Pa ako sam se zakačio na petorcu i ako gledam svoja posla logično da me se tiče. Ne tiče me se da vas ubjedjujem u bilo šta: niti sam to pokušavao niti ima ijedna moja riječ koja može dokazati da sam pokušavao. Tiče me se da je forum na koji ulazim uredjen a ne da razni forumaši po njemu prosipaju svoje lične frustracije.mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:55
Vidim,zato si se zakacio da petorici ljudi objasnis da si ti upravu ,i da se trebaju ponasati kako ti mislis da trebaju..ja npr gledam i svoja i tudja posla ali to ne krijem..a ti odrzis hutbu ovdje,pametujes svima i onda kazes gledas svoja posla.Najgora sorta ljudi.
Zato ja volim "mahalce",znas na cemu si vazda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazes 13 bodova, a imaosi do zavrsetka 2/3 prvenstva zelju zrinjski i sb . (Zeljo sb u gostima) najteze 2 ekipe odakle skoro pa nikad ne donosimo 3 boda.BegizSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:58Treba Sabru smjeniti samo zato što je ženskog roda.
ps Mi trebamo sretni biti kakakol smo prošli, i što smo prokockali samo 13 bodova. Šta bi da nam je budžet ko u PSG jarane, šta bi onda ha ja.
Pogledaj utakmicu u 3/3 prvenstva kad je Vico doso na mjesto presjednika
radnik borac
Velez borac
Borac sb
Borac zrinjski
Takodjer
Pogledaj
Velez Sarajevo
Zrinjski Sarajevo
I nemoj zaboravit probijanje termina za uplatu duga od strane borca koji je trebao da igra sa nama, a za istu stvar zeljo celik zelji su dati bidovi
E sad otidji i vidi koliko bodova je nama borac pobjego.
I da dao sam samo primjer PSG koji je imao veci budzet od prvih 6 ekipa u francuskoj i na kraju nije bio prvak DIREKTOR NIJE DOBIO OTKAZ..
Nam da je ispostovi minimum (samo da da igracima bar pola plata dugova koje smo imali u februaru i sa ovim sastavom bi se prosetali ligom, a govorio je da je problem kominizam kontrola u vjetnamo itd..
A samo da se vratimo 1.5 godinu unazad prisjeticemo se da su igraci bojkotovali i nisu htjeli ici na pripreme..
Nam je nepismena ubleha.
Mojne se praviti fina,nema potrebe ! Budi kao Sabrina !!Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:11Jbte glavna atrakcija žena koja u ruci drži čašu šampanjca.![]()
Činjenica ostaje nepromijenjena: kad saberete sve te minderaše na kamaru opet ni u pola nisu tako sposobni kao Sabrina: djevojka, Siminhanka, alkoholičarka i lezbejka.
Ona zaboravila da u Bosni vladaju šerijatska pravila ponašanja.

Sabrini su maniri i ponasanje na nivou neke slabo odgojene krave ! ( rasla izvan stada ).
Osim slabog ponasanja,neelokventna je ,nepismena i priglupa !!
Covjek bi trebao da se zacudi da je direktorica iz Siminog Hana,jer se to ne bi smjelo vidjeti ali njoj Simin Han izbija iz svakog pokreta i rijeci !!
Stid me i za nju ,ne samo za sebe.
A sto se tice njenih poslovnih rezutata,to je ne optuzujem. Ona je samo sekretarica i potrcko od Namova i Tanova !
Njihova eskort dama ( vise eskort,manje dama ) ,sta ce hudnica,dobro joj je i to !!
- 19BordoBijeli46
Ako ocekujes da ce neko pisati po manirima,pogotovo na internetu,onda ovo nije za tebe. Ako ti smeta nemoj pisati ovdje i cao. Niko se nece promjeniti jer tebi nesto smeta.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 14:21Pa ako sam se zakačio na petorcu i ako gledam svoja posla logično da me se tiče. Ne tiče me se da vas ubjedjujem u bilo šta: niti sam to pokušavao niti ima ijedna moja riječ koja može dokazati da sam pokušavao. Tiče me se da je forum na koji ulazim uredjen a ne da razni forumaši po njemu prosipaju svoje lične frustracije.mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:55
Vidim,zato si se zakacio da petorici ljudi objasnis da si ti upravu ,i da se trebaju ponasati kako ti mislis da trebaju..ja npr gledam i svoja i tudja posla ali to ne krijem..a ti odrzis hutbu ovdje,pametujes svima i onda kazes gledas svoja posla.Najgora sorta ljudi.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Morto, em si rasista, em muški šovinistaArnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:04Ti kao moderator uopšte ne bi trebao dozvoliti da se koristi takav jezik na forumu a ne ga još promovisati i podržavati. Želim vjerovati da ti onoliku količinu uvreda i nekulture ne možeš da stigneš izbrisati i sankcionisati i nije mi drago da me u pogrešno ubjedjuješ.

Briši te postove jer će se Arnel naljutiti na tebe i tražiće sve svoje salvetice da mu se vrate.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ovi mahalci sve znaju a zapravo niko veze nema...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igramo protiv Milsamija u četvrtak.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma sta se imam sekirati, ako ne dodje Tan, prava otkupljuju zipko, zoki i sabra i sve rijeseno <3
Dizdarevic
Kurdic Dupovac Pidro
Oremus Susic Djokanovic Heba
Salcin Krste Varesanovic
Prvih 11 vjerovatno za Milsami ako se Fanimo ne oporavi.
Kurdic Dupovac Pidro
Oremus Susic Djokanovic Heba
Salcin Krste Varesanovic
Prvih 11 vjerovatno za Milsami ako se Fanimo ne oporavi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Desetine kvalitetnih forumaša je odustalo od pisanja koji su imali šta reći i čije postove se moglo pročitati čak i kada se ne slažeš upravo jer ovakav forum nije za njih. To je pitanje za administraciju, nije za mene. Oni su dužni da poštuju pravila koja su sami propisali i oni su ti koji upravljaju kvalitetom sadržaja.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 14:28Ako ocekujes da ce neko pisati po manirima,pogotovo na internetu,onda ovo nije za tebe. Ako ti smeta nemoj pisati ovdje i cao. Niko se nece promjeniti jer tebi nesto smeta.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 14:21Pa ako sam se zakačio na petorcu i ako gledam svoja posla logično da me se tiče. Ne tiče me se da vas ubjedjujem u bilo šta: niti sam to pokušavao niti ima ijedna moja riječ koja može dokazati da sam pokušavao. Tiče me se da je forum na koji ulazim uredjen a ne da razni forumaši po njemu prosipaju svoje lične frustracije.mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:55
Ne znam,ali je odmarao u ovoj prijateljskoj "jedni protiv drugih".
FK SARAJEVO.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Laaaagano

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Solidan bi bio Bagaric za spica, samo sto je stranac
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Slobodan,dobar je sa Sablicem....NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2021, 14:51Laaaagano. Treba nam spic, pa makar bio i Alen Melunovic.
FK SARAJEVO.
Ima Drazen nas pasos
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pidro stoper, Heba lijevi wing back. Bit ce to duga noc. Nadam se da Milsami nema nikog kvalitetnog na toj strani.

Spic nam treba hitno, svidjaju mi se Salcin i Varesanovic na krilima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, hurem, kogmagie46, nedimmmm1337, rimljanin90, sekac, Serha, ŠTA_JE i 47 gostiju.