Gasi sve

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jbg,hoce ljudi ono sto su potpisalo,cisto profesionalno i bez emocija. Nisu oni nista tu krivi,krivi su oni koji su sa njima potpisivali i oni koji su nas doveli u situaciju da ne mozemo isplacivati plate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:07Hahahahaha malo mu 15k eura mjesecno sto sjedi na klupi i glumi da je povrijedjen?Daj Boze da raskinu sa njim
Od Mirka nisam to ocekivao ali dobro,nece niko djaba igrati naravno
Ako nisu u stanju platiti 4.000 KM mjesecno za stadion onda fkt i ne zasluzujemo stadion
Nije u tome poenta oko,ne moras biti ironican...samo ne treba ljude ismijavati bez potrebe ,a nisi upravu..obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:12Bravo majstore! Da je i meni da imam nekoga ko nesto zna, pa da i ja ovako kao ti napišem. Jos jednom, čestitam
Hoce ****,vala nece ni rundo,svrakici i ostala fgr prcija.zagorski je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:15Jbg,hoce ljudi ono sto su potpisalo,cisto profesionalno i bez emocija. Nisu oni nista tu krivi,krivi su oni koji su sa njima potpisivali i oni koji su nas doveli u situaciju da ne mozemo isplacivati plate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:07Hahahahaha malo mu 15k eura mjesecno sto sjedi na klupi i glumi da je povrijedjen?Daj Boze da raskinu sa njim
Edit:sve je ovo malo usrine brigade,hoce da dovedu rundu i svrakica u klub. (by zoka-kompeksaš i ostali botovi)
Pa sad je problem i kako ispuniti ono što je ugovoreno zakupom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:18Ako nisu u stanju platiti 4.000 KM mjesecno za stadion onda fkt i ne zasluzujemo stadion
A lafo najavljuju neka visemilionska ulaganja
Pa oni sto smo vec vidjeli svi.
Sto bi rekli branioci LAŽ !! To Sabrina radi smisljeno i smanjuje troskove,sto je naravno dobro za klub
Ja bi volio da mi napisu da nije tacno i da igramo danas prijateljsku bilo s kimSanchez1987 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:39Sto bi rekli branioci LAŽ !! To Sabrina radi smisljeno i smanjuje troskove,sto je naravno dobro za klub![]()
![]()
Novi investitor ,moze reci sta zeli. Samo stvare stoje tako da je fudbal rizican neatraktivan i niskoprofitan biznis a nekretnine su pravi biznis ,siguran,pouzdan i visokoprofitan.Shategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:23Pa sad je problem i kako ispuniti ono što je ugovoreno zakupom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:18Ako nisu u stanju platiti 4.000 KM mjesecno za stadion onda fkt i ne zasluzujemo stadion
Može novi investitor doći i reći ja neću da ulažem u stadion, mene zanima akademija.
Tu vidim izvor prihoda, a stadion rupa bez dna.
To ti mirikl sto bi reko Čeh, Švabo, Englez....
Pa ok, ako će uzeti neko ko će se više angažovati oko kluba, onda hvala mu.Antikloc je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:47Novi investitor ,moze reci sta zeli. Samo stvare stoje tako da je fudbal rizican neatraktivan i niskoprofitan biznis a nekretnine su pravi biznis ,siguran,pouzdan i visokoprofitan.Shategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:23Pa sad je problem i kako ispuniti ono što je ugovoreno zakupom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:18
Ako nisu u stanju platiti 4.000 KM mjesecno za stadion onda fkt i ne zasluzujemo stadion
Može novi investitor doći i reći ja neću da ulažem u stadion, mene zanima akademija.
Tu vidim izvor prihoda, a stadion rupa bez dna.
Iako je pogani pasojed jos prosle godine prije Evrope prestao sa bilo kakvim investiranjem u klub,cekao je da rijesimo stadion ,pa da krene u prodaju. Jer ko ima pare da investira ,na stadionu moze milione zaraditi !
A poklopilo mu se i kraj korone i povratak fudbala !!
Nadajmo se njegovoj uspjesnoj prodaji ( za lijekova mu trebalo ) ,pa da krenemo kako treba !!
Ma naravno,samo podsjecam kakve spinove su prosipali ovi sabrinini botovimma_hz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:23Hoce ****,vala nece ni rundo,svrakici i ostala fgr prcija.zagorski je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:15Jbg,hoce ljudi ono sto su potpisalo,cisto profesionalno i bez emocija. Nisu oni nista tu krivi,krivi su oni koji su sa njima potpisivali i oni koji su nas doveli u situaciju da ne mozemo isplacivati plate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:07
Hahahahaha malo mu 15k eura mjesecno sto sjedi na klupi i glumi da je povrijedjen?Daj Boze da raskinu sa njim
Edit:sve je ovo malo usrine brigade,hoce da dovedu rundu i svrakica u klub. (by zoka-kompeksaš i ostali botovi)
Trazi Fedja novog investitora zajedno sa Tanom valjda da kupe Namov dio..![]()
Najbolji dokaz koliko se muljalo. Cuj na 10 godina,a frajer davno skonto sta ce uraditi,svjesno se islo u ovu pricu sa stadionom,a unaprijed znali da od toga nema nista.
Ja ne vidim tvoju potrebu za dokazivanjem. Super, napisao si i tačna informacija. Ti sad jos njima hoces da dokažeš. Kome? Imaš mali milion njih, koji jedva čekaju da napisu lošu informaciju. Imas onih koji možda znaju za to, a ismijavaju te jer imaju neki mali interes u klubu. Mi smo u toliko lošoj situaciji da je, vjeruj mi, upitno da ćemo moći nastaviti ligu. Je li sad treba i na tome likovati. Ovde su se podijelili za Husrefove i Sabrinine.mma_hz je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:20Nije u tome poenta oko,ne moras biti ironican...samo ne treba ljude ismijavati bez potrebe ,a nisi upravu..obrijanopile je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:12Bravo majstore! Da je i meni da imam nekoga ko nesto zna, pa da i ja ovako kao ti napišem. Jos jednom, čestitam
nesto slicno ovome sto ti sada radis.
Hvala bogu, naplaćuj tino, ako možeš i duplo, svaku markuzagorski je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:15Jbg,hoce ljudi ono sto su potpisalo,cisto profesionalno i bez emocija. Nisu oni nista tu krivi,krivi su oni koji su sa njima potpisivali i oni koji su nas doveli u situaciju da ne mozemo isplacivati plate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:07Hahahahaha malo mu 15k eura mjesecno sto sjedi na klupi i glumi da je povrijedjen?Daj Boze da raskinu sa njim
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, mosarajvosa83, perodeformero, rimljanin90 i 63 gosta.