Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
teski debilizam oko ovih mjera 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ko donosi ove odluke ?
Banja Luka i Siroki Brijeg puni kapaciteti, samo palti kartu i uđi, na Grbavicu 5000 mjesta, testovi + karte, ne znam za Kosevo sta je potrebno ?
Banja Luka i Siroki Brijeg puni kapaciteti, samo palti kartu i uđi, na Grbavicu 5000 mjesta, testovi + karte, ne znam za Kosevo sta je potrebno ?
Mjau !
- NerminFatic
- Kontakt:
Ako fakat bude u SB pun stadion i bez ikakvih testova na covid i slicno, to je legitimno da se trazi odsteta od federalnog nivoa vlasti. Treba se raspitati sta su smjernice UEFA i ko se toga pridrzava a ko ne. Bruka je teska ako su u pitanju dupli standardi i neposluh HDZ odmetnute skvadre u Hercegovini.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je odluka Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Od onolike ljubavi prema velezu, propade sve radi 350 KMMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:18Po meni previsoka cijena za prvo pretkolo, al valjda misle euforija ovo ono pa ce svak uzeti koliko god da je.. ja sam mislio s porodicom ic (nas 4) i kad skontas gorivo 50KM, koronu nit smo imali nit se vakcinisali, znaci minimalno antigenski test 4x32KM, karte 4x25, dok sjednes popijes pojedes nesto 50ak KM.. znaci do 350KM bi otislo za jedan dan.. neka hvala

Furda se europe dočepala, brato moj fini

HŠKZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UEFA je rekla da vlade mogu donositi odluke kakve oni hoće. Nije niko neposlušan, ljudi tako odlučili.NerminFatic je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:57Ako fakat bude u SB pun stadion i bez ikakvih testova na covid i slicno, to je legitimno da se trazi odsteta od federalnog nivoa vlasti. Treba se raspitati sta su smjernice UEFA i ko se toga pridrzava a ko ne. Bruka je teska ako su u pitanju dupli standardi i neposluh HDZ odmetnute skvadre u Hercegovini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Šemsudin Hasic refa se preko ledja navijaca, glavi uvoznik testova u drzavi

HŠKZ
Vidjet ces sto je oprostio, za par mjeseci kad se krene iz kantona, drago mi je samo sto ste nas sprdali a vi se vec ugaseniOsmaDolazi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:44Nam covjek oprosti investiciju od 25 miliona. Vama vasa legenda ne moze 500 000 KM. Zamisli dna.![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Fudbal nam sve vise tone i tone i tonee u pm .. Niko nece da ulaze u sport, jos sad Vico i njegovo puleni na celu BH fudbala.. mislim da slijedi ono najgore
-
- Kontakt:
Ljubav i dalje postoji i postojat ce, ali da uz ne toliko dobra primanja smanjim ostale zivotne potrebe ne ide. Ko moze neka ide, a za tebe se nadam da zayebajes jer ne zivimo u mjestu gdje su toliko bajne plate. Gostovanja su se odradjivala do 150KM max, ali je 350 vec previse, svako ima svoje, vozdraHerero je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:58Od onolike ljubavi prema velezu, propade sve radi 350 KMMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:18Po meni previsoka cijena za prvo pretkolo, al valjda misle euforija ovo ono pa ce svak uzeti koliko god da je.. ja sam mislio s porodicom ic (nas 4) i kad skontas gorivo 50KM, koronu nit smo imali nit se vakcinisali, znaci minimalno antigenski test 4x32KM, karte 4x25, dok sjednes popijes pojedes nesto 50ak KM.. znaci do 350KM bi otislo za jedan dan.. neka hvala![]()
![]()
Furda se europe dočepala, brato moj fini![]()

Ma idi bola ti sam, ko njim **** mater.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:03Ljubav i dalje postoji i postojat ce, ali da uz ne toliko dobra primanja smanjim ostale zivotne potrebe ne ide. Ko moze neka ide, a za tebe se nadam da zayebajes jer ne zivimo u mjestu gdje su toliko bajne plate. Gostovanja su se odradjivala do 150KM max, ali je 350 vec previse, svako ima svoje, vozdraHerero je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:58Od onolike ljubavi prema velezu, propade sve radi 350 KMMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:18Po meni previsoka cijena za prvo pretkolo, al valjda misle euforija ovo ono pa ce svak uzeti koliko god da je.. ja sam mislio s porodicom ic (nas 4) i kad skontas gorivo 50KM, koronu nit smo imali nit se vakcinisali, znaci minimalno antigenski test 4x32KM, karte 4x25, dok sjednes popijes pojedes nesto 50ak KM.. znaci do 350KM bi otislo za jedan dan.. neka hvala![]()
![]()
Furda se europe dočepala, brato moj fini![]()
![]()

Zadnja izmjena: Herero, dana/u 02 jul 2021, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
-
- Kontakt:
Cija si ti bootina i ko tebi placa da 5 godina pljujes po Semsi,mazlumcino retardina.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
Da nije Semse igrao bi sada sa Bjelopoljcem.
Pa jеbеmu u Kluzu karta 10-20 KM kod nas slicno vjerujem i to liga sampiona protiv jednog kluba sa kakvim takvim renomeom a vama liga ficfiric ,Velez protiv Vlaznije ili koji vec klub nije ni vazno,i tako su nebitni i tolika cijena.
O kakvim testovima je sad rijec pobogu za prelazak granica ne treba a treba za uci na stadion.ko je smisljao ta pravila i cijene?
O kakvim testovima je sad rijec pobogu za prelazak granica ne treba a treba za uci na stadion.ko je smisljao ta pravila i cijene?
" "!
1926
1926
Pa d,kad Borac raste onda je to propast bh fudbala,a kad ne ide kad ispadamo iz lige onda fudbal nikad bolji.Licemjerje i logika prosjecnog ss.ba forumasa da Borac smije samo da bude kanta za nabijanje i drugoligas.Aj pusa!Meraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:01Fudbal nam sve vise tone i tone i tonee u pm .. Niko nece da ulaze u sport, jos sad Vico i njegovo puleni na celu BH fudbala.. mislim da slijedi ono najgore
" "!
1926
1926
Di su dresovi pitarski, a ja nemaju pare za stampu
- Beduin
- Kontakt:
Vidili smo u proslim sezonama, izgubili i nerijeseno na Tusnju. Samo Sloga ima sigurne bodove
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Idi piši mu pjesmicu debilko, vas 6-7 ste komedija na ovom forumu, a pdf je jednoumlje jer ste one dubravce postavili za admine i brišu normalne postove koji su u suprotnosti sa vašim mišljenjem. Vi ste manjina, niste navijači, nego botovi hasica, a ovde vam se svi smiju.monstrum78 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:05Cija si ti bootina i ko tebi placa da 5 godina pljujes po Semsi,mazlumcino retardina.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
Tamo više niko ne piše osim vas i ti ćeš da vrijedas nekoga. Lik je nesposoban da dovede pojačanja, gradi neke stubove, sad ih kao rusi, a sve bez tendera, ali sda tajkuni tako navikli, nije im Velež Hasica glavica u Dubravama. Misliš ako nema dugova sve ok, a vara državu s platama, a čak i onaj **** svinjski plaća sve transparentno, a mrze državu i negiraju je. SDA navikli tako, od radničkog kluba šta nastade, a takvi poltroni kao ti šute za 20 maraka.
Jbg opet nam to pomoglo da izadjemo u Evropu i osvojimo titulu,sto se mene tice moze tako za stalno pa da gubimo od vas na Tusnju,vrlo bitno izmedju ostalog

" "!
1926
1926
- Beduin
- Kontakt:
Ti rece "sigurne bodove imate kod Slobode", dakle, nemate. Kod kuce ok, na Tusnju jok.Demi je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:19Jbg opet nam to pomoglo da izadjemo u Evropu i osvojimo titulu,sto se mene tice moze tako za stalno pa da gubimo od vas na Tusnju,vrlo bitno izmedju ostalog![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mazlume,vas 2-3 ste najveci debili foruma,mislis ako si kontra da si u pravu,atu nisi u pravu samo kontriras i mislis da si pametan. Najsmjesnije je sto kazes da smo manjina mi.Tvoji tajkuni 30 godina bez tendera radili(vjerovatno jer nisu imali za sta tender raspisati kad nisu nista ni radili),a za ukopat Velez fakultetski obrazovani. Tvoji tajkuni nisu varali samo drzavu nego i Velez i sve oko sebe ,sada kada ne mozete primirisati Velezu samo lajete,ali nema veze mozete samo lajati kerovi. I samo jos da ti kazem sto se tice ovih 20 maraka,nabijem na **** i kompletan SDA i tebe i onog ko tebi da 20 maraka da seres ovako.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:18Idi piši mu pjesmicu debilko, vas 6-7 ste komedija na ovom forumu, a pdf je jednoumlje jer ste one dubravce postavili za admine i brišu normalne postove koji su u suprotnosti sa vašim mišljenjem. Vi ste manjina, niste navijači, nego botovi hasica, a ovde vam se svi smiju.monstrum78 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:05Cija si ti bootina i ko tebi placa da 5 godina pljujes po Semsi,mazlumcino retardina.doox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
Tamo više niko ne piše osim vas i ti ćeš da vrijedas nekoga. Lik je nesposoban da dovede pojačanja, gradi neke stubove, sad ih kao rusi, a sve bez tendera, ali sda tajkuni tako navikli, nije im Velež Hasica glavica u Dubravama. Misliš ako nema dugova sve ok, a vara državu s platama, a čak i onaj **** svinjski plaća sve transparentno, a mrze državu i negiraju je. SDA navikli tako, od radničkog kluba šta nastade, a takvi poltroni kao ti šute za 20 maraka.
Zadnja izmjena: monstrum78, dana/u 02 jul 2021, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.