jul 2021, 20:59

Svi znali sve godinama. I sada pišu po forumu i novinari to prenose. Troškovi se režu, to ne znači da smo propali.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 01 jul 2021, 20:59

Kakva disertacija nekoga ko rijec "samoodrziv" pise "samo-odrziv" 🤭 ne zasluzujemo te maestro !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 01 jul 2021, 21:00

Teoretski, jel sad moguce da Nam blokira rad kluba? Ono u fazonu necu vam dati pare ali i dalje sam “vlasnik” i morate mene sve pitati?

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 01 jul 2021, 21:00

Arnelv52 je napisao/la:
01 jul 2021, 20:50
Pomalo...

Ne znam koliko ima istine u svemu ovome. Vrijeme će pokazati. Ono u čemu ima istine je da motiv ovih članaka na klixu i na ss.ba mogu biti ili pare tj. da se radi o plaćenom članku ili želja za klikovima a da je ekskluziva - nije.

Ovaj članak je prije 15 dana izašao u vijetnamskim novinama. Nije ovo nikakva ekskluziva - nije vijetnamski cafef.vn danas to objavio nego prije 15 dana. Da li im možemo vjerovati? Ja ne vjerujem klixu i sportsportu kad nešto objave a kamoli da vjerujem nekom vjetnamskom časopisu za koji nikad nisam ni čuo.

Vidjećemo šta vrijeme donosi. Ovo što su oni objavili niti je ekskluzivno, niti je konačno. Dajte malo kad čitate vijesti il' kad ih slušate zapitati ponekad sebe koliko im mogu vjerovati, koji dio je tačan, koji možda izmišljen i kako ih mogu provjeriti a ne samo prihvatati i upijati šta god da vam se kaže.
Druze clanak objavili nasi pola sata nakon sto je ovdje neko podijelio link tog vijetnamskog portala, ko ce placat takvo sto... I ovaj S.Koreja stil i bez ikakvih objava i obavjestenja je zbog ovog procesa garant, pokusavali da nadju pare u medjuvremenu dok ne dodje taj drugi "hadzija"
Sve mi znamo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.