Dosta je bilo nepotizma u klubu, amidzica, tetića i drugih uhljeba, samo motkama to treba istjerati...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Odgovor Kasuma za ****, vezano za pojačanja
Dosta igrača odlazi sa Koševa, kakva je situacija sa pojačanjima?
"Tu su dva paralelna procesa. Što se tiče igrača, bez obzira na krizu, mi smo negdje u martu rekli da imamo širok kadar od oko 31 igrača i cilj je bio da se to smanji na 25 igrača otprilike. Tu su se potrefila dva paralelna procesa; naša želja za reduciranjem kadra i činjenica da kod određenih igrača nemamo trenutne mogućnost pokrivanja njihovih plata. Moram reći da je 14 igrača bilo korektno prema klubu i sporazumno smo uspjeli taj problem premostiti", rekao je Kasum.

"Tu su dva paralelna procesa. Što se tiče igrača, bez obzira na krizu, mi smo negdje u martu rekli da imamo širok kadar od oko 31 igrača i cilj je bio da se to smanji na 25 igrača otprilike. Tu su se potrefila dva paralelna procesa; naša želja za reduciranjem kadra i činjenica da kod određenih igrača nemamo trenutne mogućnost pokrivanja njihovih plata. Moram reći da je 14 igrača bilo korektno prema klubu i sporazumno smo uspjeli taj problem premostiti", rekao je Kasum.
kakve budale vode ovaj klub, dobro pa se vec nismo ugasili
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bravo Zagore, potppuno se slažem sa tobom. Ozbiljan ulagač neće doći u ovu državu, jednostavno nemamo uslove za to. Zašto da neko ulaže, kada lopovi u državi i savezu kolo vode. Ne vjerujem da ću ja to doživjeti, možda ovi mlađi navijači Sarajeva. Moja podrška je uvijek bila za klub i njegove uposlenike, bez obzira ko to bio. Naravno najveća podrška za igrače i sš.zagor1987 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:07Ko ce ba ulagat u BIH? Nemas zakon o sportu imas lopove u savezu koji te pokradu javno,stele izvlacenja,imas poreze najvece u drzavi,nekakva pravila za strance itd druga je stvar sto je nas narod glup pa misli da moras Real biti,u ovoj zemlji i ligi kad si redovan sa platama treba da se nogom u dupe udarasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 20:58Ja sam za povratak Tana ako fkt misli ozbiljno da ulaze
U periodu od 2013-2018(9) kada je on bio vlasnik,jest da se u 5 godina osvojila samo 1 titula i 1 kup ali dosta dobro smo stajali.Dovodili smo zvucna pojacanja kao sto su Delac,Jajalo,Benko i Borjan je bio bukv trenirao sa nama ali nije potpisao na kraju.Prodali za 2 mlada igraca za preko 1.1milion eura(Cimirot i Mujakic).Plate nisu toliko kasnile,a imamo iz tog perioda i 1 play offa.
Kazem,ako Tan planira bar kao sto je tada ulagao da ulaze i sada onda ima punu moju podrsku uprava ako se odluci vratiti
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nema Goranova dva pomocnika. Dakle, ko ostaje jos iz strucnog staba? Da li znas odgovor?

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pročitaj cijeli text, vidjet ćeš da je čovjek rekao da su Sablić i Ciofi zaduženi za to i da rade na tome.Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:29Odgovor Kasuma za ****, vezano za pojačanja![]()
![]()
Možda Ahmet može trener i igrač.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:34Nema Goranova dva pomocnika. Dakle, ko ostaje jos iz strucnog staba? Da li znas odgovor?![]()
I zasto ga vrijeđaš?Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:29Odgovor Kasuma za ****, vezano za pojačanja![]()
![]()
-
- Kontakt:
Al Sabra kao ulece s ekskluzivom s Tanom, ofirno kako nastavljaju muljati. Al et nek je sretno nasem Sarajevu, valjda se koliko toliko poslozimo da prodjemo Moldavce.
-
- Kontakt:
Vjerovatno bi nas fudbalski mag Abdulah Oruc tada vodio. U tom slucaju, ne bi ni gledao utakmicu od muke.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:34Nema Goranova dva pomocnika. Dakle, ko ostaje jos iz strucnog staba? Da li znas odgovor?![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Usracu seHistoricar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:41Vjerovatno bi nas fudbalski mag Abdulah Oruc tada vodio. U tom slucaju, ne bi ni gledao utakmicu od muke.

ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dženo garant hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Meni ovo djeluje kao da je Sabrina jedina veza sa Tanom, a on nam je jedina šansa pa je Kasum "štiti". Ako će ga uspjet premuntat da ulaže, nemam ništa protiv njenog ostanka u klubu iako smatram da je nesposobna.
Meni je Kasum OK lik al brate puno mulja i ovim što hoće da sakrije i da ne kaže sve, sam sebe pokopa.
Tan nam je jedina šansa al nisam previše opstimističan, skoro pa nikako..
Neozbiljno ovo na kraju intervjua, lete ko djeca da prenesu vijest da su nazvali Tana i da ih nije odma odbio. Daj Bože da će i razmatrat to al prije da je gospodski rekao da će javit uskoro da ne bude odmah negativan odgovor.
Tan je nešto najbolje što nam se desilo, i Tan bi bio opet nešto najbolje da se vrati ali... Molit Boga da se vrati.
Meni je Kasum OK lik al brate puno mulja i ovim što hoće da sakrije i da ne kaže sve, sam sebe pokopa.
Tan nam je jedina šansa al nisam previše opstimističan, skoro pa nikako..
Neozbiljno ovo na kraju intervjua, lete ko djeca da prenesu vijest da su nazvali Tana i da ih nije odma odbio. Daj Bože da će i razmatrat to al prije da je gospodski rekao da će javit uskoro da ne bude odmah negativan odgovor.
Tan je nešto najbolje što nam se desilo, i Tan bi bio opet nešto najbolje da se vrati ali... Molit Boga da se vrati.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 02 jul 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, miguelramos, Pantelija, skoJaa i 38 gostiju.