FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zna li neko koliko smo tacno duzni ovoj poreskoj upravi?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
7 milionaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:23Zna li neko koliko smo tacno duzni ovoj poreskoj upravi?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma opet me ne mozes ubijediti da je ta terapija uspijesna, shvatam da je bilo potrebno da ovolike godine provedes na drustvenim mrezama radi samopouzdanja,ali brate ti se napucao previse, ti bi sad da mijenjas, postavljas,odredjujes...
Ne daj Boze ako umislis da si Predsjednik SAD...

Ako je istina ovo sto par juniora prica, oprostit cu sabrini sve. Jos 4 dana 

NEMA NAZAD
nije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ništa ne opraštaj, nastavi kritikovati sve navikli smo to od tebe

Bordo bijeli za život cijeli!!
Nema tebi izgleda pomoci djevojcice. A da si bila dobra dobila bi bar čips.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:32Ma opet me ne mozes ubijediti da je ta terapija uspijesna, shvatam da je bilo potrebno da ovolike godine provedes na drustvenim mrezama radi samopouzdanja,ali brate ti se napucao previse, ti bi sad da mijenjas, postavljas,odredjujes...
Ne daj Boze ako umislis da si Predsjednik SAD...![]()
![]()
A jest i dosadan ovaj vanjin drug,@ritammedia,neka si ga sklonuo morto.
Rekoh ja tebi buraz prenapucao si se samopouzdanja pa ko velis sve znam...zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:59Nema tebi izgleda pomoci djevojcice. A da si bila dobra dobila bi bar čips.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:32Ma opet me ne mozes ubijediti da je ta terapija uspijesna, shvatam da je bilo potrebno da ovolike godine provedes na drustvenim mrezama radi samopouzdanja,ali brate ti se napucao previse, ti bi sad da mijenjas, postavljas,odredjujes...
![]()
Srecom, nisi dobacio dalje od Šerifa, ali ako se uzivis u ulogu Bajdena ili Putina, e yebo medicinu onda...
Vise stete nego koristi...

- SarajevoForza
- Kontakt:
Gdje je @miky_hz? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma trola ba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Oko 20 000NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:23Zna li neko koliko smo tacno duzni ovoj poreskoj upravi?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ono je 433 formacija, Hebib desno, Salcin lijevo, Dal iza Krste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To prepustam tebi,ipak si ti tezi slucaj.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:13Rekoh ja tebi buraz prenapucao si se samopouzdanja pa ko velis sve znam...zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:59Nema tebi izgleda pomoci djevojcice. A da si bila dobra dobila bi bar čips.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 21:32
Ma opet me ne mozes ubijediti da je ta terapija uspijesna, shvatam da je bilo potrebno da ovolike godine provedes na drustvenim mrezama radi samopouzdanja,ali brate ti se napucao previse, ti bi sad da mijenjas, postavljas,odredjujes...
![]()
Srecom, nisi dobacio dalje od Šerifa, ali ako se uzivis u ulogu Bajdena ili Putina, e yebo medicinu onda...
Vise stete nego koristi...![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo vas
pa nijedan neće da popusti
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.