Tako sto ne postoje 20 godina pa se pojave 2, pa onda opet nestanu na 4-5 godina? Ovi bar stoje i kad ih je 15. A da su bili osvjezenje onaj jedan period, bili su.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Mala ispravka kod Livna. Iz Livna je Konjica Livno, a Grđani su Brotnjo Čitluk.
Fali još Patrioti Čapljina, Beštije Konji i The Kurci iz Gruda

-
- Kontakt:
Jeste definitivno.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24Najbolja mala grupa u BiH definitivno. Bolja i od nekih "velikih".
Odradjena jedna sezona i onda se ugasili.
Prvo treba imati konstantu, pa bilo kakvu, da se nazoves grupom, pa tek onda pucati na skalpove ovim grupama iz 5 najvecih gradova.
Jedna od najozbiljnih grupa od tih manjih su Leaders Teslic, doduse pali zadnje 2-3god zbog rezultata ali su stalno tu.
Vojvode Doboj takodje, furanje svog pa i da nas je 5.
**** ono pojavilo nas se 300 protiv Slobode jer se lozimo na Fukare i onda 7 godina ne idemo na tekme.
Dizanje parola protiv istih a bjezanje svaki put kada se isti vide, odlazenje sa utakmica na poluvremenu da se ne bi sreli sa istima koje smo prozivali do jucer itd itd.
Nego kad smo kod manjih grupa sta je sa Konjicom iz Livna i onima iz Kaknja?
Gdje onaj moron Miljacka@, pionir ultra pokreta i bff sa Drezdenovcima?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Tu sam, sta treba mom maloumnom prijatelju s foruma @Ritamreda a.k.a. @Sta 's mi ba ti pricat', dodji ba u kavez da ti ja nesto pokazem?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bezi te ponovo po bazi to nije lijepo 

Par starijih zanimljivih izvjestaja iz domaceg Ultra magazina
RK Bosna - RK Zeljeznicar
KK Celik - KK Sloboda
Celik - Velez i 18 god robije
podgrupa Fukara
Skripari u Skotskoj
Velez - Zrinjski
Sila Nebeska i gostovanje u BL
RK Bosna - RK Zeljeznicar
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nisu ni red army losi. Od manjih grupa jedino su mozda vandali, siuxi, sila nebeska, bestije i gerila bolji od njih. Sa svima ostalima se mogu komotno nositi.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24
Najbolja mala grupa u BiH definitivno. Bolja i od nekih "velikih".

-
- Kontakt:
Tobe yebem te u usta stancas accounte ko na traci hahahSablic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:20Nisu ni red army losi. Od manjih grupa jedino su mozda vandali, siuxi, sila nebeska, bestije i gerila bolji od njih. Sa svima ostalima se mogu komotno nositi.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24
Najbolja mala grupa u BiH definitivno. Bolja i od nekih "velikih".![]()
Forzza Velez
Bavim se sa tim. Imam firmu za stancanjeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:41Tobe yebem te u usta stancas accounte ko na traci hahahSablic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:20Nisu ni red army losi. Od manjih grupa jedino su mozda vandali, siuxi, sila nebeska, bestije i gerila bolji od njih. Sa svima ostalima se mogu komotno nositi.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24

Onaj klaun @Ritambubnjeva im je obecao da ce ih ugasiti sa svojih cetrdeset beretki i da ce ih sve objesiti gole u kavezu po uzoru na meksicke kartele. Steta, dobra su grupa bili.Sablic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:20Nisu ni red army losi. Od manjih grupa jedino su mozda vandali, siuxi, sila nebeska, bestije i gerila bolji od njih. Sa svima ostalima se mogu komotno nositi.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobar post mili, nisi kao ja ali imas smisla.Miljacka je napisao/la: ↑04 jul 2021, 03:43Onaj klaun @Ritambubnjeva im je obecao da ce ih ugasiti sa svojih cetrdeset beretki i da ce ih sve objesiti gole u kavezu po uzoru na meksicke kartele. Steta, dobra su grupa bili.Sablic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:20Nisu ni red army losi. Od manjih grupa jedino su mozda vandali, siuxi, sila nebeska, bestije i gerila bolji od njih. Sa svima ostalima se mogu komotno nositi.BegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:24
-
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Imaju Kar'ne.ultras94mostar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:07Ma zajeb.se, to s bubnuo bezveze![]()
Ali sam davno nekada citao da ima u Bosni neka grupa nekog nizeligasa, zovu se The Kurci![]()
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:37Imaju Kar'ne.ultras94mostar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:07Ma zajeb.se, to s bubnuo bezveze![]()
Ali sam davno nekada citao da ima u Bosni neka grupa nekog nizeligasa, zovu se The Kurci![]()
Zaboravio sam jos navijace Goška iz Gabele, popularne Lavove. Prije nekih 9-10 godina bili aktivna, fina organizirana gupica od 20ak momaka, poceli pratiti gostovanja i odjednom nestali s mape. Sta se dogodilo nemam pojma, ako netko zna, neka piše.
Ultras, kako ste ovako propali? Treba vas ugasiti.
Kako nece propast od 800k pali k'o narod na 250k pa i manje od toga
Stvarno su smijesni. Partizani ih pretekli u svakom smislu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.