@samozdravlje, drago mi je da si ziv i zdrav i da si ponovo na forumu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma vala svi su samo gledali vlastiti interes prije svega,malo ko skoro niko da je radio istinski za interese kluba. Da su bar 50% sredili Akademiju od onog koliko su trebali i mogli sad bi bila druga prica,ovako neka nam je Bog na pomoci u narednom periodu.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:54
Vala i njemu daleko kuca od FKS. Dosta je bilo i njegovog, hvala za sve dobro, a i njemu nije bilo lose u FKS. Stalno vracanje, bljesak pa pad. Ja sam latentni Akademoljubac i to je bio jedini ispravan put. Hoce li se ikad ukazati prilika kao sto je bila, sumnjam za moga zivota.
Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:42Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicnoKros je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:36Kakva tužno stanje vlada u klubu...Sabrina direktorica,Kasum predsjednik,dvije spodobe, stand up komičari.
Akademija u raspadu,Zvijezda 09 bolje omladince ima zahvaljući dugogodišnjem radu generalne direktorice.
Igrači prvog tima pokušavaju da se ispale bilo gdje dok se kao pripremaju za Evropske nastupe,a pri tome odigrali jednu pripremnu utakmicu.
Moljakamo polovnjake koji će biti predstavljeni kao pojačanja,a u stvari nudi im se da malo održavaju formu dok im ne ispadne šta bolje.
Kakav sunovrat imperije Sabrine Buljubašić osobe od velikog povjerenja investitora Tana i Nama.![]()
Respekt druze za tvoje misljenjeSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:54
Vala i njemu daleko kuca od FKS. Dosta je bilo i njegovog, hvala za sve dobro, a i njemu nije bilo lose u FKS. Stalno vracanje, bljesak pa pad. Ja sam latentni Akademoljubac i to je bio jedini ispravan put. Hoce li se ikad ukazati prilika kao sto je bila, sumnjam za moga zivota.
Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:34Izvinjavam se svim "obicnim" navijacima(kao sto sam i sam), bez razlike kako razmisljaju i ciju stranu podrzavaju, ako sam i jednom rjecju hvalio rad Uprave (predsjednika,Sabrine,E.Hadzica i svih ostalih meni neznanih). Kao obicnom navijacu(tada bez informacija) dozvoljeno mi je, a i Vama da budemo "generali poslije bitke".
Nikoga necu prozivati za lopovluk, ali za nestrucnost i te kako ima razloga.
Ja sam od onih koji ce FKS podrzavati i u kantonalnoj ligi, ali da osjetim postenje i zelju ljudi koji vode FKS. Ne iskoristiti kamp i onakve uslove za razvoj mladih igraca je sve samo nije strucnost.
Dovoditi starohane,produzavati ugovore na 2+ god., dovoditi invalide i igrace koji u svojim drzavama nemaju mjesta u poluozbiljnim klubovima je sve samo nije strucno i dobronamjerno.
Jedan je bio Svetozar Vujevic. Hvala Fedji Kusturici, sto nam je omogucio 2-3 god. radosti. Hvala mu za kamp, afirmaciju mladih igraca. Naravno nije njegovo bilo da kao ozbiljan covjek iz daleke Azije se bakce sa Sabrinom, Hadzicem,predsjednikom kluba(ne znam mu ime).
Nisam clan kluba, a kad osjetim posten i strucan rad kupit cu 10 clanskih i 10 godisnji za Sjever momcima kojim bude trebalo.
Skupo platismo jos jedan javasljuk, aBd bit ce prilika koju cemo iskoristiti. Sarajeva ce biti, a valjda nas paraziti nekad zaobidju aBd. Amin.
Drz se ahbabu. Zivot je pun raznih iskusenja, znas to i sam. Glavu gore i idemo dalje jaci nego ikad. Ako sta treba, javi.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:23
Vozdra ahbabuHvala na pitanju, malo u depri (nije radi FKS, mogao bi znati zasto, nesto sam Ti i pisao). Valja zivjeti.
Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.holyman je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:17Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:42Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicnoKros je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:36Kakva tužno stanje vlada u klubu...Sabrina direktorica,Kasum predsjednik,dvije spodobe, stand up komičari.
Akademija u raspadu,Zvijezda 09 bolje omladince ima zahvaljući dugogodišnjem radu generalne direktorice.
Igrači prvog tima pokušavaju da se ispale bilo gdje dok se kao pripremaju za Evropske nastupe,a pri tome odigrali jednu pripremnu utakmicu.
Moljakamo polovnjake koji će biti predstavljeni kao pojačanja,a u stvari nudi im se da malo održavaju formu dok im ne ispadne šta bolje.
Kakav sunovrat imperije Sabrine Buljubašić osobe od velikog povjerenja investitora Tana i Nama.![]()
Normalno da treba stati uz klub,igrace i trenera,al uz ove iz uprave nikako i nikad,dok ne ode Sabra bolje biti nece,i sto prije skontas to bolje,al ocigledno ne zelis da skontas iz nekih razloga,cuj treba braniti nekoga ko syeba klubfks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:26Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.holyman je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:17Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:42
Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicno![]()
Sve to stoji, ali ko je ustvari nas doveo do ovog stanja?Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:39Normalno da treba stati uz klub,igrace i trenera,al uz ove iz uprave nikako i nikad,dok ne ode Sabra bolje biti nece,i sto prije skontas to bolje,al ocigledno ne zelis da skontas iz nekih razloga,cuj treba braniti nekoga ko syeba klubfks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:26Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.i ono kaze nekom da nije navijac
![]()
Največa greška ove uprave je bila, popuštanje pod pritiskom "stručnjaka" iz Akademije i tjeranje uspješnog Direktora, tada kreće degradacija Akademije. Nasuprot tome, najbolji potez im je bio dovođenje Talijana, poćelo se ponovo ustrojavati i rezultati će stići (daj bože da ga uspijemo zadržati). Akademija/Butmir a sada i stadion(normalno uz tradiciju i slavno ime Kluba) su jedine trajne vrijednosti, sve ostalo je prolazno.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:54
Nije to greska,to je krivicno djelo,za koje bi u normalnoj zemlji odlezala 10-ak godina .fks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 18:26Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.holyman je napisao/la: ↑04 jul 2021, 15:17Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:42
Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicno![]()
Hocemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2021, 19:10
Upravu necemo spominjati, ali Sablicu i igracima svi smo duzni dati podršku.
Trenutno korisnika/ca: Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 53 gosta.