FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2021, 14:38

Sad ce ovi botovi kazati da je i @samozdravlje 'usrefovac' i da hoce da dovede rundu i svrakica u klub :rol:
@samozdravlje, drago mi je da si ziv i zdrav i da si ponovo na forumu :)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 jul 2021, 14:54

zagorski je napisao/la:
04 jul 2021, 14:38
Sad ce ovi botovi kazati da je i @samozdravlje 'usrefovac' i da hoce da dovede rundu i svrakica u klub :rol:

Vala i njemu daleko kuca od FKS. Dosta je bilo i njegovog, hvala za sve dobro, a i njemu nije bilo lose u FKS. Stalno vracanje, bljesak pa pad. Ja sam latentni Akademoljubac i to je bio jedini ispravan put. Hoce li se ikad ukazati prilika kao sto je bila, sumnjam za moga zivota.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2021, 15:13

Samozdravlje je napisao/la:
04 jul 2021, 14:54
zagorski je napisao/la:

Vala i njemu daleko kuca od FKS. Dosta je bilo i njegovog, hvala za sve dobro, a i njemu nije bilo lose u FKS. Stalno vracanje, bljesak pa pad. Ja sam latentni Akademoljubac i to je bio jedini ispravan put. Hoce li se ikad ukazati prilika kao sto je bila, sumnjam za moga zivota.
Ma vala svi su samo gledali vlastiti interes prije svega,malo ko skoro niko da je radio istinski za interese kluba. Da su bar 50% sredili Akademiju od onog koliko su trebali i mogli sad bi bila druga prica,ovako neka nam je Bog na pomoci u narednom periodu.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 jul 2021, 15:17

Sanchez1987 je napisao/la:
04 jul 2021, 12:42
Kros je napisao/la:
04 jul 2021, 12:36
Kakva tužno stanje vlada u klubu...Sabrina direktorica,Kasum predsjednik,dvije spodobe, stand up komičari.
Akademija u raspadu,Zvijezda 09 bolje omladince ima zahvaljući dugogodišnjem radu generalne direktorice.
Igrači prvog tima pokušavaju da se ispale bilo gdje dok se kao pripremaju za Evropske nastupe,a pri tome odigrali jednu pripremnu utakmicu.
Moljakamo polovnjake koji će biti predstavljeni kao pojačanja,a u stvari nudi im se da malo održavaju formu dok im ne ispadne šta bolje.

Kakav sunovrat imperije Sabrine Buljubašić osobe od velikog povjerenja investitora Tana i Nama.
Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicno :guz:
Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.
NEMA NAZAD

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 04 jul 2021, 15:34

Ma Dodikova kampanja, da privuče glasače. On ako padne, pada mu i klub. Ma da evo treba osnovat to udruženje, pa i Uefu uključiti u sve to. Koliko god da smo loši, nisu ni oni toliko dobri bez pomoći sudija.
Elem, kad padne sad Dodik, padaju i oni. Imaju dugovanja koja im prikriva i pokriva isti. Dok im SIPA ne uleti jednom, pa se za glavu ne uhvate.
Pare ima da rodi uprava ili ima da ih nema, pogotovo ovog Kasuma smajlija. Njihovo je da rade svoj posao, a ne da radi njihove nesposobnosti igrači nisu glavom na terenu. Ko god ostane od igrača zaslužuje aplauz svih nas i apsolutnu podršku.
ORIGINAL 1987

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jul 2021, 16:28

Nisam odavno bio ovdje ali me zanima hoce li nam se isplatiti ulaganje u zidana. Grdne smo pare dali na njega pa kontam da ce nas transfer pogurati i otvoriti vrata slicnim igracima za koje necemo stedit.
Takodje me zanima da li ce Susic biti spreman da nas povede u grupnu fazu jbg vrijeme je pripazili smo ga.
Nadam se da ce i Pejovic biti spreman ali i da mu se nude ostali igraci pa da ne mora covjek svaku stoperima i golmanu vracat.
Izbacuje mi Internet neke stare vijesti vezano za nas klub. Kao Lazic ovaj onaj, sreca pa je uprava rastjerala te igrace koji nisu nigdje imali mjesta pa nama dosli. Bolje bi bilo besimov ugovor otkupit.
...
Nesto kontam dobro je pa sve te pare nismo dali na nekog spremnog igraca ili nedo Bog ulozili u akademiju jer bi to bilo cisto bacanje para.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 jul 2021, 16:41

:(
Lecler je napisao/la:
04 jul 2021, 13:54
E to to :rol:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 04 jul 2021, 16:43

zagorski je napisao/la:

Respekt druze za tvoje misljenje :salut: :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 jul 2021, 16:44

04 jul 2021, 14:34
Izvinjavam se svim "obicnim" navijacima(kao sto sam i sam), bez razlike kako razmisljaju i ciju stranu podrzavaju, ako sam i jednom rjecju hvalio rad Uprave (predsjednika,Sabrine,E.Hadzica i svih ostalih meni neznanih). Kao obicnom navijacu(tada bez informacija) dozvoljeno mi je, a i Vama da budemo "generali poslije bitke".
Nikoga necu prozivati za lopovluk, ali za nestrucnost i te kako ima razloga.
Ja sam od onih koji ce FKS podrzavati i u kantonalnoj ligi, ali da osjetim postenje i zelju ljudi koji vode FKS. Ne iskoristiti kamp i onakve uslove za razvoj mladih igraca je sve samo nije strucnost.
Dovoditi starohane,produzavati ugovore na 2+ god., dovoditi invalide i igrace koji u svojim drzavama nemaju mjesta u poluozbiljnim klubovima je sve samo nije strucno i dobronamjerno.
Jedan je bio Svetozar Vujevic. Hvala Fedji Kusturici :tokralju: , sto nam je omogucio 2-3 god. radosti. Hvala mu za kamp, afirmaciju mladih igraca. Naravno nije njegovo bilo da kao ozbiljan covjek iz daleke Azije se bakce sa Sabrinom, Hadzicem,predsjednikom kluba(ne znam mu ime).
Nisam clan kluba, a kad osjetim posten i strucan rad kupit cu 10 clanskih i 10 godisnji za Sjever momcima kojim bude trebalo.
Skupo platismo jos jedan javasljuk, aBd bit ce prilika koju cemo iskoristiti. Sarajeva ce biti, a valjda nas paraziti nekad zaobidju aBd. Amin.
:bow:

Sablic
Kontakt:

Post Postao/la Sablic » 04 jul 2021, 17:26

04 jul 2021, 13:23
Sablic je napisao/la:
04 jul 2021, 01:17
Zna li neko sta je sa mojim ahbabom @Samozdravlje?

Vozdra ahbabu :salut: Hvala na pitanju, malo u depri (nije radi FKS, mogao bi znati zasto, nesto sam Ti i pisao). Valja zivjeti.
Drz se ahbabu. Zivot je pun raznih iskusenja, znas to i sam. Glavu gore i idemo dalje jaci nego ikad. Ako sta treba, javi.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 04 jul 2021, 17:51

@Samozdravlje :salut: :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 jul 2021, 18:26

holyman je napisao/la:
04 jul 2021, 15:17
Kros je napisao/la:
04 jul 2021, 12:36
Kakva tužno stanje vlada u klubu...Sabrina direktorica,Kasum predsjednik,dvije spodobe, stand up komičari.
Akademija u raspadu,Zvijezda 09 bolje omladince ima zahvaljući dugogodišnjem radu generalne direktorice.
Igrači prvog tima pokušavaju da se ispale bilo gdje dok se kao pripremaju za Evropske nastupe,a pri tome odigrali jednu pripremnu utakmicu.
Moljakamo polovnjake koji će biti predstavljeni kao pojačanja,a u stvari nudi im se da malo održavaju formu dok im ne ispadne šta bolje.

Kakav sunovrat imperije Sabrine Buljubašić osobe od velikog povjerenja investitora Tana i Nama.
Yebala nas je za sva vremena,toliko miliona doslo u klub za ovih 5 godina kako je ona tu i ti sad ne mozes da prezivis 4-5 mjeseci,da se bruka klub sa ovim platama,da igraci bukvalno bjeze iz kluba,poslije ce branioci reci nece niko u nasu ligu,tesko dovest igraca zbog terena i slicno :guz:
Pisao sam ovo čim nas je borac stigao na tabeli. Ovdje nema oporavka do 2030te ili ako se borac ranije ne ugasi i ispadne. Sva sreća pa se i zrinja i kmeljo raspadaju.
Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 jul 2021, 18:39

fks74 je napisao/la:
04 jul 2021, 18:26
holyman je napisao/la:

Jedina greška im je što odmah nisu iznijeli informaciju, da niko više ne šalje pare. Troškovi su i dalje bili ogromni i pare su se trošile na plate u koroni. Da su iznijeli informacije, lakše bi bilo svima i znali bi zbog čega igrači ne daju 100% i zašto nisu dovedeni igrači koji bi zamijenili Tatara i Rahmana. Da je bilo ko bio umjesto njih, isto bi nam bilo. Sada trebamo svi da stanemo uz klub a ne da se sprdamo sa svim i svačim u klubu. Vjerujte da ćemo iz ovoga izaći samo jači, ali ne treba kao do sada letjeti po svemiru jer teško da će neko uložiti veliku lovu u klub a najveći krivac za to je država i uređenje u njoj.
Normalno da treba stati uz klub,igrace i trenera,al uz ove iz uprave nikako i nikad,dok ne ode Sabra bolje biti nece,i sto prije skontas to bolje,al ocigledno ne zelis da skontas iz nekih razloga,cuj treba braniti nekoga ko syeba klub :bow: i ono kaze nekom da nije navijac :salut:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 jul 2021, 18:58

Jesu culi ovi za kredit? To je ono kada se novac podize u banci i vraca u ratama. Mogli su barem toliko uraditi kada smo obezbijedili Evropu. Ako sta imamo, to je pokrice od UEFE.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 04 jul 2021, 19:03

04 jul 2021, 18:39
fks74 je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Normalno da treba stati uz klub,igrace i trenera,al uz ove iz uprave nikako i nikad,dok ne ode Sabra bolje biti nece,i sto prije skontas to bolje,al ocigledno ne zelis da skontas iz nekih razloga,cuj treba braniti nekoga ko syeba klub :bow: i ono kaze nekom da nije navijac :salut:
Sve to stoji, ali ko je ustvari nas doveo do ovog stanja?
Iz neke moje perspektive, primarni i glavni krivac je Nam, pa onda ostatak investitora, ili ovih 30% kao što je rekao on, gdje ni jedni ni drugi nisu ispunjavali svoje već dogovorene finansijske obaveze i investicije.
Koliko je Sabrina tu mogla i koliko je ona kriva, rekao bih nije toliko koliko se plasira.Imala je i ona naravno svojih grešaka, ali da je nama Laporta na čelu kluba-sa ovim sto se desilo u proteklih godinu dana ne bi nam ni on pomogao.
Mislim da treba dosta promjena unutar administracije , jer kakvi god oni bili nakon ovog svega jednostavno treba nam potpuno osvježenje.
Apsolutno kritikujem svakog ko je imao udio u nsstnaku ovoga, prvog Celavog ublehu koji je ko zadnji papak otisao u garažu i ono sve rekao.
Tužno mi je zaista sto moram u većini postova naglašavati da nisam ja niti iko moj na klupskoj sisi, niti da sam Husrefoljubac, jer očigledno ima ih par koje nisam vidjao nikad dok smo pobjeđivali, a evo sad kad smo u **** dočekaše svojih 5 minuta slave, nadam se da ce se pronaći će se u ovome.

I Boga vam, kako vam ne dosadi svakodnevno plasirati negativu oko kluba, razumijem da nema skoro pa ništa pozitivno za pisati, ali nemojte da to sada bude izgovor za ovakve nebuloze i krajnje debilne komentare koje sam pročitao zadnjih par stranica, čak sam se i ja nazelio nekog ljepšeg teksta, i hvala @Samozdravlje na lijepo sročenom opisu stanja. Naci ćemo investitora, izaći ćemo iz svega jos jaci, ali vaše riječi vječno ostaju ovdje (osim ako kao neki budete brisali post-ove :bih:)
MOSA RAJVOSA

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 04 jul 2021, 19:03

zagorski je napisao/la:

Največa greška ove uprave je bila, popuštanje pod pritiskom "stručnjaka" iz Akademije i tjeranje uspješnog Direktora, tada kreće degradacija Akademije. Nasuprot tome, najbolji potez im je bio dovođenje Talijana, poćelo se ponovo ustrojavati i rezultati će stići (daj bože da ga uspijemo zadržati). Akademija/Butmir a sada i stadion(normalno uz tradiciju i slavno ime Kluba) su jedine trajne vrijednosti, sve ostalo je prolazno.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jul 2021, 19:10

Shvatam ja kritiku i nezadovoljstvo kod nas,ja mozda i najvise kritikujem
Ali hajmo sad fino svi zadjedno od cetvrtka dati punu podrsku Sablicu i igracima pa sta uspijemo
Vise i meni dosadilo svakodnevno samo negativa i neke svadje
Upravu necemo spominjati,ali Sablicu i igracima svi smo duzni dati podrsku

Stvari su polako pocele i na bolje
-Vrlo brzo smo nasli novog investitora(Tan)sutra bi trebalo biti zvanicno kazu
-Neko je spomenuo da bi igracima sutra trebala leci jedna plata(od para od Kove,to je i Kasum potvrdio)
-Dobili smo odlicnu vijest o povratku navijaca u velikom broju,sto ce svakako pomoci i igracima i klubu
-Bagaric blizu potpisa
-Predstavljeni su nam prelijep dresovi

Nije ipak sve crno zadnja 3-4 dana

Hajde sad da se udruzimo svi uz jednog,jedino tako mozemo se izvuci iz ovoga!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jul 2021, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 jul 2021, 19:12

fks74 je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Nije to greska,to je krivicno djelo,za koje bi u normalnoj zemlji odlezala 10-ak godina .

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 04 jul 2021, 19:17

Vladan strasan u pripremnoj protiv Shakhtara :njanjanja:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 jul 2021, 19:20

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 jul 2021, 19:10

Upravu necemo spominjati, ali Sablicu i igracima svi smo duzni dati podršku.
Hocemo.
:kafa:

Igracima, gromoglasna podrska. Nose sveti dres, na njemu sveti grb.
Hajmo Saraj'vo :thumbup:
- FKS -

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 53 gosta.