odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ako je mlađi onda nek ide sa One Million ali Prive, ne obični. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da pokrijes sve potrebe mozda jedna kombinacija:KingsReturn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:59Top 3 muška parfema po vašem mišljenju ?
Vec sam narucio onaj bvlgari man black - iskustva ?
-Jesen/zima - Dior Homme Intense, jeftiniji JPG Ultra Male
-Proljece/ljeto - Dior Sauvage edt, jeftiniji Versace Dylan Blue
-Svaki dan - Prada LR Carbon
I da pokrijes sve potrebe sa tri parfema ali to samo jedna kombinacija ima sigurno 50 izbora. Ali recimo dobro je da nemas 30 parfema vec 3 ali kako treba.
il ako mu je do jeftinoce i da zna da nije uzeo neku tursku secernu vodu odes do zare uzmes vibrant leather i cao il neki iz extreme serije isto barem znas da su testirani kako treba ako vec nemas il ti se ne da puno kesha za parfem a moja top tri su
aqua de gio i d&g the one , i jpg the male
aqua de gio i d&g the one , i jpg the male
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od dizajnerskih moze mozda najjeftinije Armaf CDNI proljece ljeto i zima Joop Homme. Volis ili mrzis kombinacija

- tuzlak1987
- Kontakt:
ma nema jednostavno ako hoces da dobro izgledas i da te ozbiljne ribe shvate ozbiljnotuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:37Od dizajnerskih moze mozda najjeftinije Armaf CDNI proljece ljeto i zima Joop Homme. Volis ili mrzis kombinacija![]()
nema zenskima jace stvari kad im dodjes ovako prvo vidis da te odmjeri sa osmijehom na licu i onda kad pridje i pomirise dobar parfem kao da je riba na suhom pola posla si odradio

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 30 jun 2021, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
U tim zenskim hlacama te samo klinke mogu shvatiti ozbiljno
edit:sto obrisa sliku, zayebavam se druze
edit:sto obrisa sliku, zayebavam se druze

Za koliko stiže narudžba s ove stranice Factcool?
Stoji 2-4 dana, a već sam se na nekim domaćim sajtovima opekao što se tiče roka dostave, a nešto mi treba hitno odavdje.
Stoji 2-4 dana, a već sam se na nekim domaćim sajtovima opekao što se tiče roka dostave, a nešto mi treba hitno odavdje.
Zavisi, ono sto pise da imaju odmah na stanju u BiH dodje za 2-3 dana, meni najcesce dva. Ako nemaju, dodje za 10ak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bvlgari Man Black je extra parfem, zaboravio sam da postoji. Koliko si ga platio online?KingsReturn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:59Top 3 muška parfema po vašem mišljenju ?
Sto se top 3 tice samo stara skola buraz. D&G The One broj 1 uvijek bio i ostao. Broj 2 Joop Homme, vidim sad po DM-u za 100KM ona boca od 200ml jbt. Broj 3 neka bude Bleu Chanel.
Za one kojima se ne daju velike pare za parfeme dobar savjet je Zara Silver onaj. Mislim da je oko 20KM 100ml a parfem je zvijer, predobro mirise + ne ispari brzo. Ono na fazon ti ga ne osjetis dovoljno dobro ali osjete svi oko tebe. I Bruno Banani Magic Man ona klasika neka za 40KM da se sta god probere, lijep miris ali trajnost nije neka.
od bb loyal men dezodorans ubija ima bolji miris od polovine parfemaGoretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:42Bvlgari Man Black je extra parfem, zaboravio sam da postoji. Koliko si ga platio online?KingsReturn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:59Top 3 muška parfema po vašem mišljenju ?
Sto se top 3 tice samo stara skola buraz. D&G The One broj 1 uvijek bio i ostao. Broj 2 Joop Homme, vidim sad po DM-u za 100KM ona boca od 200ml jbt. Broj 3 neka bude Bleu Chanel.
Za one kojima se ne daju velike pare za parfeme dobar savjet je Zara Silver onaj. Mislim da je oko 20KM 100ml a parfem je zvijer, predobro mirise + ne ispari brzo. Ono na fazon ti ga ne osjetis dovoljno dobro ali osjete svi oko tebe. I Bruno Banani Magic Man ona klasika neka za 40KM da se sta god probere, lijep miris ali trajnost nije neka.

ma moze se uzeti dobar parfem za male pare bas u dm-u ima stalno snizenja ck one zna nekad biti 30ml po 45+ kermi
Ista situacija, ja kupim gel za tusiranje i dezodorans uz parfem, bukvalno mi nakon prvo dvoje navedeno parfem i ne treba.Robust je napisao/la: ↑02 jul 2021, 00:17od bb loyal men dezodorans ubija ima bolji miris od polovine parfemaGoretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:42Bvlgari Man Black je extra parfem, zaboravio sam da postoji. Koliko si ga platio online?KingsReturn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:59Top 3 muška parfema po vašem mišljenju ?
Za one kojima se ne daju velike pare za parfeme dobar savjet je Zara Silver onaj. Mislim da je oko 20KM 100ml a parfem je zvijer, predobro mirise + ne ispari brzo. Ono na fazon ti ga ne osjetis dovoljno dobro ali osjete svi oko tebe. I Bruno Banani Magic Man ona klasika neka za 40KM da se sta god probere, lijep miris ali trajnost nije neka.![]()
nekad kad je beze dan stavi covjek malo njega svi pitaju oko mene koji je to parfem
![]()
ma moze se uzeti dobar parfem za male pare bas u dm-u ima stalno snizenja ck one zna nekad biti 30ml po 45+ kermi

Moze se jasta nego naci dobar za male pare, ja sam eto predlozio te iz Zare, mogu pomoci a dzaba skoro. Ima jos slucaja kamaru, raja ne prati po onim buticima, prodaju ljudi svoje parfeme, moze se svasta naci.
-
- Kontakt:
Odlican parfem...KingsReturn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:59Top 3 muška parfema po vašem mišljenju ?
Bvlgari aqva broj 1 parfem za ljeto
Versace Eros za malo hladnije vrijeme
Jimmy Choo ice man isto za za hladnije vrijeme
Imas u Zari isto odlicnih parfema tipa Vibrant Leather 20 km 100 ml , miriši slično kao creed aventus, za njega sam bas dobio bruku komplimenata...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja ne volim vibrant leather stih. Ako ste sportski tipovi nemojte bacati pare. Acqua di Gio Profumo je dobar za 25+ godina, Invictus Aqua do 25. Meni je dobar Cedrat Boise za ljetne veceri, proljeca ili Versace eau fraiche za ljetne dane. Armani stronger with you preporuka za jesen/zima. Ali opet, da moram samo jedan imati, odlučio bih se za Dior Sauvage edt. Bomba prava.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dm na odjelu sa parfemima oko cenera kosta
-
- Kontakt:
Gdje najbolje kupovati satove, može i Sarajevo i Mostar. Da imaju bogatu kolekciju Casio, Fossil, Festina, Seiko, Orient..., da su stvarno prodavnica satova. U mostaru znam za Mepas, ali tu prodaju Sector, i znam zlatare, ali tu je ponuda loša za moj ukus. Treba mi stvarno prodavnica satova, gdje mogu u raznim cijenovnim rangovima stvarno izabrati sat brenda koji mi se sviđa, i da kasnije mogu na servis, zamjenu narukvice itd.
Do tada sam naručio sa neta

Oba brenda su mi interesantna, i za razliku od AgentX, KS, Shark, svakom pristupačnih satovi, ovi koje sam sad kupio, e oni su već na nekoj mapi satova, tu su, vrte se, spominju itd.
A dosad sam imao ovo

Mogu reći da je za 50KM sat bio stvarno uredan, a izgleda i skuplje, nije bezvezan, 3 godine mi je trajao, i sad dobar osim narukvice. Sad ću vidjeti kakvi su ovi malo skuplji.
Volim satove, to smatram kao umjetnost, a olakšavaju i život, mislim da vrijedi isprobati i razumno ih prema svom financijskom stanju platiti, a kvalitetnih satova ima evo na sreću u svakom cjenovnom rangu, ni ovi od 50-100KM sigurno nisu loši, ovi već ispod su smeće i bezveze ljudi koji to kupe samo se brukaju.
Do tada sam naručio sa neta

Oba brenda su mi interesantna, i za razliku od AgentX, KS, Shark, svakom pristupačnih satovi, ovi koje sam sad kupio, e oni su već na nekoj mapi satova, tu su, vrte se, spominju itd.
A dosad sam imao ovo

Mogu reći da je za 50KM sat bio stvarno uredan, a izgleda i skuplje, nije bezvezan, 3 godine mi je trajao, i sad dobar osim narukvice. Sad ću vidjeti kakvi su ovi malo skuplji.
Volim satove, to smatram kao umjetnost, a olakšavaju i život, mislim da vrijedi isprobati i razumno ih prema svom financijskom stanju platiti, a kvalitetnih satova ima evo na sreću u svakom cjenovnom rangu, ni ovi od 50-100KM sigurno nisu loši, ovi već ispod su smeće i bezveze ljudi koji to kupe samo se brukaju.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ASD, Bing [Bot], Jabroni i 7 gostiju.